Foto: Hotels.com

5 luksushoteller vi drømmer om

Dette er hotellene vi vil huke av på vår bøtteliste.

Luksushotell er den nye, hotte destinasjonen og er med på å gi en totalopplevelse utenom det vanlige. Dyrt er det kanskje, men disse hotellene er med på å bestemme hvor neste ferie blir. Her er 5 drømmehoteller fra Laurel Nights:


Likuliku Lagoon Resort, Malolo, Fiji

Likuliku Lagoon Resort, Malolo Island, Endeløst basseng

Fiji-øyene er som en drøm i seg selv, og da vil man gjerne bo på et hotell som oppfyller våre krav. Hotellet Likuliku Lagoon Resort er et ekstraordinært sted med helt utrolig natur, særdeles god service og mye å gjøre. Enten det du vil gjøre er å spise veldig god mat, besøke et godt spa, dykke eller spille tennis. Fiji må være en av de mest romantiske øyene i verden, men har du sett på disse øyene?

Les mer om hotellet her.


The Ritz Carlton, Hong Kong

The Ritz Carlton Hong Kong, Kowloon, Deluxe-suite, 1 soverom, utsikt mot havn, Utsikt fra gjesterom

Hotellkjeden The Ritz tilbyr luksus på et høyt nivå og er kjent for sine ikoniske hoteller rundt om i verden. Dette hotellet i Hong Kong skiller seg ut fra for eksempel The Ritz London og The Ritz Paris. The Ritz Hong Kong er et enestående hotell på alle måter. 118 etasjer, overdådig dekor, et utrolig takbasseng, i tillegg til en spektakulær utsikt, som matcher en strålende service uten like. Hotellet huser også en av de beste og høyeste barene i verden. Drinkmenyen her er også et kunstverk.

Les mer om hotellet her.


Las Ventanas al Paraiso, A Rosewood Resort, San Jose Del Cabo, Mexico

Las Ventanas al Paraiso, A Rosewood Resort, San Jose Del Cabo, Hotellets uteområde

Dette resortet er kåret til det beste hotellet i Mexico, og er rangert som ett av de tre beste hotellene i Nord-Amerika. Bor du her, kan du velge mellom fire golfbaner i nærheten, spise vidunderlig mat og bare slappe av helt. Du får alt man kan forvente seg av et toppklasseresort. Ekstra pluss for alle de romantiske mulighetene på hotellet.

Les mer om hotellet her.


Delano, Miami Beach

Delano, Miami Beach, Hotellbar

Hotell Delano er i aller høyeste grad et designhotell, med stilrent, moderne design av den fransk designeren, Philippe Starck. Rommene er nesten utelukkende kledd i hvitt, med innslag av grønt som en oppfriskende detalj. På Delano er du aldri langt unna begivenhetenes sentrum, som gjerne finner sted nettopp ved hotellets lekre svømmebasseng. Nysgjerrig på du kan finne på i Miami? Les vår store guide til Miami her.

Les mer om hotellet her.


1 Hotel Central Park, New York

1 Hotel Central Park, New York, Signature-rom, 1 kingsize-seng, utsikt mot park, Gjesterom

Er du opptatt av miljøvennlighet, kommer du bare til å elske dette hotellet som ligger i hjertet av New York. 1 Hotel Central Park har stort fokus på at du skal føle deg hjemme og vel. Hotellets fasader er dekket av grønne planter, og innvendig er det bare å benytte seg av de miljøvennlige fasilitetene. Blant annet er det en timer i dusjen som forteller deg når det har gått 5 minutter, gjenbrukte møbler og økologiske madrasser. New York er en fantastisk storby – og hva er vel bedre enn å bo på et flott hotell for å gjøre totalopplevelsen bedre? Les om de fem spennende bydelene i New York – og bli inspirert!

Les mer om hotellet her.


Se flere hoteller i luksusklassen på Laurel Nights.


Les også: Reiseguide Montenegro: Et herlig ferieparadis for alle