Verdens første Twitter-hotell

Twitterfans har nå fått sitt helt eget hotell.

Er dette den siste #reisetrenden? Ja, tror det eller ei.

Hotell Sol Wave House på solrike Mallorca har offisielt blitt det første hotellet i verden rettet primært mot brukere av det sosiale mediet Twitter. Ikke sikker på hva det betyr?

Vel, først og fremst, betyr det at det kommer til å bli mye #hashtags overalt (og sannsynligvis noen i dette innlegget).  Gjestene deltar i et virtuelt samfunn som heter #SocialWave, kun tilgjengelig gjennom hotellets WiFi. Ved hjelp av såkalte hashtag kan gjestene chatte med hverandre, og med hotellets to Twitter-conciergere.

Engasjere gjestene

Konseptet til Sol Wave House går ut på å engasjere besøkende i virtuelle samtaler.

Hele opplevelsen «garanterer moro, nye vennskap, overraskelser, spenning og «buzz»» og oppfordrer gjestene til å «flørte, konkurrere i konkurranser, dele bilder, osv», skrives det i en pressemelding.

Hotellets gjester kan også bestille både roomservice og drinker ved bassenget ved å bruke hotellets #SocialWave.

I de store #TwitterPartySuites, hvor det er plass til opptil 4 personer, blir gjestene møtt med en flaske Cava, en gratis runde med drikke på hotellets #TwitterParties, 20 prosent rabatt på barer og restauranter, og en VIP solseng. Gjestene får også eksklusiv service av hotellets concierge. 

Hotellet

Sol Wave House er et fire stjerners hotell med svært sentral beliggenhet på den spektakulære Magaluf-stranden på Mallorca. Hotellet har 184 moderne innredet rom, inkludert eksklusive #PartySuites, romslige spiseområder (Byrons Restaurant, Banzai Bar, Pipes Sport Bar, Lohis Bar and Lounge Area), 2 utendørs svømmebassenger med utsikt over Middelhavet, en spektakulær 2640 kvadratmeters solterrasse med solsenger og balinesiske senger, en eksklusiv VIP-  sone, kjøpesenter og parkering.

Området tilbyr også flotte fasiliteter for sport og vannsport, samt shoppingmuligheter og alle de kulturelle, kulinariske og historiske attraksjoner i Mallorca.

Sol Wave House er ingenting overlatt til tilfeldighetene

Se nærmere på hotellet her