10 luksushoteller i London

Å bo skikkelig luksuriøst er noe de fleste av oss ønsker å oppleve minst en gang i livet. Vi har funnet frem 10 luksushoteller i London som du kan bruke som inspirasjon. Føler du deg kallet?


London byr på noe for enhver smak, og det skal godt gjøres å ikke forelske seg i den engelske byen der man kan velge om man vil ha te eller champagne til lunsj, spise gourmet-middag på restaurant eller fish and chips på puben. La oss heller ikke glemme at det er uendelig med shoppingmuligheter og utesteder.

Har du ikke besøkt London så ofte, men ser etter luksuriøse hotellområder som byr på shopping og restauranter kan vi anbefale å titte rundt West End, områder som Soho, Piccadilly, Mayfair, og Covent Garden. Vil du være i nærheten av Buckingham Palace og Harrods kan du bo rundt nabolagene Hyde Park eller Green Park. Er du mer opptatt av livet etter klokken er 22, se etter hotellet East London.

Her er ti utrolige hoteller du bør besøke om du har sjansen:

The Connaught

Dette er et elegant hotell  i det eksklusive Mayfair-området i London. Hotellet imponerer med mer enn flotte rom med sin unike vri, holistisk spa, fasjonable barer og skreddersydde butler- og concierge-tjenester. Som gjest må du innom Michelin-stjerne-restauranten på hotellet.

Les mer om det eventyrlige hotellet her.


Claridge’s

Se hit om du ser etter raffinert 5-stjerners luksus midt i Mayfair. Dette fantastiske hotellet byr på overdådige rom med praktfull innredning, basseng, restaurant, spa og helsestudio. Du er nødt om å ta en tur innom den stilfulle baren Fumoir – du vil ikke bli skuffet. Se flere bilder av det unike hotellet her.

Shangri-La The Shard

Du kan ikke la være å bli imponert over det eksklusive 5-stjernershotellet Shangri-La Hotel at The Shard. Hotellet ligger i 35.-53. etasje ( ikke noe for deg med høydeskrekk) og har derfor en herlig utsikt over byen. Start kvelden på Londons høyeste bar og avslutt med en bedre middag på restauranten og la byens lys skape en romantisk atmosfære. Her kan du se flere bilder av hotellet og den fasiliteter.


The Ritz

Husker du hvor Julia Roberts sin karakter fra Nothing Hill bodde? Nettopp – er det bra nok for Julia, er det bra nok for oss. Det verdenskjente hotellet tilbyr overdådighet som oser britisk eleganse. Du vil elske de eksklusive rommene, den utsøkte britisk maten, eller nyte en klassisk ettermiddagste der du muligens kan se en kjendis eller to. Her kan du se flere bilder av hotellet.

Mandarin Oriental Hyde Park

For alle som elsker området Knightsbridge, sjekk ut dette hotellet. Det ekstravagante hotellet frister med blant annet to Michelin-restauranter, et flott spa og utsikt over Hyde Park. Er du glad i spa kan du velge mellom 13 behandlingsrom og et 17 meter langt basseng. Den anerkjente og innovative mesterkokken Heston Blumenthal har restaurant her, så du vet maten ikke kommer til å skuffe.

Se flere bilder av hotellet her.


The Dorchester

Her bor du på rom i herlig boutiquestil der badene er dekorert bad med italiensk marmor. Du kan nyte engelsk te på en tesalong eller spise en bedre brunch på hotellets terrasse. The Dorchester byr på alt fra Michelinstjerne-restaurant til spa og treningsrom, og er du glad i shopping ligger Oxford Street kun en spasertur unna. Les mer om hotellet her.


Corinthia London

Her bor du når du skal unne deg luksus. Fabelaktige Corinthia Hotel ligger i et av de mest prestisjefylte områdene i London, og skjemmer bort sine gjester med et fantastisk spa og egne produkter fra Harrods.Spis på de elegante restaurantene, ta noe godt i glasset på et av hotellets to barer eller titt innom blomsterbutikken på hotellet. Ja, du leste riktig.

Les mer om hotellet her.

The Savoy

Det verdenskjente Savoy Hotel kan dateres tilbake til 1889, og gjennom årene har hotellet holdt den samme gode standarden og huset kjente navn som Sir Winston Churchill, Frank Sinatra og Katharine Hepburn. Herfra er det kun en 5 minutters gange fra British Museum og Royal Opera House. Er du glad i god mat er du nødt om å besøke dette hotellet – her finner du nemlig noen av de mest kjente restaurantene som Simpson’s-In-The-Strand, Gordon Ramsay’s Savoy Grill og The River Restaurant.

Les mer om hotellet her.


Rosewood London

Rosewood London byr på elegante boenheter bare 5 minutters gange fra kjente Covent Garden og Oxford Street. Er du glad i shopping, restauranter og pulserende byliv kan dette være midt i blinken for deg. Som gjest på hotellet kan du benytte deg av en flotte restauranter, spa, badstue og flotte desigernrom. Ta en titt på hotellet her.


Bulgari Hotel

Bulgari Hotel London ligger i hjertet av Knightsbridge, og mange av de 85 rommene har utsikt over Hyde Park. Her kan du benytte deg et 25 meter lant basseng, kinosal, ballsal i tillegg til restaurant og bar. Bruker du banen har du T-banestasjonene Harrods, Hyde Park og Knightsbridge rett ved hotellet. Les mer om hotellet her.

Bonus:

The Lanesborough

Dette luksushotellet med utsikt mot Hyde Park er for bra til å ikke stå på listen. Dette herskapshuset med overdådige detaljer og Michelin restaurant bør oppleves minst en gang i livet. Ikke bare bor du som en kongelig når du sjekker inn her, men du bor i gangavstand til de kongelige. Buckingham Palace er en 10 minutters spasertur unna. Ryktene sier at spaet på hotellet er en opplevelse i seg selv. Les mer om hotellet her