10 helt nye luksushotell

Her er 10 luksushoteller du virkelig bør vurdere.

peninsula

The Peninsula Paris

Dette luksushotellet åpnet den 1.august i 2014, og ligger rett ved triumfbuen. Bygningen har tidligere vært et av de bedre luksushotellene i Paris, men er nå helt nyoppusset. Med store spiseopplevelser, spa og mye mer er dette en virkelig lukusopplevelse i romantikkens hovedstad.

Se nærmere på hotellet her

orlando

Four Seasons Resort Orlando at Walt Disney Resort

Det er sikkert mange hoteller som har hevdet at man har kombinert det beste for små og store, men vi tror ingen har gjort det så bra som dette noen gang. Hotellet er, som navnet sier, plasser rett ved Disneyparkene i Orlando – samtidig som det tilbyr svært mye for voksne. Enten det er et basseng kun for voksne eller en egen golfbane. For hele familien er det vannsklie og Kids for all seasons. Hva det er ? Barnepass fra 9 til klokken 17.00, inkludert i hotellprisen.

Sjekk hotellet her

3

Laura Ashley Hotel The Belsfied

Si hva du vil om dette hotellet, men er du glad i klassisk interiørdesign har du kommet til himmelen her. Nydelig naturmessig ligger hotellet i Lake Windermere, den største innsjøen i England i Lake District (Postman Pat-land). Nydelig for avslapning, god mat og gode opplevelser.

Sjekk hotellet her

hyatt

Park Hyatt New York

Dette hotellet åpner 19.august 2014, og blir stedet du bor i New York for virkelig stor opplevelse. Et spa med en utrolig utsikt, et basseng med undervannsmusikk fra Carnegie Hall, en super restaurant og utsikt fra alle rom over nesten hele New York.

Sjekk hotellet her

frank

Domain de Manville

Plass er det siste problemet her. Hvert rom har 3,3 mål med plass. I tillegg til en 18-hulls golfbane, spa, treningssenter og virkelig gode spisemuligheter. Hotellet ligger nydelig plassert i Provence.

Sjekk hotellet her

506

506 on the River Inn

Det var Rockefeller-familien som først laget hotell i Woodstock, og nå lages det en slags kopi av deres hotelldrøm. Dette luksushotellet ligger utrolig vakkert til i Vermont, og gir en veldig annerledes opplevelse av USA.

Sjekk hotellet her

como

Maalifushi by Como

Dette hotellet er på Maldivene, og kan rett og slett kun beskrives som en drøm av et hotell. Her får man virkelig en opplevelse for livet.

Se nærmere på hotellet her

 

andaz

Andaz Tokyo Toranomon Hills

Dette helt nye hotellet er det ikke mange som har rukket å anmelde, men det man har lagt merke til er den utrolige utsikten. I tillegg til den gratis minibaren.

Sjekk ut hotellet her

vienna

Park Hyatt Vienna

Det er mange gode hoteller i Wien, men nå har byen fått seg enda et luksushotell. 143 rom, med et spa som har svømmebasseng i et gammelt bankhvelv.

Sjekk dette hotellet her

theshard

Shangri-La at the Shard

Dette hotellet har vært ett av de mest utsatte prosjektene de siste årene, men dette er det nærmeste du kan komme en New York-opplevelse i London. Supert.

Se nærmere på hotellet her