10 nye hotellfavoritter: Boutique? Ja, takk!

De er kanskje små i størrelse, men har en enorm tiltrekningskraft. Noen ganger er det rett og slett umulig å slå et boutique-hotell. 50 hoteller over hele verden har mottatt Beste av Boutique-utmerkelsen, og her er et knippe som vil inspirere deg til å velge boutique-hoteller på din neste reise.

Det gjelder i høyeste grad dette utvalget av hoteller fra hele verden, som nettopp har fått tildelt utmerkelsen Beste boutique-hotell under Hotels.com™-prisutdelingen Loved By Guests  2016. Gjestene er dommerne i denne årlige kåringen fra Hotels.com. Med utgangspunkt i nesten 20 millioner genuine anmeldelser fra gjester som faktisk har sjekket inn, anerkjenner Loved By Guests-prisen de hotellene som har oppnådd det beste gjennomsnittet fra gjestevurderingene.

1.Smart luksus på 1828 Smart Hotel i Buenos Aires Gjestevurdering: 4,6 av 5 på Hotels.com

Du sjekker inn på et av de smarteste hotellene i verden når du tar inn på dette 5-stjerners hotellet i Palermo-området i Buenos Aires. Her møtes teknologi og luksus i skjønn forening på de 14 eksklusive rommene og suitene, som selvfølgelig også kan tilpasses etter personlig smak og behag. Ved innsjekk mottar du en telefon eller et nettbrett for å kontrollere alt fra lys og TV-underholdning til rommets klimaanlegg. Prisen er fra 1682 NOK per rom per natt.** Les mer om hotellet her.Finn verdens beste hoteller på Laurel Nights.

2.Sanselig rekreasjon på Castello di Velona SPA Resort & Winery i Montalcino, Italia Gjestevurdering: 4,7 av 5 på Hotels.com

Dette magiske 4-stjerners rekreasjonsstedet ligger i hjertet av Toscana, mellom Monte Amiata og Val d’Orcia, som er oppført på UNESCOs verdensarvliste. Den århundregamle borgen med 46 gjesterom tilbyr en unik sanselig opplevelse, hvor hver del av hotellet er utformet rundt solens posisjon. Dermed kan gjestene nyte hver eneste tomme av sjarmen – fra frokostterrassen og SPA-sonen til svømmebasseng, restaurantterrasser og soverom med panoramautsikt over de italienske åsene. Tar du med den fem hektar store vingården som omgir hotellet, blir en overnatting her uten tvil «belissimo». Prisen er fra 4699 NOK per rom per natt. Les mer om hotellet her.Finn verdens beste hoteller på Laurel Nights.

3.Dyrk South Beach-stilen på The Angler’s Hotel i Miami Gjestevurdering: 4,6 av 5 på Hotels.com

Lev livet i ekte South Beach-stil med et opphold på The Angler’s Hotel. Dette 4-stjerners hotellet ligger bare få steinkast fra alt som skjer på Miami Beach, og representerer et solfylt tilfluktssted med koselige enklaver, et frodig hageanlegg, et overdådig basseng og takterrasser. De 45 gjesterommene er elegant utformet på en uanstrengt måte – noen har også egne boblebad, utendørs dusj og uteplass. Prisen er fra 1591 NOK per rom per natt. Les mer om hotellet her.Finn verdens beste hoteller på Laurel Nights.

4.Franske former og krystallblått hav på The Z Hotel på Zanzibar Gjestevurdering: 4,6 av 5 på Hotels.com

Dette stilfulle hotellet er regnet som et av det mest moderne i Afrika. Z Hotel ligger på et tilbaketrukket område ved den idylliske Nungwi-stranden på nordspissen av Zanzibar, og byr sine gjester på en blanding av smakfull samtidsdesign og tradisjonelle lokale detaljer for å skape et unikt og avslappende miljø. De 38 rommene har glassdører fra gulv til tak, slik at gjestene til enhver tid kan nyte utsikten av krystallblå havet. Stilbevisste ferierende vil også like å høre at rommene er fullt innredet med møbler fra Philippe Starck. Prisen er fra 1313 NOK per rom per natt. Les mer om hotellet her.Finn verdens beste hoteller på Laurel Nights.

5.Antikviteter og snurrepiperier på Pand Hotel i Brugge Gjestevurdering: 4,6 av 5 på Hotels.com

I en by grunnlagt på sjokolade, blir ikke hotellene søtere enn dette 4-stjerners hotellet midt i hjertet av den historiske bydelen i Brugge. Det praktfulle vognhuset fra 1700-tallet ligger bare få skritt fra kanalene, og har blitt forvandlet til et boutique-hotell med 26 gjesterom. Innredningen er elegant, med originale antikviteter, kunstgjenstander og overdådige tekstiler – fra biblioteket til de individuelt innredede rommene. Prisen er fra 1560 NOK per rom per natt. Les mer om hotellet her.Finn verdens beste hoteller på Laurel Nights.

6.Smykk deg med et opphold på Hotel Bagues i Barcelona Gjestevurdering: 4,5 av 5 på Hotels.com

Dette praktfulle museumshotellet ligger på Las Ramblas, i det historiske palasset El Regulador – som også huser et flere hundre år gammelt smykkeverksted. Bygningens originalfasade er bevart, og den romantiske arkitekturen inspirert av jugendstil og modernisme er videreført i hotellets interiør. Arven fra smykkeproduksjonen preger også hotellet. De 31 rommene og suitene er utsmykket med utsøkte eksemplarer fra smykkekolleksjonen Masriera Art Nouveau. For å gi oppholdet en ekstra glans, kan gjestene nyte panoramautsikten over byen fra den flotte takterrassen og utendørsbassenget. Prisen er fra 2127 NOK per rom per natt. Les mer om hotellet her.Finn verdens beste hoteller på Laurel Nights.

7.Bo som en filmstjerne på Culver Hotel i California Gjestevurdering: 4,6 av 5 på Hotels.com

Gammeldags glamour og John Wayne har mer til felles enn man skulle tro, spesielt når det gjelder Culver Hotel i Culver City, California. Denne unike bygningen fra 1924 var en gang i tiden eid av filmstjernen John Wayne. Selv om han var mest kjent for sine westernfilmer, oser dette kunstferdig utformede hotellet av gammel glamour og romantisk filmhistorie. Filmstjerner og forhenværende presidenter har overnattet i denne arkitektoniske perlen i sentrum av Culver City, hvor hvert rom har sin egen historie. I dag byr det 46 soverom store, herskapelige hotellet på en perfekt balansen mellom det klassiske og det moderne: Rommene har krystallysekroner, antikke klesskap og nyere årgangsgjenstander blandet med moderne, spesialbestilte verk. Prisen er fra 3380 NOK per rom per natt. Les mer om hotellet her.Finn verdens beste hoteller på Laurel Nights.

8.En dose Italia på Praya Palazzo i Bangkok Gjestevurdering: 4,5 av 5 på Hotels.com

Når du ser for deg hotelloppholdet ditt i Bangkok, er nok ikke det å overnatte på en forhenværende herregård i italiensk stil det første du tenker på. Men ved 4-stjerners Praya Palazzo er det nettopp det du kan gjøre. Dette unike boutique-hotellet, med sine 17 elegant innredede rom, ligger ved bredden av Chao Praya-elven – ikke langt unna de historiske stedene til Grand Palace og Smaragdbuddhaens tempel. Hotellet har til og med sin egen båt som tar deg over elven! Prisen er fra 880 NOK per rom per natt. Les mer om hotellet her.Finn verdens beste hoteller på Laurel Nights.

9.Boblende boutique på Saint Shermin i Wien Gjestevurdering: 4,6 av 5 på Hotels.com

Oppholdet på dette 4-stjerners boutique-hotellet i Wien vil garantert bli sprudlende, ettersom konseptet består av «seng, frokost og sjampanje». Og det er ikke bare et glass med velkomstbobler som venter når du sjekker inn. Her er det er nok å ta av ved frokosten også. Med bare 11 rom, alle unikt innredet og dedikert til en viktig epoke eller person i Wiens historie, kommer dette hotellet til å fylle deg med musikk – spesielt siden det bare ligger et steinkast unna det berømte operahuset Wiener Staatsoper. Prisen er fra 822 NOK per rom per natt. Les mer om hotellet her.

10.Bo på en av Santorinis klipper på Mill Houses Elegant Suites Gjestevurdering: 4,6 av 5 på Hotels.com

På en klippe som knytter havet til himmelen, finner du Mill Houses Boutique Hotel & Suites. Dette praktfulle hotellet på Santorinis klipper byr på mer enn bare utsikten. 13 vakre suiter med alle fasiliteter og en oppvartning du bare kan forvente på et hotell av dette kaliberet. Glem heller ikke å rette blikket mot Santorinis mye omtalte vulkan. Prisen er fra 1985 NOK per rom per natt. Les mer om hotellet her. Alle disse prisbelønte boutique-hotellene, og hundretusenvis av andre, kan bestilles på nett via Hotels.com eller gjennom mobilappen, som er tilgjengelig på iOS, Android, Windows og Amazon Kindle-enheter. Der har kundene også tilgang til hemmelige priser*** som gir enda mer besparelse på det neste oppholdet. Dersom du vil lese mer om alle vinnerne fra Hotels.com-prisutdelingen Loved By Guests i 2016, klikk her.

Finn verdens beste hoteller på Laurel Nights.

Merknader * For «best i»-prisene valgte vi de 50 hotellene med den høyeste poengsummen fra gjesteanmeldelsene i hver kategori, basert på minst 20 anmeldelser fra og med den 31. desember 2015. Beste Boutique-hotell er én av ti kategorier. ** Ovennevnte priser inkluderer skatter og avgifter, men avhenger av tilgjengelighet på bestillingstidspunktet. Alle oppgitte priser er «fra»-priser og er korrekte den 11. mars 2016 *** Hemmelige priser er tilgjengelige for brukere av appen til Hotels.com, medlemmer av Hotels.com™ Rewards og personer som kan låse opp de hemmelige prisene på nettsiden gjennom å abonnere på e-postmeldinger fra Hotels.com. Hemmelige priser vil vises der hvor du kan se banneret «Din hemmelige pris» i søkeresultatene. Kun tilgjengelig på utvalgte hoteller og for utvalgte datoer. Underlagt betingelser og vilkår. Kilder: Hotels.com