Foto: iStock

10 luksushoteller i London

Å bo luksuriøst er det de fleste av oss ønsker. Hotellet har blitt den nye destinasjonen, og man vil ha mer kvalitet for pengene når man velger hotell. Vi har gjort det enklere for deg og samlet 10 luksushoteller i London:


The Savoy, Strand

Savoy regnes som det første luksushotellet i London sentrum. De åpnet sine dører i 1889 med flere berømte gjester på besøk. Deriblant Elisabeth Taylor, The Beatles, Marilyn Monroe og Charlie Chaplin. The Savoy er kanskje «eldgammelt», men har fått omfattende rehabilitering til en verdi av mer enn 1 milliard norske kroner opp gjennom årene.  Vil du bo på dette fantastiske hotellet og utforske hva London har å by på? Les den store London-guiden her.

Finn flere luksushoteller her.


The Dorchester Hotel, London

The Dorchester, Mayfair

Dorchester er et fantastik hotell som lever opp til forventningene. Elegant, komfortabelt, og en utmerket service. Hotellet har fått anmeldelser som «feilfritt», «perfekt på alle måter» og «luksus på sitt beste» av Tripadvisors anmeldere.

Finn flere luksushoteller her.

45 Park Lane - Dorchester Collection, London

45 Park Lane, Mayfair

Dette 5-stjernershotellet er omtalt som «the best place to stay in London» av flere anmeldere på TripAdvisor. Du får en førsteklasses service på et hotell med imponerende moderne design, interiør og lokaler. Ta noen drinker ved hotellbaren eller spis en romantisk middag med din kjære på hotellets restaurant.

Finn flere luksushoteller her.


The Wellesley Knightsbridge, A Luxury Collection Hotel, London, Inngangsparti

The Wellesley, Knightsbridge

Du kommer til å elske hvert minutt på dette hotellet. Fantastisk service helt fra starten, på et luksuriøst hotell du kommer til å forelske deg i. Hotellets interiørstil får deg til å revurdere interiøret i ditt eget hjem.

Finn flere luksushoteller her.

Corinthia Hotel London, London, Executive-rom, 1 kingsize-seng, Gjesterom

Corinthia Hotel, West End

Corinthia er kjent som det beste spa-hotellet i London. Om du lengter etter et hotell i London som får deg til å slappe av, samtidig bo midt i London sentrum, er dette hotellet for deg. Alt er nytt og fresht. Rommene er store og komfortable med et luksuriøst design.

Finn flere luksushoteller her.


Claridge's, London, Deluxe-rom, Gjesterom

Claridge’s, Mayfair

Hotellet tilbyr fantastisk kvalitet på alle områder. Beliggenheten, servicen, og hele helheten gjør dette til et hotell du bare må oppleve. Du vil fort legge merke til den spesielle atmosfæren. Her er det mange detaljer som gjør hotellet til en fantastisk opplevelse.

Finn flere luksushoteller her.


The London EDITION, London, Deluxe-rom, Gjesterom

The London Edition, Bloomsbury

The London Edition er et 5-stjernershotell i nærheten av Telecom Towe, Piccadilly Circus og British Museum. Hotellet har egen restaurant og nattklubb.

Finn flere luksushoteller her.


Mandarin Oriental Hyde Park, London, London, Suite (Turret), Gjesterom

Mandarin Oriental, Hyde Park

Hotellet ligger i utmerket område med utsikt over Harvey Nicks. Skal du på romantisk ferie i London, er dette er godt valg. Her bor du rett siden av Hyde Park og Knightbridges Tube.

Finn flere luksushoteller her.


The Ritz London, London, Deluxe-suite, Gjesterom

The Ritz, Piccadilly

Du finner ikke et mer ikonisk hotell enn The Ritz i London. Dette er et verdenskjent hotell, som tilbyr overdådige rom, eksklusivitet, utsøkt britisk mat og klassisk ettermiddagste. Her bor du midt i smørøyet – nærheten av Buckingham Palace og Piccadilly Circus. The Ritz har til og med en egen Michelin-restaurant som vender ut mot hagen. Å sitte og ta seg en drink på The Rivoli Bar er en ren opplevelse. Det føles som du kommer rett inn i et smykkeskrin i gull – baren er nemlig innredet i gullbladdekorasjoner i art deco-stil .

Finn flere luksushoteller her.

The Langham, London, London, Suite, 1 soverom, Gjesterom

The Langham, Westminster

The Langham London ligger øverst i Regent Street, med egen prisbelønt bar, Artesian, samt en elegant restaurant, Roux at the Landau. På hotellet kan du også nyte en spadag på Chuan Body + Soul Spa and Health Club. Spa-anlegget har eget svømmebasseng på 16 meter, badstue, dampbad og et utstyrt treningsrom. Bor du på The Langham, kan du skryte over at du har overnattet på Europas første storslåtte hotell. De åpnet sine dører i 1865 og innkvartert kjendiser og kongelige i over 150 år.

Finn flere luksushoteller her.


Les også:

10 hotellkupp i London