Våre 6 luksusfavoritter akkurat nå

6 av de mest praktfulle hotellene på Laurel Nights denne uken

Laurel Nights er de absolutte beste nettene og dagene på utrolige hoteller, resorter og andre overnattingssteder. Det er virkelig netter på laurbær, hvor du kan hvile fortjent i den absolutte luksus. På Laurel Nights finner du kun de beste og mest luksuriøse hotellene i verden hvor de blir rangert med tre laurbær, to laurbær og ett laurbær.

Er du et luksusdyr som kun ønsker å bo på det aller beste, eller har du kanskje ferie- og skattepenger til overs? Ja, da kan du nok finne noe som faller i smak på Laurel Nights. For å gjøre det enklere for deg har vi samlet de mest populære hotellene akkurat nå.

The Athenaeum – London

LN

London er nordmenns favorittstorby og derfor er det ikke rart at den topper listen over de mest populære reisemålene.

Dette luksushotellet har en spa-avdeling og en fantastisk belligenhet med 9 minutters gange fra The Buckingham Palace og 15 minutter unna shoppinggaten Oxford Street. De flotte rommene har en nydelig utsikt og er du en kaffefan, kan det glede deg å ha en egen Nespresso- maskin på rommet.

Du får servert gourmeretter på hotellets restaurant og Whisky Bar tilbyr over 270 sorter av nettopp denne spriten. Vil du føle deg litt britisk kan du drikke te på prisbelønte The Garden Rom.

Søk de beste og billigste flybillettene her

Se flere bilder av 5-stjerners hotellet her

Ta en titt på andre hoteller i London

Belmond Grand Hotel Timeo i Messina – Sicilia

ln1

Med sin perfekte belligenhet på østkysten av Sicilia, finner du denne perlen. Mange vil påstå at dette er rene paradiset, og det er lett å skjønne hvorfor. Med de naturskjønne omgivelsene, panoramautsikten og nesten kongelige innredningen er dette er hotell som oser av luksus.

Velværesenteret på Belmond Grand Hotel Timeo tilbyr badstue, tyrkisk bad, treningsrom og massasjer. Du kan også slappe av på den nærliggende private stranden, som du kan nå med gratis strandtransport.

Her ser du flere bilder av dette utrolige hotellet

Frister det med en tur til nydelige Sicilia, er dette hotellene du kan velge mellom.

Hôtel Ligaro – Frankrike

LN11

Hotellet finner du i hjemmebyen til Francois Mitterand. Kun 14 km fra Cognac, kan du glede deg over denne typiske franske, sjarmerende byen.

Hoteller ligger i et gammelt charentesisk hus og stilen er gjennomført og koselig. Store senger, fantastiske bad og en nydelig frokost gjør at gjestene senker skuldrene og nyter ferien på dette hotellet. Denne har fått 2 laurblader hos Laurel Nights. Dette betyr at dette er stedet som er verdt å ta omveien for. Hotel Ligaro utmerker seg og vil kunne tilfredsstille dine behov.

Her finner du mer informasjon om hotellet.

Søk og sammenlign priser på flypriser her

Villa Florentine– Frankrike

ln2

Som nr.4 på listen er vi fortsatt i Frankrike men denne gangen i Lyon. Kun ved å se fasaden og utsikten fra hotellet, kan en skjønne at et opphold her er av den luksuriøse sorten.

Alle rommene på Villa Florentine har elegant innredning, klimaanlegg, satellitt-TV, minibar, et sittehjørne og et eget moderne bad med badekar eller dusj. Noen av rommene tilbyr utsikt over Vieux Lyon. Det tidligere klosteret kan appellere til alle som er glad i gourmetmat. Restauranten på hotellet har 1 Michelin-stjerne!

Sjekk ledige dato og rom her

For å titte på andre hoteller i Lyon, klikk deg videre her

Les også: Dette er Frankrikes kulinariske hovedstad

Le Regina Biarritz Hotel & Spa – Mgallery Collection i Den baskiske kysten- Frankrike

ln3

Stranden Grande Plage er viden kjent, og dette luksushotellet som ligger rett på stranden i Biarritz, den kanskje mest glamorøse byen i Frankrike.

Meget gjennomført hotell med alt du vil ønske deg av profesjonell service, spisemuligheter, bar og spa. Rommene er innredet i kontraster og du føler deg som VIP med engang du går inn dørene. Tren på treningsstudio eller ta deg en time på golfbanen. Her finner alle noe de liker.

Book ditt opphold her

 

Relais Thalasso Baie de La Baule Château des Tourelles i Loire-Atlantique

LN4

Det er som å bli dratt inn i en Disney Film. Dette er et uimotståelig spa-hotell med det lille ekstra.

Her kan du nyte både spa, nydelig hageområdet, terrasse, basseng og en gourmetrestaurant. Med en ubegrenset tilgang til sjøvann, badstue, tyrkisk bad og treningsrom kan ferien nytes til det fulle.

Se flere bilder av dette nydelige hotellet her

Se de andre hotellene på favorittlisten til Laurel Nights her

Med så mange flotte hoteller i Frankrike kan en bilferie i dette vakre landet være veldig aktuelt. Dropp busser, tog og lei heller en bil.

Les om hvordan du best og billigst kan leie biler og få transport fra flyplassen

 LES OGSÅ:

Slik hylles Norge på soiale medier

De 60 hotellene du må besøke før du dør

10 hoteller med det lille ekstra