13 hoteller som vil gi deg hakeslepp

Sjekk utsikten fra disse hotellene!

En av de store gledene ved å reise er å oppleve steder man normalt ikke omgås, og som glasur på kaken: å bo på et hotell som lar deg nyte utsikten av disse stedene. Vi har, med hjelp fra Hotels.com, plukket ut 13 hoteller i forskjellige byer hvor hotellets utsikt ene og alene er verdt et besøk.

Her finner de billigste flybillettene


The Twelve Apostles Hotel – Cape Town (Sør Afrika)

Cape Town er den nest største byen i landet (etter Johannesburg), og stedet alle må dra til om man skal til Sør-Afrika. Det er her du bør starte ferien din, både for å oppleve en virkelig afrikansk storby og for å se Table Mountain. Historietimen i sør-afrikansk politikk får du om du reiser til fangeøya Robben Island. Her satt nasjonalhelten Nelson Mandela fengslet i 18 år for sin frigjøringskamp mot Apartheid-regimet.

NB! Bestill god tid i forveien, ettersom turene er populære og båtene som tar deg med ut er avhengige av godt vær. Ellers, så kan du rett og slett bare ligge rett ut og nyte hotellet fasiliteter og utsikten på The Twelve Apostles Hotel.

«The perfect retreat!» (gjesteanmeldelse fra Hotels.com)

Bestill hotellet her


The St. Regis Deer Valley – Utah (USA)

Det er ingen tvil om at du vil få en unik hotell opplevelse ved å bo på The St. Regis Deer Valley– denne utsikten er ikke uten grunn en av verdens vakreste. Br du på dette hotellet finnes en haug av andre spennende ting du kan gjøre i området. Som turist i Utah er det ski og naturopplevelser som står i fokus. En av fordelene som skiturist er at skistedene er relativt nære store byer. Dinosaur National Monument er et sted å besøke hvor du kan se dinoasaur-fossiler og oppleve et nærmest uberørt naturområde.

Noe av det mest populære å gjøre i Dinosaur National Monument er å rafte seg gjennom områdene, og det finnes mange guidede rafting-turer. I tillegg er det selvfølgelig Salt Lake, en av verdens største saltvannsinnsjøer med Salt Lake ved siden av.

«Simply wonderful» (gjesteanmeldelse fra Hotels.com)

Bestill hotellet her


Jade Mountain Resort – Soufriere (St. Lucia, Karibien)

Jade Mountain Resort, Soufriere

Omgitt av Piton-fjellene, havet og regnskogen er Soufrieres et idyllisk sted for et ønske om en avslappende reise sør i St. Lucia. På det utrolige hotellet Jade Mountain Resort vil du garantert nyte late dager i bassenget med en paraplydrink, betatt og imponert av hotellets flotte utsikt.

Andre flotte steder å besøke hvis du reiser til denne byen er Diamond Botanical Gardens, og de vakre strender og sykkelstiene som snor seg gjennom sukkerplantasjen Anse Mamin. Vi anbefaler også å leie bil for å se hele byen. Finn rimelig leiebil her. 

«Unreal Views of Paradise» (gjesteanmeldelse fra Hotels.com)

Bestill hotellet her


Coral Point Lodge – Shute Harbour (Queensland, Australia)

Coral Point Lodge, Shute Harbour, Strand

Coral Point Lodge som ligger i Shute Harbour tilhører den tropiske delen av Australia, hvor klimaet er behagelig hele året rundt. Coral Point Lodge tilbyr en rolig opplevelse i praktfull natur og passer perfekt for deg som ønsker å trekke deg unna kjas, mas og slitsomme turistsentre.

I området rundt hotellet kan du oppleve verdens største korallrev, som strekker seg langs kystlinjen og som tilbyr utrolige dykkeropplevelser i krystallklart vann, eller Airlie Beach (utrolig flott strand som ligger 10 minutter fra hotellet), samtidig som du kan ta en tur ut blant de vakre øyene i området eller til den ytre delen av Great Barrier Reef. Dette er et reisemål og et hotell du sent kommer til å glemme.

«Great! Definite recommendation» (gjesteanmeldelse fra Hotels.com)

Bestill hotellet her


Hyatt Carmel Highlands – Carmel (California, USA)

Bilderesultat for Hyatt Carmel Highlands

Den lille idylliske byen Carmel ligger ved havet og er et populært reisemål for både amerikanere og utenlandske turister. Carmel er kjent for sine hus og bygninger i spesiell arkitektur, og særlig da de rustikke hytteaktige småhusene i sentrum av den sjarmerende byen. Når du er her bør du besøke naturreservatet Point Lobos State Reserve, den vakre stranden Carmel Beach, det franske vinslottet Chateau Julien, den spanske kirkebygget Borromeo Del Rio Carmelo og ikke minst, Camel by.

Og selvfølgelig er Hyatt Carmel Highlands hotellet du bør bo når du er i byen.

«Nydelig sted- praktfull utsikt mot stillehavet» (gjesteanmeldelse fra Hotels.com)

Artige fakta om byen Carmel: Her finnes det en egen lov som forbyr høye hæler, det er ikke lov til selge eller spise iskrem på gaten, og i den sjarmerende byen har ingen av husene gatenummer.

Bestill hotellet her 


Hotel Colosseum – Roma (Italia)

68623_90_z

Roma er byen for deg som elsker trange gater, shopping, italiensk mat og drikke, og ikke minst romantikk. For reiseglade nordmenn er Roma et populært feriemål, og like attraktivt både sommer som vinter. Her kan du oppleve fantastiske attraksjoner som blant annet Spansketrappen, den vakre TrevifontenPiazza NavonaPeterskirken i Vatikanet og historiske Colosseum.

Ønsker du et hotell som ligger sentralt, hvor du kan nyte sene kvelder med utsikt over byen, bør du virkelig sjekke ut Hotell Colosseum.

«Romas beste hotell!» (gjesteanmeldelse fra Hotels.com)

Bestill hotellet her


The Fairmont Chateau Lake Louise – Alberta (Canada)

Fairmont Chateau Lake Louise, Lake Louise

Omgitt av kanskje det mest spektakulære landskapet i verden, finner du hotellet The Fairmont Chateau Lake Louise gjemt dypt inne i Banff National Park. Dette historiske hotellet som ble bygget i 1890 og renovert i 2003, består av totalt 548 rom, fordelt over 8 etasjer og er en del av landets «Green Partnership Program».

Hotellet ligger i tettstedet Lake Louise, som er et meget populært for fritidsaktiviteter som vandring, fjellklatring og alpin skiidrett, så her er muligheten for en aktiv og spennende ferie stor.

«Canadian Rockies at their finest!!» (gjesteanmeldelse fra Hotels.com)

 Bestill hotellet her


Hotel Victoria – Newquay (England)

1565502_51_z

Ønsker du å se vakre, dramatiske stup og kilometervis med hvite strender- i England? Ja, da er Newquay stedet for deg. Sjekker du inn på Hotell Victoria, vil du ha en utrolig utsikt utover den flotte kystlinjen og en følelse av ekte engelsk luksus. I området kan du besøke blant annet dyrelivet i Newquay Zoo, Blue Reef Aquarium, Porth Beach og Fistral Beach.

«Enestående!» (gjesteanmeldelse fra Hotels.com)

Bestill hotellet her


Embassy Suites by Hilton Niagara Falls – Ontario (Canada)

Embassy Suites by Hilton Niagara Falls Fallsview, Niagara Falls, Rom, Utsikt fra gjesterom

Hva tenker du om å spise frokost/middag på et hotell som gir deg utsikt over Niagra Falls? Tenner du på den ideen, bør du virkelig ta turen til det flotte hotellet Embassy Suites by Hilton Niagara Falls i byen Ontario. I Ontaria finnes det en rekke måter å fylle dagens agenda, blant annet med et besøk til de mektige parkene, en nær opplevelse av det spennende dyrelivet i Algonquin Provincial Park og de mange kulturbegivenheter (blant annet Ottawa) som området huser.

Ontario kan besøkes året rundt. Om sommeren er været varmt, og dette er et godt tidspunkt for et besøk i en eller flere naturparker. Om vinteren er det gode skisportsmuligheter i provinsen.

«Enestående utsikt til Niagara Falls» (gjesteanmeldelse fra Hotels.com)

Bestill hotellet her


Hotel Tirreno – Genova (Italia)

4985006_2_z

Genova har lenge vært en kommersiell havneby nord i Italia, og er i dag en av Italias største byer. I Genova, som en gang huset blant annet Christopher Colombus, kan du vandre gjennom vakre middelalderske gater med de samme arkitektoniske kjennemerkene som mange andre italienske byer og hygge deg i et flertall av spesielle butikker.

Når du er i denne byen bør du besøke Acquarium of Genoa (Italias største, og verden nest største akvarium), I forti di Genova (historie og landskap), huset der Colombus vokste opp, det spektakulere Palazzi dei Rolli (et palass som står på UNESCO`s verdensarvliste). Og, om ikke det skulle være nok; sjekk ut Hotell Tirreno, som har en av byens vakreste utsikter.

«Utmerket!» (gjesteanmeldelse fra Hotels.com)

Bestill hotellet her


Rayavadee – Krabi (Thailand)

Et av de mest attraktive turist destinasjonene i Sør Thailand er vakre Krabi, en eksotisk og tropisk perle som ligger rett utenfor den store turistdestinasjonen Phuket. Krabi, med sine hvite sandstrender, fascinerende korallrev, hyggelige folk, rimelige priser og flotte natur, er et feriested for deg som elsker late dager.

Ut fra Krabi går det daglig en rekke båtturer til vakre øygrupper i området, der i blant fantastiske Phi Phi Island. Vi anbefaler på det sterkeste det flotte og luksuriøse hotellet Rayavadee– her får du mye (utsikt) for pengene!

«SUPER dejligt hotel» (gjesteanmeldelse fra Hotels.com)

Bestill hotellet her


The Park Tower Knightsbridge – London (England)

The Park Tower Knightsbridge, A Luxury Collection Hotel, London, Fasiliteter på rommet

Uansett kjønn og aldergruppe, dette er byen de aller fleste vender tilbake til. Grunnet til dette er enkelt: byen har alt! Dra på fotballkamp, drikk øl på sjarmerende puber, besøk British Museum, se Tower of London, Big Ben, Buckingham Palace, Madame Tussauds, shop til you drop eller bare vandre rundt og sug til deg den engelske storby-sjarmen. Før avreise bør du lese den virkelig store London guiden.

Og når det gjelder overnatting, bør du uten tvil sjekke ut tilgjengeligheten på The Park Tower Knightsbridge, hvor du virkelig kan nyte utsikten over det beste av London by.

«Perfect hotel in a perfect location» (gjesteanmeldelse fra Hotels.com)

Bestill hotellet her 


The Oberoi Amarvilas – Agra (India)

551355_51_z

Agra er nok ikke den vakreste byen i India, da det er en industriby med oljeraffineri, fabrikker og på linje med andre deler av India; mye fattigdom. Likevel, har den etablert seg som et av de selvsagte stoppene på en rundreise i India, takket være det verdenskjente Taj Mahal.

I tillegg til Taj Mahal, kan byen by på den vakre festningen Agra Fort og Fatehpur Sikri– alle tre attraksjoner på UNESCOs verdensarvliste. Byen er absolutt verdt et besøk, og når du reiser hit bør du sjekke inn på det fantastiske hotellet The Oberoi Amarvilas og nyte utsikten av Taj Mahal fra rommet.

«Stunning hotel – see the Taj in style» (gjesteanmeldelse fra Hotels.com)

Bestill hotellet her


Her finner du de rimeligste flybillettene

Sjekk verdens beste hoteller på Laurel Nights.