10 vannvittige hotellbassenger

Når det er kaldt her hjemme er det fort godt å drømme seg bort til varmere strøk. Er det noe som virkelig drar frem feriefølelsen så er det et vakkert basseng som du kan senke kroppen ned i, og virkelig kjenne på feriefølelsen. Derfor har vi funnet frem til ti utrolige svømmebasseng, med tilhørende hoteller som virkelig er verdt å sjekke ut. Bare klikk på bildene for å komme til hotellet.

1. Four Seasons Safari Lodge Serengeti

2949601_44_z

Du kan dra på vanlig spa, eller du kan dra på spa i Serengeti med elefantutsikt. Dette er et hotell med 5 stjerner, og prisen er jo så klart deretter.

2. Grace Santorini

14660329

Skal du til den sagnomsuste øya så er det her virkelig et basseng å drømme om. Med havutsikt, langt oppe i åssiden skal det mye til å utkonkurrere dette hotellet.

3. Anantara Qasr al Sarab Desert Resort

2784399_119_zMidt i ørkenen Rub’Al Khali, en av verdens største ørkener, har denne hotell-oasen blitt bygd. Rundt deg ligger sanddynene, men innenfor hotellgjerdet er det skapt en grønn lunge. Hotellet har vunnet flere priser for sin utforming og service, og det som virkelig setter prikken over i-en er det oase-formede bassenget.

 

4. Belmond Hotel Caruso

38186073

 

Dette fantastiske hotellet er et ombygd palass fra 1100-tallet, og ligger på vestkysten av Italia. Her får du fantastiske bade- og seilemuligheter, og et basseng med en fantastisk utsikt.

5. Holiday Inn Shanghai Pudong Kangqiao

4318637_121_z

Hadde du tørt å svømme her? I 24. etasje, 100 meter opp i luften, finner du hotellets basseng. Der har de fått den geniale ideen med å utstyre gulvet med glass så du kan se rett ned på bakken under deg.

6. Hanging Gardens Ubud

1341847_106_z

Mer zen enn dette blir det ikke. Midt inne i jungelen på Bali ligger dette fantastiske luksushotellet, og i det tilhørende bassenget kan du slappe av i svømmende posisjon over jungelen.

7. The Oberoi Udaivilas, Udaipur

809492_15_z

Dette er et hotell hvor ett bilde ikke er nok for å vise hvor fantastisk det er. Bildet er sykt nok i seg selv, men the Oberoi Udaivilas har enda mer å by på og er verdt en titt.

8. Boucan by Hotel Chocolat

 

4595619_27_z

Boucan by Hotel Chocolat har vunnet en pris fra anerkjente Tripadvisor for sin kvalitet. Hotellet ligger blant kakaotrær på øya St. Lucia i Karibien. Utsikten fra bassenget er noe for seg selv, og klikker du på bildet kan du se enda flere bilder fra det utrolige bassenget.

 

9. Park Hyatt Tokyo

969939_71_z

Høyt, høyt oppe i Park Hyatt Tokyo ligger dette svømmebassenget med utsikt over metropolen. På klare dager kan du til og med se Mt. Fuji herfra. Bassenget ligger i 47. etasje, og kalles passende nok «Sky pool».

10. Viceroy Miami

2483087_75_z

The Viceroy i Miami har bygd denne moderne versjonen av Babylons hengende hager. De tre bassengene ligger i 15. etasje og gir utsikt både mot Miami by, og mot havet.