Verdens beste flyselskap satser stort i Skandinavia

Nå får du enestående komfort og service til uslåelige priser.

Å reise med fly har blitt en selvfølgelighet de fleste steder i verden. Et stort antall reisende har fått stadig flere alternativer å velge mellom, og det betyr at de flyselskapene som ønsker å beholde eller forbedre sin posisjon på markedet må øke sin effektivitet og yte service av høy kvalitet.

Verdens beste flyselskap Qatar Airways satster stort i Skandinavia, og det betyr at nordmenn kan endelig få en smakebit av eneståelde komfort og service i verdensklasse.

Qatar Airways tilbyr sine passasjerer en flott flyopplevelse med markedets mest moderne fly. Nyt en 5-stjerners flyreise ombord i det nye Qatar Airways Boeing 787 Dreamliner – en av de mest innovative og komfortable interiørdesignene i bransjen.

Sjekk ut nyttårssalget her

«Verdens beste» for andre gang på rad

Siden relanseringen i 1997 har Qatar Airways høstet mange priser og lovord, og er ett av bare seks flyselskaper i verden som har fått fem stjerner av det uanhengige byrået Skytrax, som vurderer service og kvalitet.

Det er ikke overraskende at Qatar Airways har igjen vunnet Skytrax Verdens Airline Awards, og dermed kåret i 2012 til verdens beste flyselskap for andre år på rad. Flyselskapet har i tillegg fått prisen for «beste flyselskap i Midtøsten» og «beste flymannskap i Midtøsten».

Sjekk ut den store nyttårskampanjen på flyvninger her

Daglige avganger fra Oslo

Qatar Airways har ekspandert kraftig i løpet av relativt kort tid og har i dag flere enn 100 destinasjoner over hele verden. Takket være et enestående servicenivå har Qatar Airways blitt et meget anerkjent flyselskap.

Flyselskapet har allerede 7 ukentlige avganger fra Oslo til Doha, fordelt på både formiddags- og ettermiddagsflyvninger. Qatar Airways begynte sin satsing i Skandinavia med fem Boeing 787 Dreamlinere i flåten og ytterligere 55 i bestilling, har nå daglig rutetrafikk fra Oslo, København og Stockholm til Doha.

Det er mange fordeler ved å fly med Qatar Airways. Du får førsteklasses servering, daglige flyvninger, korte forbindelse, mye komfort ombord og stort inflight entertainment system hvor du kan velge blant 1000 filmer, spill og musikk for alle aldersgrupper.

Les mer om Qatar Airways -sjekk flypriser og tilgjengelighet