Romantiske hoteller for deg som vil dyrke kjærligheten

Det er lite som slår en skikkelig romantisk weekendtur sammen med kjæresten, og særlig når dere sjekker inn på et romantisk hotell som legger tilrette for at gnisten i forholdet skal tennes! Her er forslag til romantiske hoteller hvor dere kan dyrke kjærligheten.

London: Blakes London

I tillegg til å være et av verdens mest romantiske hoteller, er dette hotellet også et av verdens mest sexy overnattingssteder. Luksushotellet i Kensington har en bar med den beste martinien i London. Rommene har et utrolig design, loungen er vidunderlig og hele hotellet oser av mørk romantisk kjærlighet. Her finner du hotellet.

New York: The Greenwich Hotel

Dette hotellet i Soho har 88 rom, et luksuriøst spa, et svømmebasseng opplyst av lanterner i kjelleren som har et 250 år gammelt japansk tak samt noen helt utrolige rom. Hotellet befinner seg i Soho/Tribeca i New York, med kort avstand til det aller meste. Eieren av hotellet er selveste Robert de Niro. Det britiske Cosmopolitan kalte hotellet for «Mer et hjem med klasse enn et hotell.» Sjekk priser og tilgjengelighet her.

Praha: Buddha Bar Hotel

Her er hotellet for deg som liker litt mørk og mystisk romantikk. Buddha Bar Hotel er noe helt for seg selv, og vi kan love deg at du kunne dratt til Praha bare for hotellets sin skyld. Pass på å booke inn tid til en par-massasje. Og ikke minst dra nytte av det lille ekstra som hver suite kommer utstyrt med når du sjekker inn: En flaske Champagne, friske jordbær, massasjeoljer og en fjærkled pisk. Se flere bilder av hotellet her.

Paris: Hotel Particulier Montmartre

Kjærestetur til kjærlighetens by? Dette hoteller vil garantert få i gang franske følelser hos både deg og din kjære. Hotellet har kun fem rom – eller, fem suiter for å være mer presis. De er alle unike og hver og en av dem er designet av en avant-garde artist. Hotellet ligger rett ved Rocher de la Sorcière, en mystisk stein i Montmartre med sin helt egen historie. Du finner også en egen limousine-service på hotellet. Her finner du hotellet.

Barcelona: Gran Hotel La Florida

På toppen av det frodige fjellet Tibidabo finner du dette 5-stjernershotellet med panoramautsikt over Barcelona og Middelhavet. I nærheten av hotellet ligger også Sagrat Cor, Torre Bellesguard Antoni Gaudí, Parc de Collserola og Tibidabo fornøyelsespark, hvis dere ønsker å ta dere noen romantiske turer i nærområdet Her finner du hotellet.

Roma: Palazzo Manfredi

Et hotell som virkelig viser hva et hotell kan være i det som ofte kalles verdens mest romantiske by. Hotellet har kun 15 rom, men det er femten rom med utrolig luksus og romantikk. Hotellet har en servicegrad som knapt kan beskrives i tillegg til en meget god restaurant. En stor opplevelse, Nespresso-maskiner i rommene, gratis lån av iPad og en sinnsyk utsikt. Her finner du hotellet.

Lyon: Cour Des Loges

Romantikk for alle pengene får du på dette hotellet i franske Lyon. Her får du følelsen av å bo på et renessanseslott samtidig som du bor midt i smørøyet med kort vei til alt som herlige Lyon har å by på. Men alt du trenger finnes faktisk på hotellet, og middagen spiser du i den romantiske restauranten etter at du har valgt ut en flaske vin i hotellets egen vinkjeller. Sjekk priser og tilgjengelighet her.

Venezia: The Westin Europa & Regina

Venezia er en av verdens mest romantiske byer, og skal du ha et hotell der så vil du bo rett ved kanalene. I tillegg får du på dette luksushotellet tilgang til en egen strand. Dette er et stort hotell, med 185 rom – og mange fasiliteter. Takterrassen og restaurantens nydelige beliggenhet rett ved vannet bør oppleves. Her finner du hotellet.

Madrid: Hotel Silken Puerta America

Dette designhotellet er en opplevelse i seg selv, akkurat som byen Madrid. Baren i hotellet er nærmest legendarisk, Et inspirerende hotell hvor hver etasje har en egen look, og hvor rommene har en personlighet du knapt finner på andre hotell. Restauranten på hotellet er en av de beste i Madrid, og baren i toppetasjen gir en virkelig god utsikt over hele byen. Her finner du hotellet.

Lisboa: Pestana Palace Hotel & National Monument

Du vet at når et hotell heter & National Monument til slutt så vet du at det virkelig oser klasse. Hotellet befinner seg ikke overraskende i et palass, med en svært sjarmerende hage og en utrolig service. Velger du dette hotellet bor du nærme mye av det Lisboa har å by på, men svømmebassenget, restauranten og spaet du finner på hotellet kan nok få deg til å bruke mye av tiden på hotellet. Hotellet har vunnet årets hotell i Portugal flere ganger. Her finner du hotellet.

Berlin: Schlosshotel Im Grunewald

Et gammel, ærverdig slott som nå er et luksushotell midt i Grünewald. Det er innendørsbasseng, en stor hage og service som du knapt vil finne maken til. Et perfekt sted for nye og gamle partnere. Her finner du hotellet.