Verdens beste strandklubber for voksne

De finnes oftest i strandkanten, nytes best i bikini og badeshorts mens du nipper til champagne og blir roset på livet i det solen forsvinner over horisonten. For deg som setter kvalitet i høysetet, har vi funnet frem noen av verdens beste strandklubber.

Her får du barfotluksus, stilige drinker og laidback stemning.

Husk at du kan søke etter billige flyturer her.

PhiBeach

Phi Beach, Sardinia, Italia

Ved foten av en imponerende klippe i nærheten av den historiske festningen Forte Capellini på øya Sardinia ligger det som regnes for å være en av Italias råeste hotspot. Solnedgangen på Phi Beach ble nemlig kåret av New York Times til en av de tingene som bare må oppleves før man dør.

Grand Hotel Smeraldo Beach

Her finner du alt som hører en førsteklasses strandklubb til, og festene her … de er visst uforglemmelige.

Club Village Forte Cappelini er et fint valg om du vil bo i nærheten, men skal du sette gullkant på ferieopplevelsen, er Grand Hotel Smeraldo Beach er det perfekte valget. Hotellet har en flott beliggenhet i vakre omgivelser. Se flere bilder her.

 Montenegro

Puro Beach, Montenegro

I dag vil folk ha det litt mer classy, og Puro Beach-kjeden, som eies av svensken Mats Wahlström har funnet den perfekte oppskriften. Det siste skuddet på stammen Puro Beach Montenegro, er stedet der jetsettere møtes. Den har en spektakulær og vakker beliggenhet midt i Porto Montenegro, og en 180 graders utsikt som tar pusten fra deg.

Her går alt i hvitt og brunt, og det eneste som bryter fargeskalaen er rosévinen du holder i hånden.

Hotel Palma og Hotel San er to flotte hotellvalg i området. Her finner du flere gode overnattingssteder.

MonteCarloBeach Club

MonteCarloBeachClub2

Monte Carlo Beach Club, Abu Dhabi

St. Regis

Skal du velge kun et sted å reise til i år, så må det være dette. Det befinner seg nemlig på en privat strand på den kunstige øya Jazeera al-Saadiyat i Abu Dhabi. Jetsettere fra alle verdens hjørner valfarter visstnok hit for å klinke i høye krystallglass i baren Bubbles.

Om du skulle tilbringe én dag på en solseng i disse vakre omgivelser, så koster det intet mindre enn 2.000 kroner. Hotellene i området er noe av det beste, og det viktigste av alt her får du mest hotell-luksus for pengene.

St. Regis Saadiyat Island Resort er absolutt et utmerket valg.

Søk etter gode flyturer her- sammenlign priser og flyselskaper.

CoveAtlantis

Cove Atlantis Hotel, Bahamas

paradis

Det er her i Karibien du finner en av verdensberømte beachklubber i afrikansk stil hvor de nyeste designerbikiniene glitrer om kapp med solen. Gode tropiske drinker mangler det heller ikke på. Du husker vel Daniel Graigs debut som James Bond? Stranden der han for første gang møter filmens Bond-pike tilhører The Cove Atlantis på Bahamas.

Og hotellet The Cove Atlantis er et kapittel for seg selv. One & Only Ocean Club byr også på et uforglemmelig opphold.

marbella

Marbella Club Hotel, Marbella

marbellaclub_rom

Marbella Club går for å være en legende på Costa Del Sol. Opphold på hotellet er i en klasse for seg, men det er strandlinjen som gjør Marbella Club til et vinnerhotell. Strandklubben er viden kjent for sin skyhøye «se og bli sett» faktor. Her venter lyse og innbydende sittegrupper, akkompagnert av stemningsfull loungemusikk som sammen skaper den perfekte atmosfæren en stekende sommerdag.

Her kan du søke etter flere flotte hoteller i Marbella

CBC

C Beach Club, Mauritius

I tilknytning til ærverdige Hotel Le Telfair Golf & Spa Resort på sørkysten av Mauritius ligger C Beach Club- flott og moderne. C Beach Club byr også på de fem C-konseptene: Cyan restaurant, Chill Loungebar, Coast poolbar, Cabana boathouse og nattklubben Cool. Mye å velge mellom, og dessuten kan du boltre seg på en to kilometer lang privat strand.

Søk etter flere flotte hoteller her

GeckoBeachClub

Gecko Beach Club, Formentera

Som du har sikkert skjønt, så snakker vi ikke om partysteder. Tar du en liten fergetur fra Ibiza, kommer du til den harmoniske naboøya, Formentera. Her ligger Gecko Beach Club– et trendy boutiquehotell med en tilhørende strandklubb, spesialtilpasset hotellets voksne klientell. Og drinkene sies å være utsøkte.

Søk etter rimeligste turer med fly, hotell og annet under: