4 enestående hoteller du bør besøke

Når overnattingstedet er like viktig som destinasjonen.

Noen hoteller er så mye mer enn et overnattingsted. De siste årene har hoteller blitt selve destinasjonen for ferien og vi ser etter det unike som tilbyr komfort, stil og luksus.

Vi ser etter «det lille ekstra» og designerhoteller og boutique-hoteller tilbyr nettopp det. Vi ønsker nye opplevelser, skjulte skatter og hoteller som rett og slett tar pusten fra oss. Under kan du lese om 4 hoteller rundt om i verden som tar tatt servise, beliggenhet og komfort til et nytt nivå.

 

Villa Padierna Palace Hotel i Benahavís, Spania

 

Se flere bilder her.

En slående vakker beliggenhet i Marbella. En storslått villa omringet av grønne oaser, golfbane og en vakker sjøutsikt.

Hotellet imponerer ved første øyekast med sine fargerike hager, beach klub, åtte tennisbaner, et amfi teater , fem restauranter og en av Spanias beste spa-anlegg.

De 130 gjesterommene er dekorert i delikat toskansk stil med private samlinger av italiensk og spansk kunsterverk. Hotellets herskapelige innredning kommer frem i de sorte og hvite marmorgulvene, dekorative interiøret og de høye søylene.Uteområdet er idyllisk og har en romantisk og avslappende atmosfære.

Her vil både kjærestepar og familier få en ferie de seint vil glemme.

Klikk her for å se flere bilder av dette hotellet.

 

Liker du å unne deg det lille ekstra på ferie, og er glad i hoteller i verdensklassen? Ta en titt innom Laurel Nights. Her finner du verdens beste hoteller. Enten du velger å booke din neste ferie eller om du bare vil drømme deg litt bort- kan vi garantere at reiselysten vil stige!

Les også: Her får du billig sydenferie

Se flere luksuhoteller på Small Luxury Hotels.


Castello di Velona SPA Resort & Winery i Montalcino, Italia

Se flere bilder her.

Har du noengang drømt om å overnatte på et slott omringet av toskanske vingårder? Nå har du mulighet.

Castello Di Velona befinner seg i et restaurert slott fra 900-tallet med både hage, spa, badstue, tyrkisk bad, to restauranter og en flott utendørsbasseng.

De 44 romslige gjesterommene er innredet i en luksuriøs stil med stor fokus på detaljer som broderte tekstiler og antikke møbler. Gjester som booker seg inn i rommene i den nye fløyelen kan boltre seg på en herlig uteplass og boblebad i tillegg.

Hva er vel bedre enn å våkne til utsikten over de grønne vingårdene og tilbringe dagen til sol, god vin og italiensk mat!?

I nærheten finner du :

  • I Val d’Orcia
  • Abbazia di Sant’Antimo (4,4 km)
  • Museumet i Brunello (10 km)
  • Montalcino-fortet (12,4 km)
  • Civic og Diocesan Museum for hellig kunst i Montalcino (12,5 km)
  • Garden of Daniel Spoerri (13,8 km)

Her kan du se flere bilder av hotellet.

Se flere luksuhoteller på Small Luxury Hotels.


Althoff Hotel Villa Belrose i Gassin, Frankrike

 

Se flere bilder her.

Dette praktfulle hotellet ligger bare en 5-minutters kjøretur fra Saint Tropez, i høydene i Côte d’Azur.

Strandklubber, Dior, yachter og glamour hele veien – Saint Tropez er virkelig paradis for deg som liker luksuslivet. Det eksklusive feriestedet på den franske rivieraen er mest kjent som tilholdssted for de rike og berømte, men stadig flere velger å legge ferien sin nettopp hit. Vi skjønner det godt – her får du både lekre strender, eksklusiv shopping, glamorøse mennesker og et yrende liv.

På Villa Belrose vil du føle deg som en VIP med alt fra panoramautsikt over den franske rivieraen, gourmet restauranter, private terrasser , spa og en utendørsbasseng på 200m2.

Slikk sol og ro ned tempoet på hotellet eller benytt begi deg ut på aktivitetene som brettseiling, seiling, snorkling og vinsmaking på vingårdene i nærheten av hotellet.

Se flere bilder av hotellet her.

Les også: Ny kåring: Verdens beste hotellutsikt

 


Aqua Blu Boutique Hotel & Spa, Hellas

 

Klikk deg gjennom bildegalleriet her.

Sofistikert på dagen og romantisk på kvelden. Dette praktfulle hotellet ved Kos by er perfekt for par som vil nye en avslappende og luksuriøs ferie.

Aqua Blu Boutique Hotel & SPA frister med spa, helsestudio, hage og beliggenhet rett på stranden. Det moderne dekoret , de turkise bassengene og fasjonable restaurantene gjør at du ikke trenger å forlate hotellområdet verken på dagen eller kvelden. Slikk sol på dagen, book en behagelig spa og nyt den fantastiske utsikten før du avslutter kvelden med en romantisk middag på den prisvinnende restauranten Cuvee.

Her kan du se flere bilder av dette flotte hotellet.

Les også: Her får du verdens billigste øl.