6 restaurantopplevelser du vil snakke om i årevis

På utkikk etter en restaurantopplevelse utenom det vanlige?

Michelin- stjerner og hvite stivede duker er jo fint i seg selv, og det finnes en jungel av muligheter der ute når du skal spise. Vi har funnet frem et knippe hotellrestauranter som har det lille ekstra, og som gjør middagen til en opplevelse for livet.

Velassaru Maldives, Maldivene

Liggende ved en privat strand i Velassaru-området, byr denne luksuriøse resorten på mange private middagsopplevelser. Men det er satay-grillen som skiller seg ut.

Sand- dannet stoler på stranden kan virke gimmicker, med de er faktisk fantastiske. En fire-retters indonesisk middag serveres ved solnedgang og kommer med en dedikert sjef og servitør.

Resortens beliggenhet er bare helt perfekt. En nydelig liten øy med flott strand og klart vann. Bare len deg tilbake, nyt livet med en god drink i hånden, og jobb med brunfargen.

Se flere bilder av hotellet her

 

Longitude 131, Yulara, Australia

Det ikoniske landskapet er virkelig Australias perle. Bare forestill deg- spektakulære Ayers Rock i bakgrunnen, fabelaktig natur,  levende lys, og en utsøkt middag under stjernene. En uforglemmelig opplevelse.

Mens du nyter smakfulle lokale retter laget av krokodille, kenguru og barramundi, spiller en didgerido i bakgrunnen og du får også innblikk i de lokale aboriginenes kultur gjennom en tradisjonell danseforestilling.

Og hotellet, kanskje et av Australias beste luksushoteller, er et kapittel for seg selv. Verdt hver eneste krone!

Sjekk ut hotellet her

 

Soneva Kiri, Koh Kood, Thailand

Du setter deg i den koselige bambushytteheisen, og lar eventyret begynne. Du blir heiset seks meter opp i lufta slik at du kan nyte guddommelig mat blant tretoppene til en gammel regnskog. Og servitøren? Han bare svinger frem og tilbake, og leverer kurver med vin og mat.

Hotellet er rustikk, avslappende, og så romantisk. Et sted du vil ønske å bo for alltid.

Se flere bilder av hotellet her

Grotta Palazzese, Polignano a Mare, Italia

Liggende i en romslig hule ved sjøen i Polignano a Mare ved Adriaterhavet i Sør-Italia, denne restauranten sjarmerer tusenvis av besøkende mellom mai og oktober. Sjømaten og de middelhavets retter er husets spesialiteter, men få gidder å fokusere på maten. For her tar utsikten pusten fra deg.

Se nærmere på hotellet her 

Conrad Maldives Rangali Island, Maldivene 

Fantastisk havutsikt har fått Ithaa, Conrad Maldives berømte undervanns restaurant, med på mange toppkåringer. Du befinner deg fem meter under vannoverflaten med 180- graders utsikt over korallivet. Hvis disse flotte omgivelsene ikke imponerer daten din, vi anbefaler at du skaffer deg en ny date.

Barn er selvfølgelig velkomne til lunsj, men ikke middag.

Se nærmere på det her 

Lebua at State Tower, Bangkok, Thailand

Denne spektakulære restauranten, Sirocco,  ligger på toppen av Lebua hotell i Bangkok. I 63. etasje er dette, ifølge dem selv,  verdens mest høytliggende takterrassebar. Den byr på utsøkt middelhavsinspirert mat, gode drinker, levende musikk og den beste panoramautsikten over Bangkok.

Lebua, derimot, er et flott all-suite hotell. Utvilsomt blant de beste hotellene du noen gang har bodd på.

Ta en nærmere titt på hotellet her

 

LES OGSÅ: 10 hoteller som vil forbløffe deg
LES OGSÅ: Fem vidunderlige hotellperler
LES OGSÅ: Disse hotellene sier rett og slett sex