Verdens råeste vannsklier

Her får du virkelig magasug.

verruckt

Den 23.mai åpner verdens høyeste vannsklie – Verrückt i Kansas. Sklien er høyere enn Niagara Falls, men folkene bak den vil ikke avsløre nøyaktig hvor høy den er. Schlitterbahn Kansas City Waterpark har også mer å by på enn verdens høyeste sklie, og er en virkelig stor vannpark.

Anbefalt hotell hvis du skal oppleve verdens høyeste vannsklie er Best Western Premier KC Speedway Inn & Suites. Hotellet ligger rett ved Kansas Citys fotballbane (vår type fotball), motorsykkelbanen i Kansas og Legends Outlet.

loop

Hvis du vil oppleve en vannsklie som er nesten en loop finner du det i Mexico, og AquaLoop i Ixtapan de la Sal. Byen er kjent for sine varme kilder, noe du selvfølgelig også finner i vannparken.

Hotel Rancho San Diego Grand Spa Resort og Ixtapan de la Sal Marriott Hotel, Spa & Convention Center.

04a

Aquaconda i Dubai på Atlantis The Palm har en vannsklie i vannsklie, og en vannsklie i et basseng med delfiner. I tillegg til deres Leap of Faith, og andre relativt unike vannsklier.

01_yas_waterworld_03

Yas Waterworld Abu Dhabis vannsklie Dawwama vant i 2013 kåringen av verdens beste vannsklie. Du kan bo på Yas Island Rotana.