Romantiske hoteller for deg som vil dyrke kjærligheten

Finn gnisten i forholdet på en kjærlighetsferie. Det er lite som slår en skikkelig romantisk weekendtur sammen med kjæresten, og særlig når dere sjekker inn på et romantisk hotell – og bare blir der! Her er romantiske hoteller i ulike destinasjoner hvor dere kan dyrke kjærligheten. Finn de rimeligste flybillettene her.De aller beste hotellene i verden finner du på Lauel Nights.

London: Blakes London

Dette er et av verdens mest romantiske hotell, men også kanskje et av verdens mest sexy. Luksushotellet i Kensington har en bar med den beste martinien i London, og hotellet ble omtalt slik av Gwyneth Palthrow: It’s a super-chic design hotel, but comfortable and sexy. It is perfect for a romantic trip. Rommene har et utrolig design, loungen er vidunderlig og hele hotellet oser av mørk romantisk kjærlighet. Her finner du hotellet.

New York: The Greenwich Hotel

Dette hotellet i Soho har 88 rom, et luksuriøst spa, et svømmebasseng opplyst av lanterner i kjelleren som har et 250 år gammelt japansk tak samt noen helt utrolige rom. Hotellet befinner seg i Soho/Tribeca i New York, med kort avstand til det aller meste. Eieren av hotellet heter Robert de Niro. Det britiske Cosmopolitan kalte hotellet for «Mer et hjem med klasse enn et hotell.» Sjekk priser og tilgjengelighet her.

Praha: Buddha Bar Hotel

Her er hotellet for deg som liker litt mørk og mystisk romantikk. Buddha Bar Hotel er noe helt for seg selv, og vi kan love deg at du kunne dratt til Praha bare for hotellets sin skyld. Pass på å booke inn tid til en par-massasje. Og ikke minst dra nytte av det lille ekstra som hver suite kommer utstyrt med når du sjekker inn: En flaske Champagne, friske jordbær, massasjeoljer og en fjærkledt pisk. Se flere bilder av hotellet her.

Paris: Hotel Particulier Montmartre

Kjærlighetens Dag i Kjærlighetens By? Dette hoteller vil garantert få i gang franske følelser hos både deg og din kjære. Hotellet har ikke mer enn fem rom. Eller kanskje litt mer riktig forklart: Fem suiter. De er alle unike, med sin egen personlighet og stil, hver og en av dem designet av en avant-garde artist. Hotellet ligger rett ved Rocher de la Sorcière, en mystisk stein i Montmartre med sin helt egen historie. Du finner også en egen limousine-service på hotellet. Her finner du hotellet.

Barcelona: Gran Hotel La Florida

Dette hotellet har en utrolig utsikt over Barcelona i tillegg til svært så gode rom. Det er også basseng både innendørs og utendørs. Alle de 70 rommene på hotellet er en opplevelse i seg selv, og dette er virkelig urban luksus på sitt beste. Bespisning og drikke på hotellet er også virkelig av klasse. Her finner du hotellet.

Roma: Palazzo Manfredi

Et hotell som virkelig viser hva et hotell kan være i det som ofte kalles verdens mest romantiske by. Hotellet har kun 15 rom, men det er femten rom med utrolig luksus og romantikk. Hotellet har en servicegrad som knapt kan beskrives i tillegg til en meget god restaurant. En stor opplevelse, Nespresso-maskiner i rommene, gratis lån av iPad og en sinnsyk utsikt. Her finner du hotellet.

Lyon: Cour Des Loges

Romantikk for alle pengene får du på dette hotellet i franske Lyon. Her får du følelsen av å bo på et renessanseslott samtidig som du bor midt i smørøyet med kort vei til alt som herlige Lyon har å by på. Men alt du trenger finnes faktisk på hotellet, og middagen spiser du i den romantiske restauranten etter at du har valgt ut en flaske vin i hotellets egen vinkjeller. Sjekk priser og tilgjengelighet her.

Venezia: The Westin Europa & Regina

Venezia er en av verdens mest romantiske byer, og skal du ha et hotell der så vil du bo rett ved kanalene. I tillegg får du på dette luksushotellet tilgang til en egen strand. Dette er et stort hotell, med 185 rom – og mange fasiliteter. Takterrassen og restaurantens nydelige beliggenhet rett ved vannet bør oppleves. Her finner du hotellet.

Madrid: Hotel Silken Puerta America

Dette designhotellet er en opplevelse i seg selv, akkurat som byen Madrid. Baren i hotellet er nærmest legendarisk, Et inspirerende hotell hvor hver etasje har en egen look, og hvor rommene har en personlighet du knapt finner på andre hotell. Restauranten på hotellet er en av de beste i Madrid, og baren i toppetasjen gir en virkelig god utsikt over hele Madrid. Her finner du hotellet.

CorinthiaBudapest: Corinthia Hotel

Veldig ofte rangert som det beste luksushotellet i byen, og kom også med på Conde Nasts gull-liste for 2012. Prisene er heller ikke ekstremt skremmende, og kan starte på litt over tusenlappen per natt. Et hotell med en lang historie som ble pusset opp i 2003 kan tilby mye til de fleste reisende. Innendørs basseng, flere gode spise-og drikkemuligheter, ett av de beste spaene i byen og nydelige rom. Se nærmere på hotellet her.

Lisboa: Pestana Palace Hotel & National Monument

Du vet at når et hotell heter & National Monument til slutt så vet du at det virkelig oser klasse. Hotellet befinner seg ikke overraskende i et palass, med en svært sjarmerende hage og en utrolig service. Velger du dette hotellet bor du nærme mye av det Lisboa har å by på, men svømmebassenget, restauranten og spaet du finner på hotellet kan nok få deg til å bruke mye av tiden på hotellet. Hotellet har vunnet årets hotell i Portugal flere ganger. Her finner du hotellet.

København:Hotel D’Angleterre

Med mer enn 250 års historie er Hotel D’Angleterre en legendarisk københavnsk institusjon berømt for sin eleganse, luksus og stil. Hotellet er er resultat av et kjærlighetsforhold mellom to unge mennesker, som sammen etablerte en restaurant på Kongens Nytorv i 1755. Det er her D’Angleterres historie begynner. Hvis veggene kunne tale, ville de fortalt om eventyr. Hotellet har 123 romslige rom med åtte suiter som tar deg tilbake til en tid med ren overdådighet og storhet. Velutstyrte rom, komfort av høyeste klasse, eksklusiv bar, høflig og vennlig personale, og kvalitet på alle måter. Se nærmere på hotellet her- sjekk priser og tilgjengelighet.

Berlin: Schlosshotel Im Grunewald

Hvis du ikke er så stiv i tysk så kan vi fortelle at dette blir slottshotell, og det er nettopp det dette er. Et gammel, ærverdig slott som nå er et luksushotell midt i Grünewald. Det er innendørsbasseng, en stor hage og service som du knapt vil finne maken til. Et perfekt sted for nye og gamle partnere. Her finner du hotellet.