4- og 5-stjerners hotell til under 1000,-

Nå gjør du kupp på høstens weekendtur.

Sommerferien er snart bare et fjernt minne, men heldigvis betyr ikke det at man ikke kan reise bort og oppleve litt luksus ellers også. Men man er nødt til å bestemme seg og sette av tid til det, for ellers skjer det ikke noe!

I redaksjonen snakker vi ofte om at helgen virker lengre når man reiser bort. «Da stopper tiden liksom litt opp, og man får så mye mer ut av fridagene enn når man bare er hjemme».

Kanskje er det fordi man kan glemme klesvask og husvask og andre plikter i noen dager, eller kanskje er det fordi man er så mye flinkere til å nyte timene og suge til seg inntrykk. Uansett – det er på reise man opplever nye ting, og kjenner at man lever.

Nå har Hotels.com salg på mange flotte 4- og 5-stjerners hoteller på tilbud til under kr 1000,- pr natt, og vi mener det er en ekstra god grunn til å krysse av en helg i kalenderen nå. Her er noen eksempler på opplevelser i høst, du kan gi deg selv. (Legg inn ønsket dato for å få opp den aktuelle prisen).

1. Hendon Hall Hotel, London

Hendon Hall, London

 

London er populært blant nordmenn, men det kan være fint å trekke seg litt tilbake (…til et slott!), når man er trøtt og sliten etter shopping og bylarm. Hva med å prøve å bo som en dronning på Hendon Hall hotel?

Sjekk ut Hendon Hall hotel her! 

Sjekk også ut det vakre alternativet Petersham Hotel i Richmond her! (Også på tilbud nå) 

Les også: Den virkelig store guiden til London

 

2. Villa Pinciana, Roma

Villa Pinciana, Rome

 

Lyst til å oppleve litt varme, romantikk og god mat i Roma? Hotellet er halve opplevelsen, og vi synes et tilbud på det renoverte palasset Villa Pinciana, sentralt plassert ved spansketrappen og de hyggelige restaurantene på Piazza Navona, er et svært godt valg.

Sjekk ut Villa Pinciana her 

Slik får du den perfekte turen til Roma

 

3. Hotel Birger Jarl, Stockholm

Hotel Birger Jarl, Stockholm

 

Om du ikke vil reise så langt, kanskje heller med tog enn fly, og om du foretrekker standarden på Skandinaviske hotell – da er Stockholm og Hotel Birger Jarl stedet for deg.

Stockholm kan by på et stort shoppingtilbud, restauranter og museer, og det moderne hotellet, med sentral beliggenhet, kan tilby både flotte rom med gode senger, lounge/bar og treningssenter.

Se nærmere på Hotel Birger Jarl her

20 grunner til å dra til Stockholm

 

4. Bob Hotel by Elegancia, Paris

Bob Hotel by Elegancia, Paris

 

En skjult perle i Paris, i akkurat passe metro-avstand fra sentrum. Oppdag en ny del av byen, samtidig som du bor som best på Bob Hotel by Elegancia – et hotell de besøkende beskriver ved å uttrykke soeg over at de ikke kjente til hotellet før.

Sjekk ut Bob Hotel by Elegancia her

Les mer om Paris- for alle romantikere der ute – her

 

5. Das Opernring, Wien

Das Opernring Hotel, Vienna, Utsikt fra hotellet

 

Wien er en fantastisk by å besøke, og fremover nå kan du også få med deg noen flotte operaopplevelser (de settes ikke opp om sommeren). God mat, spennende museer, Mozart, Lippizanerhester og Slott Schönbrunn er andre stikkord for hva du kan glede deg til å oppleve i flotte Wien. Mange nordmenn anbefaler sterkt det sentrale hotellet Das Opernring Hotel, så hvorfor ikke.

Klikk her for å se mer på det!

10 grunner til å besøke Wien her!

 

Klikk her for å gå til salget, og se flere 4- og 5-stjerners hotell nå til under 1000,-

Les også:

20 grunner til å dra til Stockholm

Her er paradisøya alle elsker