5 beste, nye hoteller i New York

Ingenting er bedre enn å overnatte på nye hoteller - særlig i The Big Apple!

Det åpner stadig nye hoteller i New York, men likevel er det noen som skiller seg ut. Å bo på et bra hotell har mye å si for totalopplevelsen, og hva er vel bedre enn at det er nytt og fresht?

Her er 5 nye hoteller med særpreg, og som ligger i fantastiske omgivelser:

Les også: Slik får du drømmeturen til New York

1.Hotel Hugo

Midt i mellom Soho og Hudson, ligger dette nyåpnede hotellet i et område hvor kunstnere og artister daglig suser forbi. Manhattans nye hotell har en fantastisk sjarm hvor du føler deg hjemme i en bohemsk atmosfære.

Her kan du drikke kaffe på hotellets bar på takterrassen, eller spise italiske måltider på hotellets restaurant, II Principe. Den Bevery Hills-baserte arkitekten Marcello Pozzi, har gitt de 122 rommene et særpreget utseende som minner om 1940-tallets Roma.

Bestill hotellet her.

På utkikk etter luksushotell i New York? Sjekk ut Laurel Nights!

2.Baccarat Hotel

Også i Manhattan, finner du dette luksushotellet med mye historie å skryte på seg. Etablert av Kong Louis XV, er Baccarat opprinnelig et fransk krystallfirma som har solgt nydelige krystaller i over 250 år.

Nå er bygningen gjort om til et luksushotell, men er fortsatt like sjarmerende og glamorøs som den gang da.

Du kan nemlig fortsatt se krystaller på alt fra hotellets skimrende yttervegg, gjennom lobbyen og til de 112 rommene med sine bordlamper og vaser i krystall. På hotellets restaurant kan du unne deg et måltid laget av ingen andre enn Michelin-sjefer.

Bestill hotellet her.

På utkikk etter luksushotell i New York? Sjekk ut Laurel Nights!

3.The Edition

Bare en kort gåavstand fra Madison Square Park, er dette luksushotellet en god blanding av enkelt og sofistikert design. Helt siden 1909 har dette ikoniske hotellet hatt en spektakulær utsikt over alt fra Madison Square Park, Emprie State Building og til den ikoniske bysilhuetten. Alle gjesterommene kjører samme stil med eikeparkett og mørk eik trepanel foajeer som skaper en koselig atmosfære.

Bestill hotellet her.

På utkikk etter luksushotell i New York? Sjekk ut Laurel Nights!

4.Boro Hotel

Et sjarmerende boutiquehotell i Long Island, med kun to undergrunnsstasjoner fra Manhattan. Alle de 108 gjesterommene har store vinduer fra gulv til tak som tilbyr nydelig utsikt over de travle gatene i Long Island. Soverommene er romslige med høye tak, overraskende store bad, furugulv og stilfull interiør. Det blir langt ifra kjedelig på hotellet, når du har tilgang til høyhastighets wi-fi, lobby lounge med bibliotek, treningssenter og dyrevennlige rom.

Bestill hotellet her.

På utkikk etter luksushotell i New York? Sjekk ut Laurel Nights!

5.1 Hotel Central Park

Flott miljøvennlig hotell i nærheten av alt det New York har å by på. På hotellets utvendige fasader er det grønne planter som dekker murveggene. Innvendig er det gjenbrukte møbler, en timer i dusjen som forteller deg når det har gått 5 minutter, tavler på nattbordet istedet for notatblokker, resirkulerte kleshengere i papp, økologiske madrasser, trippel-filtrert vann og selvsagt amerikanske ivy-planter.

I tillegg finner du Google Nexus- tablet i rommet, som styrer alt fra TV, lys, termostat, gardiner og romservice, men den sporer også dine karbonfotavtrykk av oppholdet, samtidig som den teller opp hvor mye vann og energi du forbruker for hvert minutt av ditt opphold.

Bestill hotellet her.

På utkikk etter luksushotell i New York? Sjekk ut Laurel Nights!

Bestill flybilletter til Norwegian her!

Les også:

Oppdag Romas mest kjente gate

Verdens fineste hotellutsikt

Dette er høstens billigste storbyer