På La Manga kan du oppleve hvordan det er å bo som de lokale i din egen feriebolig! Foto: LaMangaBooking.com

5 gode grunner til å velge feriehus fremfor hotell

Derfor bør du leie din egen feriebolig på La Manga i sommer.

Annonsørinnhold i samarbeid med LaMangaBooking.com

Å leie feriebolig har mange fordeler. Den kanskje største, er at det ofte er rimeligere enn tilsvarende pakkeløsninger med hotell.

LaMangaBooking.com er en av de største utleieformidlerne på den spanske Middelhavskysten, og tilbyr ulike ferieboliger etter dine ønsker.

Utleieformidleren opplever økt popularitet i form av antall reservasjoner fra det norske markedet. Økningen har vært på mer enn 25 prosent de siste årene. Dette skyldes mest sannsynlig at flere og flere oppdager at man kan få mer igjen for feriepengene ved å være sin egen reiseleder, fremfor å velge pakkeløsninger.

Er du lei av vinter og mørketid og bare lengter etter sol og varme? Start drømmen om sommerferie i dag, ved å reservere ferieboligen din hos LaMangaBooking.com!

la manga beach club

1.Slik reiser du billigst

Ved å være din egen reiseleder og sette sammen reise og opphold selv, kan du ofte spare en del sammenlignet med tilsvarende pakkeløsninger med hotell. Om du også er litt fleksibel med tanke på reisetidspunkt eller reiserute, kan du spare enda mer.

For eksempel er det mye å spare på å reise like før skoleferien starter, eller i slutten av skoleferien. Du kan også spare mye på reiseruten til La Manga om du er litt fleksibel.

Sjekk prisene til begge flyplassene i området! Det kan være rimeligst å fly til Alicante-flyplassen som trafikkeres av Norwegian, SAS og Ryanair fra Norge, men hjem igjen fra Murcia – Alicante-flyplassen som trafikkeres av Norwegian fra Norge, eller omvendt.

Er man reisevant, og kan ta en litt lengre reiserute, kan det også være rimeligere å fly om Stockholm eller London.

 

Reservér drømmeferien i dag hos www.lamangabooking.com!

 

2.Privat ferieleilighet eller standard hotellrom?

living room lmb1414

Det er stor forskjell på å bo i en privat og stor ferieleilighet, sammenlignet med for eksempel et standard hotellrom på et vanlig charterhotell. I hvert fall prismessig.

LaMangaBooking.com sine ferieboliger gir deg mer plass for pengene. Alle ferieboligene på den vakre La Manga-halvøya er utstyrt med like høy standard som en vanlig norsk leilighet. Du får altså vanlig stue med sofa, TV, og spisebord, i tillegg til fullt utstyrt kjøkken og privat terrasse.

Alle ferieleilighetene har bassengområder inne i det felles bo-område, samtidig som feriehusene har privat svømmebasseng i hagen.

De fleste ferieboligene som La Manga formidler utleie av har norske eiere, og er svært godt utstyrt for et hyggelig opphold.

 

Reservér drømmeferien i dag hos www.lamangabooking.com!

 

3.Spar penger og oppdag spansk matglede

leilighet 2 sov lmb1609

Leier du privat feriebolig fra LaMangaBooking.com, så har alle ferieboligene fullt utstyrt kjøkken med vanlig komfyr og kjøleskap. Slik kan du oppdage det spanske kjøkkenet, samtidig som du sparer på feriebudsjettet. Det spanske kjøkkenet er matglede, med fantastiske grønnsaker, og spennende mat for hele familien.

En del av ferien er å gå ut på restaurant og få servert god mat, men hvor mange ganger har du ikke savnet å kunne utforske det lokale markedet eller supermarkedet? I ferien kan du  kose deg på terrassen med spennende lokale råvarer og god drikke. Du kan kombinere både det gode restaurantliv og koselige kvelder på terrassen med hjemmelaget mat.

I tillegg sparer du mye på feriebudsjettet om du kan lage mat ”hjemme på eget kjøkken” noen kvelder. Vi anbefaler spesielt grønnsakene fra Murcia-regionen som La Manga er en del av. Området er kjent som Europas grønnsakshage, og mange av grønnsakene vi finner på norske supermarked kommer fra dette området. Murcia-regionen har kanskje noen av verdens beste grønnsaker, og de smaker enda bedre når de kommer fersk direkte fra gårdene i området.

 

Reservér drømmeferien i dag hos www.lamangabooking.com!

 

4.Unn deg litt ekstra luksus i sommer

Las Velas

Hva er vel mer behagelig å bo i et privat hus med skjermet hage og privat svømmebasseng? Dette kan du få når du leier egen feriebolig gjennom LaMangaBooking.com.

De har et eksklusivt utvalg av privateide feriehus på La Manga, hvor du og barna kan leke i svømmebassenget hele dagen. La Manga er nemlig  perfekt for barnefamilier. Her kan du lese mer om barnas La Manga.

 

Reservér drømmeferien i dag hos www.lamangabooking.com!

 

5.Bli kjent med La Manga som en ”fastboende”

amazing Beach Club terrace_4453

La Manga er kjent som spanjolenes hemmelige ferieparadis, og er et flott reisemål for solglade mennesker i alle aldre – for alle budsjetter.

Leier du egen feriebolig her, så bor du i samme område som de fastboende. Du kan da oppdage La Manga slik de lokale gjør.

Les også: Dette er spanjolenes hemmelige ferieparadis

 

Norsk personell hjelper deg

Det finnes en rekke private aktører og firmaer som leier ut feriebolig i Spania. Dessverre er en del av dem useriøse. Når du skal velge feriebolig anbefaler vi alle å leie fra seriøse registrerte aktører, slik at du er sikker på å få akkurat den ferieboligen du har bestilt, samtidig som leieforholdet er i henhold til spansk lov om utleie.

LaMangaBooking.com har formidlet utleie av ferieboliger på La Manga i mer enn 11 år. Alle utleieboligene er registrert og inspisert av lokale turistmyndigheter, slik at de er i henhold til spansk lov og regler for utleie. LaMangaBooking.com sitt eget servicekontor ligger på La Manga, hvor du sjekker inn med norsk personell. De kan hjelpe deg om noe uforutsett skulle oppstå.

Nå kan du leie én uke fra kun 265 Euro i hele vinter og vår*!

Nå har vårkampanjen startet, med ekstra lave priser på leie av ferieboliger i hele perioden fra februar til mai 2016. Hva med å overraske din kjære med en romantisk tur til La Manga i vår? Ellers er en tur til La Manga perfekt for barnefamilier. Her kan barna prøve alt av vannaktiviteter som kajakk, windsurfing, stående padling med mer. På La Manga finner du lekeparken «Peke Park» som passer for de yngste barna opptil 10 år.

Noen priseksempler på leiligheter

En leilighet med ett soverom koster kun 265 Euro* for en uke. To soveroms leilighet kan du få for kun 355 Euro* for en uke. Leilighetene til LaMangaBooking.com har fasiliteter som privat terrasse, havutsikt, bassengområde og de fleste med norsk TV og Wi-Fi. *Prisene er for ferieboligen i en uke, og alt er inkluderer med unntak av sluttvask som kommer i tillegg.

 

Reisen til La Manga

Alicante(ALC) – Direktefly hele året fra de fleste større norske flyplasser, med Norwegian, SAS eller Ryanair. Ca. en time fra flyplassen til La Manga.

Alicante/Murcia(MJV) – Direkte fly med Norwegian i sommersesongen fra Trondheim, Bergen, Stavanger og Oslo. Ca. 20 minutter fra flyplassen til La Manga.

Fra flyplassen til La Manga, reiser du enklest med leiebil, taxi eller forhåndsbestilt transport.

 

Reservér drømmeferien i dag hos www.lamangabooking.com!

 

Les også:

Dette er spanjolenes hemmelige ferieparadis!

7 grunner til å reise til La Manga i sommer!