40 fantastiske hoteller du må oppleve

Har du planer om å reise i nærmeste fremtid, men vet ikke hvor? Vi har samlet en liste over de 40 mest fantastiske hotellene i hele verden!

Disse hotellene skiller seg ut fra mengden og har det lille ekstra man ofte ender med å sette størst pris på. På listen under finner du alt fra hoteller med spektakulær utsikt over krystallblått hav, til hoteller i snøkledd landskap. Her finnes det noe for enhver smak.

Hotel Kakslauttanen (Kakslauttanen, Finland)

På Kakslauttanen sover du i en glassiglo omringet av nydelig natur. Er du heldig kan det hende du får øye på nordlyset fra hotellsengen din.

Les mer om hotellet her

 

Gili Lankanfushi Maldives (Lankanfushi, Maldives)

Det er vanskelig å ikke nyte en tur til Maldivene. Her bor du usjenert i små hytter ute i vannet, med egen privat uteterasse som har direkte tilgang til havet.

Les mer om hotellet her

 

Lebua Hotel (Bangkok, Thailand)

Er det en spektakulær utsikt du er på utkikk etter, kan vi anbefale Lebua Hotel i Bangkok på det varmeste. Her bor du i en skyhøy bygning, med alt fra skybar til et fantastisk bassengområde.

Les mer om hotellet her

 

Conrad Maldives Rangali Island (Rangali Island, Maldives)

Conrad Maldives Rangali Island, Rangali Island, Restaurant

Maldivene skuffer aldri. På Conrad Maldives Rangali Island har du muligheten til å spise sammen med fiskene i denne verdenskjente restauranten. Hotellet i seg selv er også helt ubeskrivelig vakkert, med egne hytter og krystallblått vann.

Les mer om hotellet her

 

Shangri-La Hotel (Paris, Frankrike)

Shangri-La Hotel Paris, Paris

Reiser du noen gang til Paris og har lyst til å oppleve et hotell i toppklasse, er Shangri-La Hotel verdt et besøk. Her bor du midt i hjertet av Paris med umiddelbar nærhet til blant annet Eiffeltårnet. Dette er et hotell for deg som har lyst til å oppleve luksus utenom det vanlige.

Les mer om hotellet her

 

Marina Bay Sands (Singapore)

Marina Bay Sands, Singapore

Ønsker du å bo på samme hotell som Justin Bieber og en haug med andre kjente fjes, er dette et sted for deg. Marina Bay Sands i Singapore er et verdenskjent hotell, spesielt kjent for et stort skip plassert på tre høye bygninger midt i Singapore. Tar du besøket hit må du huske å besøke det utrolige bassenget i toppetasjen med utsikt over hele Singapore.

Les mer om hotellet her

 

The Oberoi Udaivilas (Udaipur, India)

The Oberoi Udaivilas, Udaipur, Udaipur, Hotellets uteområde

India har en haug med fantastiske hoteller, et av dem er The Oberoi Udavilas. Det har blitt kalt det beste hotellet i hele India av TripAdvisor, og vi kan forstå hvorfor. Store rom med vakkert interiør viser hotellet like luksuriøst som det faktisk er. I tillegg er naturomgivelsene i området rundt helt eventyrlige.

Les mer om hotellet her

 

Burj Al Arab Jumeirah (De forente arabiske emirater, Dubai)

Burj Al Arab Jumeirah, Dubai, Gjesterom

Dette hotellet kan nesten ikke beskrives, det må oppleves. Et av verdens dyreste hoteller matcher virkelig prisen. Her bor du i luksuriøse omgivelser i fantastiske Dubai. Det er elsket av gjester verden over, og vil absolutt gi deg et minne for livet.

Les mer om hotellet her

 

Kauri Cliffs (Matauri Bay, New Zealand)

Kauri Cliffs, Matauri Bay, Endeløst basseng

Ønsker du å bo i landlige omgivelser i New Zealand er Kauri Cliffs hotellet for deg. Hotellet er vakkert innredet, og er anbefalt av gjester verden over. Her får du fantastiske naturlige omgivelser, og en golfbane i verdensklasse.

Les mer om hotellet her

 

Park Hyatt Tokyo (Tokyo, Japan)

Park Hyatt Tokyo, Tokyo, Restaurant

Det beste stedet du kan besøke om du skal reise til Tokyo er Park Hyatt Tokyo. Her får du fantastisk utsikt over byen, med eget spa og enestående omgivelser du bare kan drømme om. Her får du garantert et hotellrom fra 42. etasje, som gjør at man får utsikten man er lovet.

Les mer om hotellet her

 

Emirates One&Only Wolgan Valley Australia (Wolgan Valley, Australia)

Emirates One&Only Wolgan Valley Australia, Wolgan Valley, Utendørsbasseng

Ønsker du et hotell Australia verdig, burde du besøke Emirates One&Only. Her finner du den typiske australske naturen rett utenfor hotellvinduet ditt, i tillegg til luksuriøse omgivelser med blant annet fantastiske måltider.

Les mer om hotellet her

 

Four Seasons Resort Bora Bora (Bora Bora)

Four Seasons Resort Bora Bora, Bora Bora, Utendørs spabad

Dette er et av de hotellene du bare drømmer om. Det er flere fantastiske strender like i nærheten og nydelige naturomgivelser. Et hotell du garantert kommer til å få en minnerik opplevelse på.

Les mer om hotellet her

 

Jade Mountain Resort (Soufriere, St.Lucia)

Jade Mountain Resort, Soufriere, Suite (Star), Gjesterom

Et deilig avbrekk i hverdagen er hva du får dersom du reiser til Jade Mountain Resort. Et fredfylt sted med en utsikt man kan nyte i flere timer, og hotellrom designet for enhver smak. Dette er et paradis for par som ønsker å reise på en romantisk tur.

Les mer om hotellet her

 

Hôtel de Glace (Saint-Gabriel-de-Valcartier, Canada)

Hôtel de Glace, Saint-Gabriel-de-Valcartier, Standard rom, 1 dobbeltseng (Ice room), Bad

Dette er virkelig et hotell utenom det vanlige. Her bor du omringet av flere tonn med is og snø i fantastiske omgivelser. Det kan naturligvis bli veldig kaldt om man ikke er kledd riktig, men ellers er det verdt en tur.

Les mer om hotellet her

 

Wynn Las Vegas (Las Vegas, USA)

Det sies at dette er det absolutt beste hotellet i hele Las Vegas, og det setter selvfølgelig skyhøye krav. Dette er et fantastisk luksushotell med alt du måtte ønske deg midt i hjertet av verdens største underholdningsby.

Les mer om hotellet her

 

Grand Hotel Kronenhof (Pontresina, Sveits)

Grand Hotel Kronenhof, Pontresina, Innendørsbasseng

Har du planer om å reise til Sveits er dette et hotell du burde vurdere på det sterkeste. Et flott hotell med enestående utsikt over de sveitsiske alpene.

Les mer om hotellet her

 

Matemwe Lodge (Matemwe, Tanzania)

Matemwe Lodge - All Inclusive, Matemwe, Skihytte, utsikt mot sjø (With Mezzanine), Terrasse/veranda

Et nydelig hotell med romantiske omgivelser. Frister det å ligge i en hengekøye med sin kjære, mens solen sakte men sikkert forsvinner i horisonten er dette stedet for deg. Her møter du imøtekommende ansatte og en enestående atmosfære det er vanskelig å beskrive med ord.

Les mer om hotellet her

 

Katikes Hotel (Santorini, Hellas)

Katikies Hotel, Santorini, Utsikt fra hotellet

Dette er ett av de hotellene du bare må oppleve. Santorini er allerede kjent for sine spektakulære utsikt, og det er virkelig det du får om du besøker Katikes Hotel. Et klassisk gresk hotell med det lille ekstra som gjør at man nesten garantert kommer til å besøke hotellet igjen.

Les mer om hotellet her

 

Gamirasu Cave Hotel (Urgup, Tyrkia)

Gamirasu Cave Hotel - Special Class, Urgup, Utendørsbasseng

Gamirasu Cave Hotel skiller seg virkelig ut fra mengden. Det ligger i navnet, men dette er altså et hotell som ligger i grottene i byen Urgup i Tyrkia. Her burde du ta turen om du planlegger en tur til Tyrkia.

Les mer om hotellet her

 

Vivanta by Taj (Kerala, India)

Vivanta by Taj - Kumarakom, Kerala, Kumarakom, Utendørsservering

Et hotell som ligger ved en innsjø i byen Kerala i India. Her møter du et fantastisk personale som gjør alt for at turen din skal bli helt enestående. Nydelige rom, og vi anbefaler deg å ta en titt på enda flere bilder i linken under.

Les mer om hotellet her

 

The Resort At Paws Up (Greenough, USA)

En ekte amerikansk opplevelse i naturlige omgivelser. Her kan dere enten ta en tur i skogen, fiske eller sitte rundt et typisk amerikansk «camp fire». Alt dette skjer i luksuriøse omgivelser, så her får du litt av begge deler.

Les mer om hotellet her

Hjemmesiden til hotellet for flere bilder

 

Hotel Marqués de Risca (Elciego, Spania)

Hotel Marqués de Riscal, a Luxury Collection Hotel, Elciego, Elciego, Hotellets front

Er du på jakt etter en spektakulær opplevelse, burde du reise til Hotel Marquès de Risca i Spania. Dette hotellet ser ut som et kunstverk, i tillegg til å gi deg en hotellopplevelse utenom det vanlige. Dette mesterverket er designet av Frank Gehry, og ligger i byen Spania kaller «The City of Wine».

Les mer om hotellet her

 

Sunborn Gibraltar (Gibraltar)

Sunborn Gibraltar, Gibraltar, Hotellinngang - kveld/natt

Hvem vil vel ikke tilbringe en natt om bord på en 5-stjernes yacht? Det er nemlig akkurat det du får om du velger den luksuriøse Sunborn Gibraltar. Atmosfæren ombord er upåklagelig og du får virkelig et minne for livet.

Les mer om hotellet her

 

Hanging Gardens of Bali (Ubud, Indonesia)Hanging Gardens of Bali, Ubud, Utvalgt bilde

Et luksushotell de fleste ikke har sett maken til. Her bor du omringet av faktisk natur, midt i hjertet av jungelen i Indonesia. Selve hotellet har en enestående atmosfære, og er et perfekt sted å tilbringe for eksempel bryllupsreisen din.

Les mer om hotellet her

 

The Plaza (New York, USA)

Et av verdens aller mest berømte hoteller finner du midt på Manhattan i New York, nemlig The Plaza. Utallige filmer og serier har blitt spilt inn her, så du vil bo i godt selskap. I tillegg til dette er det absolutt ingenting å si på omgivelsene, for hotellet ser helt fantastisk ut.

Les mer om hotellet her

 

Mihir Garh Palace (Jodphur, India)

Mihir Garh Palace i India er bygget for å ligne på et ekte sandslott. Hotellet ser faktisk ut som et ekte slott, og det vakre interiøret gjør hotellet kongeverdig. Absolutt verdt et besøk om du ønsker å reise til India, og vil bo på et virkelig indisk hotell.

Les mer om hotellet her

 

Emirates Palace Abu Dhabi (Abu Dhabi, De forente arabiske stater)

Emirates Palace Abu Dhabi, Abu Dhabi

Flere av verdens mest luksuriøse hoteller ligger i De forente arabiske stater og Emirates Palace er ingen unntak. Dette spektakulære hotellet ser ut som en drøm, og gjester verden over reiser langt for å besøke hotellet.

Les mer om hotellet her

 

Huilo Huilo Montaña Mágica Lounge (Puerto Fuy, Chile)

Dette hotellet gir deg følelsen av å være med i et ekte eventyr. Her bor du midt i den fantastisk skogen Chile har å tilby. Her får du blant annet et innendørs-spa og treningsrom, i tillegg til fantastiske omgivelser både inne i hotellet, og utenfor.

Les mer om hotellet her

 

Santa Caterina (Amalfi, Italia)

Santa Caterina, Amalfi

I Italia finner du et av verdens beste hoteller, nemlig Hotel Sanata Caterina. Hotellet ligger rett ved den nydelige kysten av byen Amalfi, og er virkelig verdt et besøk. Her har du kort vei til stranden, i tillegg til en fantastisk utsikt fra selve hotellet.

Les mer om hotellet her

 

The Brando (Tetiaroa, Fransk Polynesia)

The Brando, Tetiaroa, Villa, 3 soverom, Terrasse/veranda

Vi elsker hoteller i sydhavsomgivelser, og The Brando er ingen unntak. Dette er hotellet du drømte om da du var liten. Her finner du alt fra turkist vann til store palmer og sandstrender. Hyttene er usjenerte og absolutt helt fantastiske. Er det et sted du virkelig burde reise til, er det The Brando i Polynesia.

Les mer om hotellet her 

 

Crazy Bear (Oxford, England)

Crazy Bear, Oxford, Suite, Guestroom

Dette prisbelønnete hotellet i Oxford er veldig populært av flere årsaker. Interiøret er helt fantastisk, og virkelig noe som skiller seg ut. Her bor du i tillegg i landlige omgivelser, omringet av nydelig britisk natur.

Les mer om hotellet her

 

Taj Lake Palace (Udaipur, India)

Taj Lake Palace, Udaipur, Utendørsbasseng

India har virkelig mange hoteller i verdensklassen, Taj Lake Palace er ett av dem. Dette hotellet blir kalt et av de mest romantiske hotellene i hele verden, og vi kan virkelig forstå hvorfor. Her får du en blanding av fantastisk arkitektur og naturomgivelser du kommer til å elske.

Les mer om hotellet her

 

Hotel Cala di Volpe (Arzachena, Italia)

Cala di Volpe, a Luxury Collection Hotel, Costa Smeralda, Arzachena, Gjesterom

Typiske Italienske omgivelser og et hotell med svært høy standard er hva du får dersom du reiser til Hotel Cala di Volpe. Her bor du i landlige omgivelser, med krystallblått hav og en nydelig utsikt.

Les mer om hotellet her

 

Ciragan Palace Kempinski (Istanbul, Tyrkia)Ciragan Palace Kempinski, Istanbul, Utendørsbasseng

Et av de fineste hotellene i Tyrkia ligger i storbyen Istanbul, og heter Ciragan Palace Kempinski. Her bor du i luksuriøse omgivelser rett ved sentrum, med en spektakulær utsikt.

Les mer om hotellet her

 

Le Maurice (Paris, Frankrike)

Le Meurice, Paris, Junior-suite, Gjesterom

Dette hotellet tar deg rett tilbake til tiden hvor Marie Antoinette regjerte, med sin fantastiske interiør. Hotellet i seg selv er av svært høy standard og omgivelsene rundt gir deg en følelse av å bo i et slott. La Meurice ligger midt i hjertet av Paris med kort vei til alt du måtte ønske.

Les mer om hotellet her

 

Thorngrove Manor Hotel (Crafers, Australia)

Thorngrove Manor Hotel, Crafers, Utvalgt bilde

Reiser du til Thorngrove Manor Hotel i Australia har du muligheten til å bo i et eventyrslott man tidligere bare har drømt om. Dette flotte hotellet er helt unikt og skiller seg ut fra helt vanlige hoteller, som gir deg et opphold du kommer til å huske i lang tid.

Les mer om hotellet her

 

Grotta Palazzese (Polignano a Mare, Italia)

Grotta Palazzese er et fantastisk hotell, men det absolutt beste er den verdenskjente restauranten som hører til hotellet. Her kan du nyte et romantisk måltid inne i en fantastisk grotte med utsikt over den italienske kysten.Hva mer kan man be om?

Les mer om hotellet her

 

Post Ranch Inn (Big Sur, USA)

Post Ranch Inn, Big Sur

Reiser du til California må du ta en tur innom Post Ranch Inn i Big Sur. Det er ingen hemmelighet at kysten i California er helt nydelig. Her kan du nyte den høyt opp i et av verdens aller beste hoteller.

Les mer om hotellet her

 

The Ritz Carlton Hong Kong (Kowloon, Hong Kong)

The Ritz Carlton Hong Kong, Kowloon, Basseng

Leter du etter hotell med utsikt over hele Hong Kong, er The Ritz Carlton stedet for deg. Dette luksuriøse hotellet har alt du måtte ønske deg. Fantastisk utsikt, omgivelser du bare kan drømme om og det ligger sentralt i en av verdens mest travle storbyer.

Les mer om hotellet her

 

The Chanler (Newport, USA)

The Chanler at Cliff Walk, Newport, Hotellets front

Et drømmehotell for deg som søker et typisk amerikansk hotell med et romantisk preg. Her får du overblikk over den fantastisk kysten i Newport, i tillegg til et hotell med helt nydelig atmosfære. Hotellet er som et bryllup tatt rett ut fra en amerikansk film, med sine enestående omgivelser.

Les mer om hotellet her

 

Les også:

       Opplev en herlig julestemning i Berlin

    10 uvanlige restauranter du må se