Foto: Getty Images

Her er byene du skal besøke i 2019

København går helt til topps i reisenettsiden Lonely Planets kåring av verdens beste by.

Hvert år kårer Lonely Planet det de mener er verdens beste land, byer, budsjettvennlige reisemål og region å besøke. I år havner København på topp 10-listen over verdens beste byer i 2019.

«Effortlessly cool Copenhagen is known for its striking spires, cutting-edge design and cycle-friendly streets.» Slik svarer Lonely Planet på hvorfor akkurat København er byen du skal besøke i 2019.

København er en by vi reiser til om og om igjen. Det skjer alltid noe spennende i byen, og reiser du nå kan du oppleve alt fra åpningen av det nye noma til innovativt design til Tivolis nye vinteråpning.

Les også: De 10 beste hotellene i København


Førjulstid i København

Du kan allerede reise til København før året er omme. Den danske hovedstaden er perfekt for en spontantur. Du kan fly direkte fra flere norske byer, og København ligger bare en rask times flytur unna. Og har du heller lyst til å ta tog, så tar togturen til København omtrent syv timer. Bestill først togbillett på nsb.no til Gøteborg, og derifra videre til København med sj.se

Søk fly til København hos Momondo!

Bestill hotell i København her.

I november og desember forvandles Tivoli til et magisk julemarked med en herlg julestemning. Du kan smake på noen av Europas beste restauranter med Michelinstjerner, og ta deg en koselig shoppingtur i de mange kule butikkene som Køben er kjent for. Byens kirker inviterer til julekonsterter og teatrene imponerer med sine juleforestillinger. I København kan du holde varmen og finne hyggen på hvert gatehjørne.

Les vår guide til København her!

Her er listen over de beste byene:

1.København

2. Shenzén

3. Novi Sad

4. Miami

5. Kathmandu

6. Mexico City

7.Dakar

8.Seattle

9. Zadar

10. Meknès


Følg @Na_reisetips på Instagram!