Foto: Getty Images

Her får du oppleve Alpene med Europas rikeste

Hit reiser du om du vil mingle blant pudder, penger og glam.

Ønsker du å dele løypene med de rike, kongelige og berømte? Vil du spise gourmetmat på Michelin-restauranter og se på utsikter som kan nesten virke photoshoppet? Da er De sveitsiske alper din neste feriedestinasjon! Reisemålet frister med sine utrolige skibakker, praktfulle hoteller og en ferie du sent vil glemme.


Hos alpereiser.no får du en rekke pakkereiser til Alpene. Sjekk tilbudene her.


Verbier

Liker du luksus og ønsker en eksklusiv ferie må du dra til Verbier. Dette er uten tvil plassen for de pengesterke som ønsker en unik opplevelse.

Både britiske og svenske kongelige besøker byen, Virgin-gründer Richard Branson har bygget sitt vinterparadis her, og Arne Næss giftet seg med Diana Ross nettopp i Verbier. Landsbyen har blitt et populært reisemål for mange nordmenn de siste årene. Her mangler det verken restauranter med Michelin-stjerner, luksusbutikker eller vinterhjem i millioner-klassen.

Her bor du: W Verbier Hotel

Skal du først ta turen der eliten ferierer er det dette hotellet du burde velge. Her blir du invitert i en verden av luksus. Dette 5-stjernes hotellet tilbyr 130 rom med balkong, bad og deres signatursenger. Mange av rommene har i tillegg panoramautsikt som virkelig kan ta pusten fra deg. Hotellet ligger rett ved skibakken og her kan du nyte det gode liv både ute og inne.

Etter en dag med skiaktiviteter kan du tilbringe en avslappende ettermiddag på hotellets spa. Et ute- og innebasseng, to restauranter og to kafeer gjør dette til en sted hvor du kan lade batteriene og senke skuldrene.

https://thumbnails.trvl-media.com/IxJBwWsY2-HUIfBPsw2ssG0-Qns=/773x530/smart/filters:quality(60)/images.trvl-media.com/hotels/7000000/6110000/6107100/6107056/772025ba_z.jpg


Zermatt

Zermatt forbindes oftes med en ting; Matterhorn. Dette ultimate, sveitsiske ikonet kneiser over Zermatt og begynte å trekke besøkende hit på 1860-tallet. Zermatt er en bilfri landsby som sjarmerer turistene med brune hytter, krokete smug og bedårende arkitektur. Du finner forrykende skibakker, flotte omgivelser og nydelige restauranter som passer for dem med litt mindre og større budsjett. Dette er stedet for deg som setter kvalitet først.

Her bor du: Firefly Hotel

Firefly er en nydelig hotell som ligger i Zermatt med kort avstand til Sunnegga skiområde og Fjellklatrenernes kirkegård. Firefly ligger på topplisten hos Tripadvisor og har fått veldig gode anmeldelser fra gjestene som har besøkt stedet. Her kan hele familien unne seg en spabehandling eller ta en svømmetur i innendørsbassenget etter en lang dag i skibakken.

Gratis frokost blir servert hver morgen og gjestene har i tillegg tilgang til et helsestudio, et barnebasseng og et dampbad. Dette er et perfekt hotell for en familie som ønsker både aktivitet og avkobling på ett og samme sted.

https://thumbnails.trvl-media.com/pfn4UcEEH8XE0HCQ1uQ1yqzXwcQ=/773x530/smart/filters:quality(60)/images.trvl-media.com/hotels/3000000/2480000/2475600/2475600/cd573e26_z.jpg

Sjekk også: Hotell Matterhorn Focus

Dette hotellet er et godt valgt for dem som ønsker gåavstand til alpinbakkene og en eventyrlig utsikt fra hotellrommet. Matterhorn Focus lever opp til 4, 5 -stjerners statusen og gjestene kan velge mellom flere flere av hotellets fasiliteter som spa,dampbad, svømmebasseng og bar. Det blir servert gratis frokost hver dag.


St.Moritz

Dette er et av Alpenes mest legendariske steder. Her finner du skiføring av ypperste klasse og byen ligger flott situert mellom sjø og fjell. Derfor har flere alpinrenn og OL tatt sted nettopp her. St.Moritz er kjent for gode snøforhold og du er nesten garantert til å kunne leke deg nedover hvitkledde nedoverbakker.

James Bond har vært her på ferie to ganger. St.Moritz er steder hvor Europas glits kommer for å nyte det beste av det Sveits har å by på.. Det er her du møter fiffen som nyter puddersnø på dagtid. På kvelden er det bare å booke bord på et av de mange lekre restaurantene hvor finstasen er tatt frem og champagnen flyter. Høres dette ut som noe du har råd til er St.Moritz stedet for deg.

Her bor du: Kempski Grand Hotel Des Bains

Et tradisjonelt 5-stjerners hotell som tilbyr stort spa i alpestil, et døgnåpent treningssenter og to prisbelønte restauranter. Fra hotellet har gjestene kort avstand til ski- og andre vinteraktiviteter og befinner seg i nærheten av Signal Gondola, Corviglia skisted og Muottas Muragl. Booker du to eller flere netter på dette Kempinski-hotellet, kan du kjøpe skikort til nedsatt pris i resepsjonen.

Etter en dag i bakken, spabehandlinger og et bedre måltid (restaurantene på dette hotellet som ble tildelt én Michelin-stjerne og totalt 45 poeng i Gault Millau-guiden), kan du kanskje prøve lykken på hotellets kasino. Hit kan du reise med hele familien siden hotellet har en barneklubb hvor de minste kan få sin del av hotellopplevelsen.

Galleribilde av overnattingsstedet

Friser Alpene? Hos Alpereiser.no får du både budsjettvennlige og luksusferier til Alpene. Bestill en tur her.