10 luksushoteller du bør drømme om

Noen ganger er det lov til å drømme. Vi har valgt ut ti luksushotell som virkelig er verdt drømmen.

1. Wentworth Mansion, Charleston

Et autentisk viktoriansk herskapshus. Hotellet har den beste servicen i USA, og den nest beste i verden om man skal tro det anerkjente reisemagasinet Travel + Leisure. Ellers er hotellet regnet som en av de aller største luksusopplevelsene i verden.

Alt fra den hjemmelagede sjokoladen som ligger på senga på kvelden til boblebadet for to i alle rom er utrolig gjennomført. En opplevelse for livet. Luksushotell slik det skal være.

Se flere bilder fra hotellet her

2. The Upper House, Hong Kong

Et moderne designluksushotell med noe av den beste utsikten et byhotell har i hele verden. Stadig vekk kåret til ett av de beste designhotellene i verden, og rangert høyest i Asia blant alle hoteller. En hemmelig hage, en sky bar, noen helt utrolige rom (de minste er 67 kvadratmeter) som alle har utsikt. Luksushotell med ordentlig store rom.

Se flere bilder av hotellet her

3. The Soho Hotel, London

Vi har omtalt dette hotellet mange ganger, og her får du de aller beste rommene i London helt sentralt midt i byen. Det er en grunn til at det både er vanskelig å få rom her siden det som ofteste er utsolgt og at kjendisene mer enn gjerne vil ha rom her. Hotellet har 91 suiter, rom og leiligheter og er dermed også et såkalt boutique-hotell. Alle rommene har et unikt design og hele hotellet er en virkelig opplevelse. Som koster.

Les mer om hotellet her

4. The Beverly Hills Hotel, Beverly Hills

Kjendishotell nummer 1 i hele verden?

Ja, det er i hvert fall ikke langt unna. Elizabeth Taylor hadde visstnok 6 av sine 8 bryllupsreiser her. Tar du frokosten eller lunsjen i The Polo Lounge er det en stor sannsynlighet for at det på ett av nabobordene sitter en eller flere kjendiser i samtaler med agenter, regissører, produsenter eller andre kjendiser. Det samme gjelder spaet på hotellet, eller restauranten  – eller egentlig hvor som helst. Og, ja, kvaliteten på hotellet er en av grunnene til at så mange kjendiser drar dit. Ikke bare adressen.

Luksushotell for kjendiser.

Sjekk hotellet nærmere her

5. Alila Villas Uluwatu, Bali

Skal du til Bali kan du velge mellom mange svært fine resorts, men dette er designperlen av dem. Alt her er laget for at du skal få slappet av mest mulig. Hotellet er regnet som et arkitektonisk mesterverk, og det er det vanskelig å være uenig i. Er det en ting vi vil påpeke utover spa, restauranter, noen utrolige rom/hytter så er det bassenget, og utsikten fra det.  

Les mer om hotellet her

6. Taj Falaknuma Palace, Hyderabad (India)

Vi trenger alle et palass i ny og ne. Eller, vi kan i hvert fall drømme om det. Dette er et virkelig slott også, som ble oppusset og gjenåpnet i 2010. Her blir du virkelig en del av historien i overdådig luksus. Man kan nesten ikke si annet enn at dette er kongelig på absolutt alle måter, fra noen rom du knapt kan tro at du bor i til spisesaler og en utsikt ut av en verden.

 Les mer om hotellet her

7. Harvey’s Point Hotel, Donegan (Irland)

Dette hotellet kom inn på topp 10 i verden hos Tripadvisor i år. Det er ikke dårlig for et hotell som ligger et sted få har hørt om. Hotellet ligger ved den utrolig vakre innsjøen Lough Eske. Et utrolig sted for å slappe av, være seg selv og la skuldrene få sin rettmessige plass på kroppen. Hotellet er ikke overraskende det beste i Irland og også ett av de 25 beste i Europa. Luksus er stikkordet, og med rom som begynner på 75 kvadratmeter står det i hvert fall ikke på plassen.

Se mer av hotellet her

Foto: Getty Images

8. Burj Al Arab, Dubai

Du vet du snakker om et luksushotell når folkene bak måtte finne på en stjerne til. Nå er det kanskje ikke noe mer enn et billig markedsføringstriks, men faktum er at dette hotellet er noe for seg selv. Det samme er prisen. Se mer av hotellet her.

9. The Opposite House, Beijing

Luksus kan også komme i mindre pakker. Et designmekka med alt av luksus man kan tenke seg. Hotellet er også regnet som ett av verdens beste når det gjelder mat, men spør du oss er det designet som virkelig drar deg inn i en luksusverden. Alt fra rom til fellesarealer er designet på en utrolig gjennomført område, og i motsetning til mange av hotellene på listen så er det ikke et av verdens dyreste hoteller heller. I forhold til andre hotell i samme by koster det litt ekstra, men sammenlignet med resten av verden så blir det rimeligere. Sjekk hotellet nærmere her

10. Machu Picchu Sanctuary Lodge

Nå er ikke hotellet i seg selv hyperluksus, men plasseringen er det. Og det teller det også. Ikke det at service, kvalitet og mat er dårlig her. Snarere tvert i mot.

 Se bare her