Foto: Bookatable

Vi har testet restaurantfestivalen!

Nå har matfesten endelig startet; få 2 retter for 250 kroner på flere luksusrestauranter i Oslo!

Frem til 28. februar kan du nyte mange smaksopplevelser på over 40 luksusrestauranter i hovedstaden. Selv om menyene gjennom Bookatable er spesialkomponert, tilbyr de ofte flere retter som du kan velge mellom.

Vi valgte to helt forskjellige restauranter som virkelig fristet oss, og vi ble positivt overrasket. Du får faktisk mye god mat for pengene!

 

Restaurantfestivalen i Oslo byr på 2 middagsretter for 250 kroner, dersom du booker bord direkte gjennom Bookatable.com.

 

Vognmand Nilsen – skjult perle på Grønland

Processed with VSCOcam with f2 preset

Foto: Milan Botani

 

Bak Grønland Basar ligger en skjult restaurantperle som er et skattekammer for både øyne og gane. Dette er et moderne europeisk kjøkken med en lun og behagelig atmosfære.

Vognmand Nilsen byr på spennende smakskombinasjoner og hyggelige ansatte som møter deg ved døra.

Under restaurantfestivalen serveres forretten etter kokkens ønsker. Denne gangen blir vi servert en rød og fyldig suppe med rødbeter og biter av oksehale. Dette er en spennende rett som man blir nysgjerrig på, og akkurat smakfull dersom du liker rødbeter. Oksehalen byr på en konsistens som krever tygging, men akkurat passe nok for å være en forrett.

Hovedretten blir presentert for oss fra en hyggelig engelsktalende kelner; frittgående kylling fra Vestfold med små biter av hasselnøtter, erter, grønnkål og hasselnøttsaus. I tillegg får du en liten bolle med mandelpoteter som tar opp mye plass i magen!

Kombinasjonen av salt og søtt gir en god smak i munnen, og du får bare lyst til å komme tilbake.

Om denne menyen frister, anbefaler vi at du booker din bord gjennom Bookatable her.

Adresse: Rubina Ranas gate 3, 0190 Oslo

 

La Brasserie – franskinspirert kjøkken

Processed with VSCOcam with f2 preset

Foto: Milan Botani

 

La Brasserie har blitt et møtested for de fleste Oslo-borgere. Dette er en restaurant som er like aktuell til frokost som til nattmat. Lange åpningstider gjør at alle fra morgenfugler til kjempehungrige mennesker stikker innom. Menyen passer til de fleste smakssanser og består av alt fra omeletter, til supper og sjømatretter.

Vi valgte servitørens anbefaling som forrett og vi angrer ikke ; grønn asparges og kamskjell med hvit smørsaus. Dette var så godt at vi bare fikk lyst til å slikke av smørsausen fra kamskjellen. Ingenting er bedre enn perfekt kokt asparges når den er litt myk og litt knasende samtidig. Dette har La Brasserie fått til.

Du får altså 2 middagretter å velge mellom; en grillet entrecote eller tigerreker i marinert chili. Valget falt for tigerreker i marinert chili, som dessuten kommer med kremsaus, rød ris og asparges. Sitronen gir hele middagen en forfriskende smak.

La Brasserie er det perfekte møtestedet for deg som vil sitte og nyte en herlig middag, en dessert eller bare et glass med pils. Bestill bord på La Brasserie her.

Adresse: Grensen 12, 0159 Oslo

 

Listen over alle restaurantene som er med:

Albert Bistro
Amundsen Bryggeri & Spiseri
Asia
BAR Bygdøy Allè Restaurant
BAR Tjuvholmen
BAR Vulkan
Beach Club
Blanche
Bølgen & Moi Briskeby
Bølgen & Moi Tjuvholmen
Brazzeria
Café Christiania
Café Skansen
Café Sorgenfri
Cantina Cortina

Cargo Restaurant
Celsius mat og vinhus

Champagneria Solli
Da Vinci
Den Glade Gris

Eik Annen Etage
HerefordSteak House

Homan Bistro

Jacob Aall Brasserie & Bar Aker Brygge

Jacob Aall Brasserie & Bar Grünerløkka

Jacob Aall Brasserie & Bar Majorstuen

Jarmann GastroPub

KOS KOS/ Cafe Beriut
La Brasserie

Lille Asia

Louise Bar & Restaurant

MADU

Mehfel
Mona Lisa Restaurant
Mt. Everest Restaurant
Onda Sea
ORO Restaurant

Public Matpub

Pizza Crudo

Plah Bar
Restaurant Eik
Restaurant Fjord
Rorbua Aker Brygge
Royal Gastropub

Sabaki
Schillers Tapas Bygdøy Allé

Schillers Tapas

Vognmand Nilsen
Xich Lo

Bookatable – Europas største restaurantbookingnettsted

Bookatable formidler restaurantopplevelsene du elsker. Deres målsetting er å gjøre det å spise ute bedre enn noen gang!

Som Europas største restaurantbookingnettsted – de opererer på 9 ulike språk på tvers av 19 land – sørger Bookatable for at det er både raskt og enkelt for deg å foreta gratis, online restaurantreservasjoner – hele døgnet, med umiddelbar bekreftelse på e-post.

Bookatable er det soleklare valget for over 10,000 restauranter i 23 land og leverer over en million gjester (og vokser stadig) til restauranter og restaurantkjeder verden over, hver måned.

Med Bookatable kan du søke på restauranter basert på beliggenhet, type mat og prisnivå. Vil du la deg inspirere? Ved å bruke deres interaktive kart finner du med få klikk de mest populære restaurantene innenfor ethvert område. Enklere kan det ikke gjøres. Sjekk ut Bookatable her.