10 spektakulære hoteller i verden

Noen hoteller er rett og slett bedre enn andre.

Laurel Nights samler de aller beste hotellene i verden, og vi har sett på noen av de mest spektakulære. Da snakker vi selvsagt design, arkitekturstil og beliggenhet. Fra Paris til Roma og til India – her er 10 hoteller som sier «wow»!


Chateau Monfront, Paris

Dette er et sjarmerende hotell med et Alice in Wonderland-tema som du neppe har sett før. Luksuriøse spatjenester, restaurant, bar og eget treningssenter er tilgjengelig for deg som liker hotell med det lille ekstra. Bestill hotellet her.Finn flere fantastiske hoteller på Laurel Nights.


Icehotel, Jukkasjärvi, Sverige

Icehotel er et kunsthotell som har flere rom laget i is. Bare 1,5 time fra Arlanda finner du hotellet som både sommer og vinter tilbyr deg kalde og varme opplevelser. En litt annerledes hotellopplevelse, fra hotellet som også lager isbaren i Stockholm og London. Bestill hotellet her.Se flere fantastiske hoteller på Laurel Nights.


Emirates Palace, Abu Dhabi

Emiratene har mange fantastiske hoteller, ikke minst hotellene i Abu Dhabi er til å skryte av. Et fantastisk palass av et hotell, som har blitt kåret til et av verdens beste. Stilen er gjennomført og servicen er en konge verdig. Nesten som en arabisk drøm og 1001 natt. Bestill hotellet her. Finn flere fantastiske hoteller på Laurel Nights.


Rome Cavalieri, Waldorf Astoria Hotels, Roma

Dette er et Waldorf Astoria-hotell som ligger på en høyde litt utenfor sentrum med en helt vidunderlig utsikt. Cavalieri har alle fasiliteter du kunne ønske deg, deriblant luksusbil-leie og spa, super restaurant og en veldig hyggelig bar. Bestill hotellet her.Finn flere fantastiske hoteller på Laurel Nights.


Anantara Qasr al Sarab Desert Resort, Abu Dhabi

En oase i ørkenen som lever virkelig opp til sitt omdømme. Hotellet er spektakulært, servicen og fasilitetene er fantastiske, men det som er mest imponerende er de vakre røde sanddynene under solnedgangen. Dette stedet er helt magisk. Bestill hotellet her.Finn flere fantastiske hoteller på Laurel Nights.


Umaid Bhawan Palace, India

Dette er trolig et av verdens aller fineste hoteller. Hotellet ble kåret til verdens beste hotell 2016 av Tripadvisor, og er i tillegg et av verdens største palasser. Et fantastisk slott med luksus fra A til Å. Enestående service, utsøkt mat, og noen av de største rommene du noen gang har bodd på. Bestill hotellet her.Finn flere fantastiske hoteller på Laurel Nights.


Belmond Reid’s Palace, Portugal

Det oser av historie og eleganse. I mer enn 100 år har hotellet tilbød sine gjester et ekstravagant luksusopphold på en sjarmerende gammeldags måte. Atmosfæren er kosmopolitisk, rommene er unike og spisemulighetene enestående. Bestill hotellet her.Finn flere fantastiske hoteller på Laurel Nights.


Burj Al Arab, Dubai

7-stjerners hotell, en praktfull konstruksjon, en spektakulær orientalsk innredning, butler-service, åtte restauranter i verdensklasse, privat strand, privat helikopter-service…trenger vi si mer? Bestill hotellet her. Sjekk flere fantastiske hoteller på Laurel Nights.


Hotel Grande Bretagne, Athen, Hellas

Dette hotellet er utvilsomt noe av det beste du kan bo på i Hellas. En storslagen bygning fra 1874 med forbløffende arkitektur, viktoriansk eleganse og et servicenivå du sjelden ser maken til. Suitene har egen butler, mens restauranten på taket tilbyr en uslåelig utsikt over Akropolis. Bestill hotellet her. Finn flere fantastiske hoteller på Laurel Nights.


Andaz Amsterdam Prinsengracht, Amsterdam

Moderne design i gamlebyen. En ganske stor opplevelse i en fin, liten pakke. Vi snakker et gammelt offentlig bibliotek forvandlet til en designhøyborg. Design. Service. Beliggenhet. Helt fantastisk. Restauranten og baren er også meget gode. Bestill hotellet her. Se flere fantastiske hoteller på Laurel Nights.


Les også:En guide til vakre Thailand