Hoteller ved Gardermoen: Her bor du best

Gardermoen har et variert utvalg av utmerkede hoteller i nærheten. Her er de 10 beste hotellene ved Norges største flyplass.

hotell gardermoen
Vi gir deg listen over de 10 beste hotellene ved Gardermoen. Foto: Hotels

Bo kun minutter unna Gardermoen på hotell, når du er ute og reiser.

Vi har funnet de 10 beste hotellene som er perfekte både for overnatting før flyreisen og konferanser.

Clarion Hotel Oslo Airport

gardermoen hotell
Clarion Hotel Oslo Airport er et av Norges største konferansehotell, kun åtte minutter fra Gardermoen med shuttlebuss.

Ved Gardermoen kan du på dette hotellet, kjent for sin konferansefasiliteter og komfortable rom. Det har også en restaurant som serverer lokale og internasjonale retter, samt et treningssenter for gjester som ønsker å holde seg i form.

Her finner du det

Radisson Blu Airport Hotel

gardermoen hotell
Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen ligger nær flyplassen og er et bra valg i Ullensaker.

Direkte tilknyttet terminalen på Gardermoen, Radisson Blu er et av de mest praktiske alternativene for reisende som vil bo så nær flyplassen som mulig. Med moderne design, en rolig atmosfære, flere restauranter og barer, samt fullt utstyrte konferanserom, er dette et førsteklasses valg for både forretnings- og fritidsreisende.

Her finner du det

Scandic Oslo Airport

gardermoen hotell
Hotellet har fleksible møterom og salonger som kan ta i mot opptil 1600 personer.

Et familievennlig hotell som ligger et par minutter unna flyplassen. Scandic Oslo Airport tilbyr en moderne atmosfære med romslige rom, en god frokostbuffé, og muligheter for møter og konferanser. Hotellet legger stor vekt på miljøvennlighet.

Her finner du hotellet

Comfort Hotel Runway

hotell gardermoen
Comfort Hotel® Runway ligger rett ved siden av rullebanen på Gardermoen.

Her kan du bo stilrent og moderne til en overkommelig pris. Hotellet er kjent for sitt trendy design og uformelle atmosfære, med en 24-timers treningssenter og gratis WiFi. Det er et godt valg for de som ønsker et komfortabelt opphold til en fornuftig pris, med nærhet til Gardermoen.

Her finner du hotellet

Radisson Red Hotel Oslo Airport

hotell gardermoen
Stedet har et treningssenter, der du kan få litt fysisk aktivitet.

Det nyeste tilskuddet på listen over flyplasshoteller er designet med et mer ungdommelig og kunstnerisk preg. Radisson Red kombinerer moderne fasiliteter med en avslappet stemning. Hotellet har en restaurant, bar, og gode treningsfasiliteter.

Her finner du det

Radisson Hotel & Conference Centre Oslo Airport

hotell gardermoen
Et bra hotell i nærheten av Gardermoen.

Dette moderne hotellet ligger i kort avstand fra Oslo Lufthavn og tilbyr direkte tilgang til flyplassen via en kort shuttlebusstur. Det er spesielt egnet for forretningsreisende, med et stort utvalg av konferanse- og møterom, i tillegg til moderne fasiliteter.

Hotellet har en restaurant som serverer internasjonale retter, samt treningssenter og gratis WiFi, noe som gjør det til et praktisk valg for både møter og overnatting i forbindelse med flyreiser.

Her finner du hotellet

Best Western Plus Oslo Airport

gardermoen overnatting
Her kan du ta selv innsjekk.

Best Western Plus Oslo Airport har komfortable rom til rimelige priser. Det tilbyr gratis flyplasstransport, frokost inkludert, og har et treningssenter for gjestene. Med et avslappet miljø og praktisk beliggenhet, passer det godt for både forretningsreisende og turister som trenger et kort opphold før eller etter flyreisen.

Her finner du det

Thon Hotel Oslo Airport

hotell gardermoen
 Her legger et treningssenter til rette for aktivitet, og du kan bestille god mat på Brasserie Bassit.

Thon Hotel Oslo Airport er et elegant og moderne hotell som ligger bare noen få minutter fra Gardermoen. Hotellet har flotte møterom og gode matopplevelser. Det passer bra både for forretningsreisende og turister.

Her finner du hotellet

Quality Airport Hotel Gardermoen

gardermoen overnatting
Et fullservice konferansehotell med god kapasitet.

Quality Airport Hotel Gardermoen ligger kort kjøretur fra Oslo Lufthavn. Et populært hotell både for konferanser og fritidsopphold, med moderne møterom, restaurant og bar. Det har også treningssenter og komfortable, stilrene rom, ideelt for et avslappende opphold nær flyplassen.

Her finner du det


Dette er Norges beste hotell 2024

Nettavisens lesere har avgitt sine svar. Her er Norges 20 beste hoteller i 2024.