8 lekre spahotell i Norden

Tiden er inne for å skjemme oss bort i høstmørket.

Nå som høsten er her blir dagene stadig mørkere, og solen et stadig sjeldnere syn. Hva er vel da ikke bedre enn å unne seg et spaopphold i lekre og luksuriøse omgivelser, med behandlinger som kan få tilbake litt glød i huden?

I tillegg til å kose seg på spa kan man også kombinere oppholdet med en tur til en nordisk by. Hotellsøkesiden www.trivago.no – verdens største hotellsøk – har laget en liste over 7 lekre spahoteller i Norden som alle byr på en rekke forskjellige behandlinger. Fra detox-behandlinger og tyrkiske bad, til infrarød sauna med TV – her er det nok av behandlinger som vil få deg til å komme tilbake revitalisert og avslappet.

 

Arken – Hotel& Art Garden Spa (Gøteborg, Sverige)

Arken

Kilde: http://imgec.trivago.com/contentimages//utomhuspool_ARKEN.jpg

 

For kunstinteresserte som vil på spahotell, er Arken midt i blinken. Med beliggenhet bare 12 kilometer utenfor Gøteborgs sentrum, kan hotellet fint kombineres med et besøk til en av Sveriges største byer. Hotellet legger vekt på kunst, noe som er synlig gjennom en frittstående utstilling i lobbyen, samt andre kunstverk rundt på hotellet.

Det andre fokuset ligger på naturen og det organiske. Naturen spiller en viktig rolle på hotellets Art Garden Spa, hvor planter, blomster, og utsikt ut mot havet gir gjester en forbindelse med naturen utenfor. Gjester kan benytte seg av varme kilder, sauna, og flere typer massasje- og kroppsbehandlinger.

Se bilder og les mer om hotellet her

 

Kurhotel Skodsborg (Skodsborg Danmark)

 

Skodsborg

 

20 kilometer nord for København ligger byen Skodsborg, med det elegante Kurhotel Skodsborg. Siden det først åpnet sine dører i 1898, har hotellets fokus ligget på det sunne liv, og målet er at gjestene skal forlate hotellet med fornyet energi og renere hud.

På hotellets spa kan man velge blant flere typer behandlinger, og i tillegg til de tradisjonelle massasjene, tilbys det avanserte behandlinger som kraniosakral-terapi som skal øke blodtilførselen til hjernen. Man kan også prøve en ansiktsbehandling med kaviar som skal gi huden mer glød.

Etter behandlingen kan man nyte en god brunsj på hotellets restaurant med utsikt over Øresund.

Les mer om hotellet og se bilder her

 

ION Luxury Adventure Hotel (Selfoss, Island)

 

ION-Luxury-Island

Litt mindre enn en times kjøretur fra hovedstaden Reykjavik på Island, finner du ION Luxury Adventure Hotel. Hotellet står som et stilikon blant lavafjellene, og har vunnet flere priser for sitt design.

Som hotellnavnet tilsier er dette et hotell som gir gjestene sine en kombinasjon av eventyr og avslapping. Hotellet arrangerer turer hvor man får utforske Islands ville landskap fra hesteryggen, for deretter å ende turen på hotellets Lava Spa.

Her kan man velge i forskjellige behandlinger med blant annet islandske urter og sjøsalt. På kvelden kan du nyte utsikten fra den lekre loungen, og kanskje få et glimt av nordlyset.

Les mer om hotellet og se bilder her

 

THE THIEF (Oslo, Norge)

 

the-thief-oslo

THE THIEF på Tjuvholmen i Oslo har i løpet av kort tid allerede etablert seg som et av Norges flotteste hoteller. Med et design som hotellet selv beskriver som frekk eleganse, er THE THIEF en lekker oase å søke tilflukt til i høstmørket.

I mars 2014 åpnet THE THIEF spa som i likhet med hotellet oser av luksus og stilfull innredning. Spaet byr på flere typer spennende behandlinger, som blant annet detox med sjøgress, Rhassoul-rens, ansiktsbehandling med diamantpulver, og Hamam, det tyrkiske badet. I tillegg til alle spafasilitetene, tilbyr THE THIEF også hårstyling, samt manikyrer og pedikyrer, så her kan man sjekke ut både avslappet og stylet.

Les mer om hotellet og se bilder her

 

Långvik Congress Wellness (Kirkkonummi, Finland)

 

Langvik-Finland

Långvik Congress Wellness byr på total ro av avslapning for de som vil komme seg vekk fra storbyens mas. Hotellet ligger bare en halvtimes kjøretur utenfor Helsinki, og er idyllisk plassert ved sjøen.

Gjester har valget mellom romutsikt mot skogen eller sjøen, eller en suite med egen badstue. På spaet tilbys det flere typer behandlinger som detox-behandling, massasje, og cellulit-behandling med sjøgress. I tillegg til tradisjonell finsk sauna, tilbyr hotellet  damprom og infrarød sauna med TV.

For de som i tillegg kunne tenke seg litt aktivitet finnes det skispor og bakker rett ved hotellet.

Les mer om hotellet og se bilder her

 

Ystad Saltsjøbad (Ystad, Sverige)

 

Ystad-Saltsjøbad

 

Ystad Saltsjøbad er et lekkert hotell ved stranden som byr på fantastisk utsikt over Østersjøen. Hotellet er innredet etter den klassiske og stilrene New Port-stilen, som gir rommene en varm atmosfære.

Hotellets spa byr på en opplevelse av en annen verden, noe man vil se når man går inn i «the creek» som spaet heter.  Lianer hengende fra taket, fuktig tåke, og vann som fosser nedover steinveggen gir deg inntrykk av å være i Amazonas. I saunaområdet kan man benytte seg av Hamam, det tyrkiske badet, og få en Rhassoul-rens hvor kroppen blir dekket av marrokansk leire.

Etter disse behandlingen kan man nyte svensk-amerikanske sjømatsretter på hotellets restaurant, Port.

Les mer om hotellet og se bilder her

 

Hotel Union (Geiranger, Norge)

 

hotel-Union
Geiranger er en turistmagnet på grunn av sin spektakulære kystnatur, men også Hotel Union er verdt et besøk i seg selv. Her kan du utforske deres 1500 kvadratmeter store spaavdeling og nyte en av deres over 30 behandlinger – alt i nærkontakt med naturen.

Det aller beste er kanskje å kombinere spaholdet med Geirangers vakre natur ved å nyte spaets innendørsbasseng med panoramautsikt mot fjorden. Eller våg deg ut i det utendørs terapibadet og nyt den rene luften, lyden av fossefall og synet av høye fjell, for garantert ro i sjelen. Her kan du velge mellom et utvalg forskjellige pakketilbud, blant annet en for gode venner, kvinner og menn.

Les mer om hotellet og se bilder her

 

Quality Resort & Spa Kragerø (Kragerø, Norge)

 

Krager-Resort-31_0

 

Lyst på et avslappende døgn eller en weekend på et vakkert sted med din kjære? En hyggelig helg med gode venner hvor du kan fylle dagene med aktiviteter som golf (sesongbasert), deilig mat og skjærgårdsopplevelser? Eller en jentehelg med deilig spa-behandlinger og god vin?

Kragerø Resort tilbyr utallige opplevelser og inntrykk med en idyllisk og naturfylt ramme. Hotellet har en spennende og unik arkitektur, og en beliggenhet som gir deg fantastisk utsikt over en av Norges vakreste kystbyer, og det fra flere av sine fasiliteter.

Du kan nye halvpensjon eller helpensjon i hotellets to restauranter, gi kroppen din den pleien den fortjener i hotellets spa og trene i  helsestudioet eller ta deg en joggetur i de naturskjønne omgivelsene. Kragerø resort er nytelse kombinert med en investering i helsen.

Les mer om hotellet og se priser her

 

trivago – verdens største hotellsøk

trivagos hotellsøk sammenligner hotellpriser fra mer enn 200 bookingsider med over 700 000 hoteller over hele verden. Mer enn 80 millioner reisende bruker hotellsammenligningen hver måned og sparer i gjennomsnitt 36 prosent på det samme hotellrommet, i samme by. Om du velger å legge helgeturen til Berlin, Roma eller Amsterdam – uansett hvor du ønsker å reise, vil du alltid finne det ideelle hotellet på trivago. Søk hotell på andres vurdering, popularitet, pris eller avstand og finn det beste hotellet for deg.

 

Trenger du kredittkort? Sjekk sammenligningsguiden under: