Beste 5-stjerners luksushoteller i Hellas

Her oppfyller du luksusdrømmen på de greske øyene.

Folk tar ikke til takke med hva som helst når det kommer til innkvartering på ferie. Stadig flere nordmenn ønsker høy standard under ferieoppholdet og charterhoteller blir byttet med luksushoteller. Velger du et 5-stjernershotell, bør du være sikker på at hotellet oppfyller de kriteriene du forventer.

 

Her får du den ultimate luksusopplevelsen – med ikke så verst prisnivå:

 

1.Blue Palace, A Luxury Collection Resort & Spa, Kreta

Blue Palace er utrolig vakkert sted for deg som søker ro, komfort og alt av fasiliteter. Her får du gjennomført design, privat strand, et hav av thalassoterapi-muligheter og førsteklasses-service. Restauranten Flame serverer utsøkt mat som har vunnet flere prestisjetunge priser. Og du bor på elegante suiter og bungalower med fantastisk utsikt over øya Spinalonga. De fleste rom har eget basseng, ellers har du tilgang til både innendørs-og utendørsbassenger. Ett av bassengene er til og med et evighetsbasseng! Svært idyllisk for deg som vil sitte og nyte en forfriskende cocktail.

Bestill hotellet her.


2.Anemi, Folegandros

Anemi ligger kun noen få minutter unna havnen Karavostatis, med kort spasertur til stranden i Hochildia og Vardia. Hotellet har en enkel og ren interiørstil, med innslag av kykladiske elementer. På hotellet finner du restaurant og en bar, samt et treningssenter og en tennisbane for de aktive.  Det greske kjøkkenet serverer kreative middelhavsmat i elegante omgivelser – alt laget av lokale produkter.

Bestill hotellet her.


3.Grecotel Pallas Athena, Athen

I hjertet av historiske Athen ligger dette fargerike designhotellet, som gjør hotelloppholdet alt annet enn kjedelig. Hvert hotellrom har individuell innredning med kreative kunstdetaljer i høy wow-faktor. Grecotel Palace Athena er et boutiquehotell fordelt på 8 etasjer og 63 romslige gjesterom i elegante omgivelser.

Bestill hotellet her.


4. Galaxy Hotel Iraklio, Kreta

Dette flotte hotellet ligger i sjarmerende byen Heraklion, og har rik erfaring etter 33 års drift, noe som virkelig kommer godt med. Her er det rett og slett obligatorisk å slappe av. Hotellet byr på flotte og moderne fasiliteter, som for eksempel det største svømmebassenget med ferskvann i Heraklion. Interiørstilen er ganske enkel, samtidig som du får en luksuriøs følelse. Hotellet er tydelig inspirert av byens rike historie og omgivelser. Skrifter fra det aller første greske manuset til det greske språket pryder hotellfasaden og korridorer. Du finner hvitt kalkstein, og elementer av tre og grønne planter.

Bestill hotellet her.


5.Perivolas, Santorini

Perivolas er som en drøm. Hjemmekoselig atmosfære, stillhet på sitt beste, vin ved solnedgang og mye, mye mer. Du er kun en kort spasertur fra den pittoreske byen Oia på en klippe høyt over Egerhavet. Evighetsbassenget har spektakulær utsikt over sjøen, og du bor faktisk på restaurerte 300 år gamle huler som nå består av 20 hus.

Hotellet utstråler klasse og ypperlig kvalitet – et fantastisk sted hvor kjærligheten kan blomstre. Helt magisk!

Bestill hotellet her.


Finn verdens beste hoteller på Laurel Nights.

 

Les også:

De 25 beste hotellene i Hellas

Hellas aller beste øyer – en guide

Det østlige Kreta