10 hoteller du aldri vil glemme

Det finnes noen hoteller som er ganske mye mer enn et sted å sove.

Vi har plukket ut noen hoteller du garantert ikke vil glemme at du har besøkt.

 

1.Sextantio Le Grotte Della Civita, Matera, Italia

Oppussede grotter? Ja, det er egentlig den eneste beskrivelsen som er riktig. Byen er fra middelalderen bygget på stein, og hotellet er unikt med sin mulighet til å bo i grotter. Grottene er rangert som et luksushotell og har alle fasiliteter du kunne ønske deg.

Rett og slett noe som bare må oppleves.

Se de utrolige bildene her 

Kongelig er vel en grei beskrivelse.

2. Ashford Castle, Cong, Irland

Å bo som en konge blir bokstavelig talt med dette hotellet. Det er et slott omgjort til et hotell, men selvfølgelig nok ikke et slik hotell du vanligvis bor på. Overdådig luksus i utrolig naturomgivelser. 83 rom finnes i mange forskjellige størrelser.

 Se bilder av luksusen her

Ja, dette er altså hotellet. Nei, det tar ikke av.

3. Jumbo Stay, Arlanda, Stockholm

Du har kanskje skjønt det allerede fra navnet, men dette hotellet er et fly. Du kan bo i sovesalen, på suite eller i standardrom. Ombord en jumbo. Garantert noe litt annerledes. Hotellet er også billig.

Se bilder av de utrolige rommene her

4. The Nam Hai, Dien Ban, Vietnam

Romantisk luksus med bad som er kåret til å være blant de ti beste i verden. Nå er det vel ikke bare badene her som er luksus, men alt fra A til Å. Et utrolig hotell med priser som vi nordmenn ville le av. Sjekk flypriser til Vietnam, book og kos deg så mye at du aldri har lyst til å våkne opp i egen seng igjen. Tror du oss ikke? Sjekk bildene selv. De er ikke for gode til å være sanne.

Se flere bilder her

5. Westin Excelsior, Roma

Dette hotellet har en av verdens dyreste hotellrom (Villa La Capula-suiten), men luksusen stopper ikke på rommet som koster litt over 120 000 kroner natta. Her er det virkelig ikke spart på noe som helst.

Det ville ikke overrasket oss om en pave eller to har stukket seg unna på noen av disse rommene en eller annen gang.

Sjekk hotellet nærmere her.

6. Crazy Bear

Det er to hoteller med dette navnet i Storbritannia. Eller hoteller og hoteller. Dette er luksusopplevelser av en annen dimensjon. Det er så overdådig og utenomvanlig at du nesten ikke kan tro at det er sant.

Sjekk Crazy Bear, Beaconsfield her

Sjekk Crazy Bear, Oxford her 

7. V8 Hotel, Meilenwerk, Tyskland

Liker du biler? Liker noen i familien biler? Er svaret ja så er dette hotellet for deg. Alt fra vasker til senger på de aller fleste rommene her er biler. Tror du oss ikke? Sjekk bildene selv.

Så enten du vil ta med familien på bilturhotell eller ta en tur med din kjære er dette stedet for vrooom, vrooom, vrooom.

Du har i hvert fall ikke sett noe lignende.

Sjekk bildene her 

8. The Chocolate Boutique Hotel, Bournemouth, England

Liker du sjokolade? Vel, har du et søtsug er dette hotellet for deg. Hvis du har slankehotell på en side av skalaen så vil du ha dette på den andre siden. Fokus på romantikk, så sjokoladehotellet passer best for par som vil kose seg glugg i hjel.

Sjekk bildene her

9. Hotel Viking, Island

Dette temahotellets tema er vel ganske greit å skjønne. Her er det snakk om vikinger. Det meste har et vikingtema, men uten at det blir alt for påtatt. Kanskje i hvert fall for oss som egentlig er vikinger, i hvert fall.

Sjekk bildene her 

10. Auld Kirk Hotel

Gammel nordisk kirke omgjort til hotell. Nærmere har du vel ikke vært?

Frokosten er visstnok salig god…

Sjekk hotellet her