Verdens sprøeste feriehjem

Noen overnattinger er så merkelig og uvanlig at man ikke engang kan forestille seg det.

Lei av den samme, gamle hotellopplevelsen og på utkikk etter noe litt utenom det vanlige? Da bør du lese videre. Rundt om i verden finnes det nemlig utallige overnattingsmuligheter du garantert ikke har opplevd maken til, hvor de aller sprøeste kan bestilles enkelt gjennom den private overnattingstjenesten Wimdu. Dette er topp åtte sprøeste feriehjem:

1. Sov i en Cupcake-forretning

1

Hvem har vel ikke drømt om å leve i et bakeri? Våkne opp til lukten av nybakte cupcakes og te – og bare nyte! Hotellet ligger i hjertet av Montmartre i det legendariske distriktet «Les Abbesses» i Paros. Eieren er en ekte cupcake-entusiast, og er glade for å dele sin lidenskap for kaker laget med 100% naturlige ingredienser. Cupcakebutikken har en varm atmosfære og perfekt for deg som ønsker å stimulere smakssansen med nye spennende smaker og opplevelser.

Her finner du hotellet

2. Spis frokost med en giraff

2

Giraffe Manor er en av Nairobis (Kenya) mest ikoniske og historiske bygninger, og kan dateres tilbake til 1930-tallet. Fra 1974, har Giraffe Manor vært hjemmet til Jock og Betty Leslie-Melville- to mennesker som har en livslang ambisjon for å bevare den vakre og truede Rothschild sjiraffen. Her kommer kjendiser som Richard Branson og Mick Jagger for å leve i symbiose med naturen, og for å få gleden av å mate sjiraffer ved frokostbordet.

Her finner du hotellet

3. Greased lightin’!

3

Er du like bestatt av biler som Danny Zucko i Grease? Da er en overnatting i rommet som er innredet som et bil-vaskeri er et must! Alle av hotellets temabaserte rom har eget bad, Wi-Fi, treningsstudio og et spa-område. Litt bedre enn i andre bil-vaskeri?

Her kan du lese mer om hotellet

4. Flytende i skyene

4

Overnatte i en kran? Vi vedder på at du aldri har drømt om det før! For to år siden, begynte en gruppe historisk interesserte å restaurere og pusse opp havnekranen som har dominert Harlingens skyline i Nederland i flere tiår- siden september 2003, ble det mulig å overnatte i kranen. Det industrielle kulturminnet gir deg muligheten til å beundre Harlingen og Vadehavet, samt at det er et perfekt sted for å legge hverdagsmaset «under seg».

Her finner du hotellet

5. Sov i en kinosal

5

Er du en film-elsker? Nå har du sjansen til å tilbringe en natt i en kinosal nær Champs-Elysées i Paris. Dette tilbudet er perfekt for de som ønsker å kombinere sin kjærlighet til film med en fantastisk kveld i Paris. Denne kinoen ligger i hjertet av Paris, og har plass til to personer, noe som gjør den perfekt for en liten utflukt for elskere – du kan til og med nyte en privat film-screening etter en travel natt på gatene i Paris.

Her kan du bestille den utrolige overnattingen

6.  Tilfredsstill ditt shoppingbehov – fra sengen!

6

 

Glem å stå i kø utenfor en butikk for de nyeste tilbudene – nå kan du faktisk overnatte i butikken! En gruppe unge designere har brukt lang tid på å dekorert denne lille, koselige butikken i hjertet av Paris, med antikke møbler og detaljer, for å gjøre ditt opphold i motehovedstaden uforglemmelig.

Les mer og bestill overnatting her

7.  Fem meter opp i luften

7
Å sitte i en cockpit er sannsynligvis mange menneskers barndomsdrøm. Ved Stockholm Arlanda Airport, kan du  – for kun 3263 kroner- får du en uforglemmelig opplevelse i form av en natt i en cockpit, med eget bad, gratis Wi-Fi og en storslagen utsikt over Sveriges største flyplass. Gjør drømmen til virkelighet!

Les mer og bestill her

8. Drømmeopplevelsen i en vindmølle

10

På den vakre øya Mykonos i Hellas, vil du finne en vindmølle som kombinerer harmonisk tradisjon og luksus. Mølla byr på en fantastisk utsikt over Egeerhavet, den gamle øya Dilos og de ​​nærliggende Kykladene.  Denne gamle nydelig restaurert vindmøllen har plass for opptil 6 personer, og sikrer deg en uforglemmelig opplevelse.

Les mer og bestill overnatting her

Hva er Wimdu?

Wimdu er en ledende plattform som tilbyr privat overnatting for alle smaker og budsjett. Ved å koble sammen gjester og verter fra hele verden, tilbyr Wimdu en trivelig og autentisk reiseopplevelse for de som ønsker et smart alternativ til hoteller. Her kan du lese mer om Wimdu.

Her kan du finne andre utrolige overnattingssteder