10 spektakulære hotell i verden

Disse ti hotellene får deg til å måpe. Foto: Hotels.com

Noen hoteller er rett og slett bedre enn andre.

Laurel Nights samler de aller beste hotellene i verden, og mange av dem er spektakulære. Vi har sett på ti av dem.

Da snakker vi selvsagt design, interiørstil og beliggenhet. Fra Paris til Roma og til India – her er 10 hoteller som sier «wow»!


Chateau Monfront, Milano

Dette er et sjarmerende hotell med et Alice in Wonderland-tema som du neppe har sett før. Luksuriøse spatjenester, restaurant, bar og eget treningssenter er tilgjengelig for deg som liker hotell med det lille ekstra.

Bestill hotellet her.

Finn flere fantastiske hoteller på Laurel Nights.


Icehotel, Jukkasjärvi, Sverige

Icehotel er et kunsthotell som har flere rom laget i is. Bare 1,5 time fra Arlanda finner du hotellet som både sommer og vinter tilbyr deg kalde og varme opplevelser. En litt annerledes hotellopplevelse.

Les mer om hotellet her.

Se flere hoteller hos Laurel Nights.


Emirates Palace, Abu Dhabi

Emiratene har mange fantastiske hoteller. Emirates Palace er et fantastisk palass-hotell, som har blitt kåret til et av verdens beste hoteller. Stilen er gjennomført og servicen er en konge verdig. Her kan du bo som i «1001 natt».

Bestill hotellet her.

Finn flere fantastiske hoteller på Laurel Nights.


Rome Cavalieri, Roma

Dette er et Waldorf Astoria-hotell som ligger på en høyde litt utenfor sentrum med en helt vidunderlig utsikt. Cavalieri har alle fasiliteter du kunne ønske deg, deriblant luksusbil-utleie, spa, super restaurant og en veldig hyggelig bar.

Bestill hotellet her.

Finn flere fantastiske hoteller på Laurel Nights.


Anantara Qasr al Sarab Desert Resort, Abu Dhabi

En oase i ørkenen som lever virkelig opp til sitt omdømme. Hotellet er spektakulært, fasilitetene er fantastiske, men det som er mest imponerende er de vakre røde sanddynene under solnedgangen. Dette stedet er helt magisk.

Bestill hotellet her.

Finn flere fantastiske hoteller på Laurel Nights.


Umaid Bhawan Palace, India

Dette er trolig et av verdens aller fineste hoteller. Hotellet ble kåret til verdens beste hotell flere ganger, og er i tillegg et av verdens største palasser. Et fantastisk slott med luksus fra A til Å. Her loves det utsøkt mat, og noen av de største rommene du noen gang har bodd på.

Bestill hotellet her.

Finn flere fantastiske hoteller på Laurel Nights.


Belmond Reid’s Palace, Portugal

Det oser av historie og eleganse på Belmond Reid’s Palace. I over 100 år har hotellet tilbød sine gjester et ekstravagant luksusopphold på en sjarmerende, gammeldags måte. Atmosfæren er kosmopolitisk, rommene er unike og spisemulighetene enestående.

Bestill hotellet her.

Finn flere fantastiske hoteller på Laurel Nights.


Burj Al Arab, Dubai

Dette regnes som et 7-stjerners hotell. Burj Al Arab har blant annet en praktfull konstruksjon, en orientalsk interiørstil, åtte restauranter i verdensklasse, privat strand, helikopter-service…trenger vi å si mer?

Se flere bilder av hotellet her.

Sjekk flere fantastiske hoteller på Laurel Nights.


Grand Hotel Timeo, Sicilia

5-stjerners hotell på Sicilia i Italia. Du får hotellfrokost inkludert, samtidig er det flere spennende fasiliteter som spa, bassengbar, utendørs basseng, treningssenter og badstue.

Hotellet finner du i byen Taormina, kjent for sine bilfrie gater, fine severdigheter og flott utsikt mot havet.

Her finner du hotellet

Se flere luksushoteller hos Laurel Nights


Andaz Amsterdam Prinsengracht, Amsterdam

Moderne design i gamlebyen. En ganske stor opplevelse i en fin, liten pakke. Vi snakker et gammelt offentlig bibliotek forvandlet til en designhøyborg. Design. Service. Beliggenhet. Helt fantastisk. Restauranten og baren er også meget gode.

Les mer om hotellet her.

Se flere spektakulære hoteller på Laurel Nights.


Ti hoteller i Budapest

Her bør du bo når du besøker den ungarske byen.