4 hotellopphold du aldri glemmer

Vi har plukket ut noen hoteller hvor du garantert ikke vil glemme at du har bodd.

The Thief, Tjuvholmen (Oslo)

Her er alt ett hundre prosent gjennomført, og dette kan være det råeste designhotellet i Europa. Rett ved siden av Astrup Fearnley-museet. Detaljer som THE THIEF-designet ullpledd by L&J, badekåpe fra Maggie Wonka og norske ulltøfler av designer Runa Klock setter tonen for en annerledes hotellopplevelse.

I tillegg en plassering i Oslo som rett og slett ikke kan slås.

Her finner du hotellet

Ice Hotel, Jukkasjarvi (Sverige)

Ett hotel av is. Garantert en opplevelse for livet. Hotellrommene lages av kunstnere hvert år, og er da altså relativt unikt hver gang man bor der. Hotellet har for øvrig både kalde og varme rom. Jukkasjärvi befinner seg i Kiruna i Lappland.

Les mer om hotellet her

Marmara Antalya, Antalya (Tyrkia)

Dette hotellet roterer slik at utsikten hele tiden forandrer seg. 24 av rommene er bygd på toppen av et basseng, og roterer i løpet av et døgn. I tillegg er hotellet bygd ved siden av en kunstig strand.

Hotellet har ellers alle turistfasiliteter du kan tenke deg, samt svært mange muligheter for deg som ønsker en strand/badeferie.

Les mer om hotellet

Hotel Marques de Riscal, Elciego (Spania)

Dette hotellet kan muligens være definisjonen på unikt design. Det verste, eller beste, er likevel at designet ikke er tilfeldig. Alt har en funksjon, og fungerer blant annet som naturlig solskjerming.

At det i tillegg er et spa og et innendørs svømmebasseng er selvfølgelig også en liten bonus.

Les mer om hotellet

Sjekk flere hoteller her