Foto: Jallafilm

Årets «storby»-ferie er annerledes enn du tror

... den finner nemlig sted på sjøen!

Annonsørinnhold i samarbeid med Color Line.

Drømmer du om en miniferie, men er usikker på hvor du skal legge den? Da bør du lese videre.

Et reisemål som stadig stiger i popularitet, er 2-døgns Cruiset til Color Line mellom Oslo og Kiel. Det er få andre reiseopplevelser i verden der du får alt du trenger under samme tak – enten det er shopping, kultur og underholdning, aktiviteter, eller uforglemmelige matopplevelser.

Du trenger heller ikke å reise i timevis før ferien starter. På skipene Color Magic og Color Fantasy er det veien som er målet, og man kommer rett i feriemodus så fort man er om bord. Et todøgns-cruise med Color Line er i våre øyne den perfekte «storby»-ferien, og passer utmerket for alle som ønsker å unne seg selv noe ekstra – gammel, som ung.

Her kan du enkelt bestille et 2-døgns Cruise med Color Line

En matopplevelse utenom det vanlige

Color Line har ikke spart på noe når det kommer til matkonseptene om bord på de to skipene. Her finner du restauranter som passer for alle og enhver, enten du reiser med ektefellen, storfamilien, venner eller alene. Utvalget er stort, og standarden er høy.

Det er spesielt tre restauranter som utmerker seg i toppklassen; Oceanic à la Carte, Grand Buffet, og selvfølgelig gourmet-restauranten Cosmopolitan/Manhattan. På Cosmopolitan/Manhattan finner du blant annet noen av Norges beste kokker, som garanterer en minnerik matopplevelse til gjestene om bord.

Artikkelen fortsetter under bildet

– Vinteren er preget av litt «tyngre» smaker, og omfatter gamle klassikere som pepperfilet av okse, krepsehaler og Crème brûlée. I tillegg tilbyr vi andebryst fra Vestfold, kalvefilet og lam. Til lunsj ser vi østover, og serverer ramen med nudler, forteller kjøkkensjefen på Oceanic Tore Pedersen.

Artikkelen fortsetter under bildet

I tillegg til ovennevnte restauranter, kan du på båten nyte et deilig måltid hos blant annet pizzamesteren Mama Bella Pizza Ristorante, en saftig burgermeny på Sports & Burger Bar, eller spanske delikatesser på restauranten Tapas Bar som du finner på skipet Fantasy.

Her kan du enkelt bestille et 2-døgns Cruise med Color Line

Underholdning for alle og enhver

Color Line har tidligere blitt omtalt som showbåten, og ikke uten grunn: Et av selskapets største satsingsområder er underholdningen om bord, og det til gjestenes store glede.

Artikkelen fortsetter under bildet

På skipenes teaterscene vil du finne de beste musikalartistene som hver kveld fremfører et fyrverkeri av dans, musikk, farger og spilleglede.

– Vi plukker kun ut de beste av de beste: De fantastiske sangerne som kan danse, og de fantastiske danserne som kan synge, forteller Håvard Bøe, ansvarlig for showene på Color Magic.

Showene om bord på skipene er faktisk Norges mest sette hvert år, med et publikum på i underkant av 600.000 personer. Alle showene er inkludert i billetten, men du kan også bestille VIP-plass i forkant om du ønsker det. Med det vil du både unngå kø og få servert et glass sprudlende champagne ved ankomst.

Om du derimot vil nyte kvelden på en stilfull bar eller livlig pub, kan du på de to skipene også nyte en rekke andre underholdningsinnslag som klassisk musikk og jazz, trubadur, orkestermusikk og fengende DJ-er. Les mer om underholdningstilbudet her.

… og det stopper ikke der.

I tillegg til underholdningstilbudet om bord, tilbyr Color Line en rekke andre aktiviteter for hele familien. For de aller minste kan skipene friste med et badeland, en spillehall, et ungdomsdiskotek og lekerom med masse utstyr og leker. Skipene er tilrettelagt for at barna skal få en opplevelse de sent vil glemme, men glemmer ikke at foreldrene også er på ferie.

Artikkelen fortsetter under bildet

Spaavdelingen på skipene er både eksklusive og avslappende. Foto: Øyvind Haug

Hva med en tur på kasino? Eller finpusse svingen i skipets egen golfsimulator? Er derimot målsettingen med turen å koble helt av i rolige omgivelser, er Color Spa & Fitness Center det ultimate valget. Her kan du trene, slappe av eller nyte en frisør- eller spabehandling med utsikt over havet. Stillhet, frihet, selskapet og deg selv er her det aller viktigste. Forhåndsbestill din neste behandling her.

Her kan du enkelt bestille et 2-døgns Cruise med Color Line

En handlegate på hele 160 meter!

Om shoppinglysten melder seg, kan du om bord på Color Line spasere rundt i den 160 meters lang handlegate, fylt med et variert utvalg av flotte butikker. Alle varene du kjøper på båten, er tollfrie, så du kan spare hele 30 prosent på alle varer i forhold til på land. Her kan du med andre ord gjøre en rekke gode kupp!

Artikkelen fortsetter under bildet

Gjør et skikkelig kupp på skipenes 160 meters lage handlegate! Foto: Reklamefoto Sigbjørn Lenes

Bruk timer i butikker som tilbyr alt av taxfree-varer (her kan du spare opptil 70 prosent!), til klær for den motebevisste, kosmetikk og kvalitetsvarer innen elektronikk for både kvinner og menn. Skulle du trenge veiledning, vil de erfarne ekspeditørene gledelig hjelpe til! Her finner du oversikten over alle butikkene om bord.

Hva med overnatting?

Overnattingsmulighetene på båten er mange, så her gjelder det velge det alternativet som er best tilpasset budsjett og behov. Ønsker du et rimelig alternativ, bør du gå for en innvendig lugar uten vindu. Ønsker du havutsikt, bør du gå for en trestjerners lugar, eller bedre.

Artikkel fortsetter under bildet

På skipene Color Magic og Fantasy kan du velge mellom mange flotte lugarer. Foto: SCANPIX/Øyvind Engan.

Bestiller du derimot en fire- eller femstjerners lugar, får du større plass, og frokosten er inkludert i prisen. Frokosten kan du nyte i deilige omgivelser, og kun med gjestene som har samme lugartype som deg – det betyr mindre kø, og mer av den gode maten. Gjester i firestjerners lugarer spiser frokost restauranten Akterut, mens gjestene i femstjerners lugarer spiser frokost i Observation Club.

Tips: Enkelte av lugarene om bord kan bestilles som «connecting». Det vil si at det er en dør mellom lugarene, slik at man enkelt kan gjøre turen om bord mer sosial. Les mer om de ulike lugarene her.

Her kan du enkelt bestille et 2-døgns Cruise med Color Line