De 20 beste hotellene i London

Planlegger du en ferie i London? Her er en liste over de 20 beste hotellene i byen.

På Melia London kan du bo ved populære Regent Street in London. Foto: Hotels

Nordmenn elsker London, og vi har sjekket ut de aller beste hotellene med tanke på luksus, nærhet til shopping, severdigheter, gode priser og stilfullt design. Her er det noe for alle i denne guiden.

Enten du vil bo midt i smørøyet i London, ha et rimelig hotell eller virkelig unne deg litt luksus, så finner du alt her i denne oversikten.


Det mest sjarmerende luksushotellet i London: The Milestone Hotel

Dette luksushotellet på Kensington High Street, nær Hyde Park, er kjent for sin upåklagelige service og elegante design. Med kun 62 rom skiller det seg ut som et av Londons få boutique-hoteller av denne kaliberen. Stables Bar er et must-visit, og det samme gjelder deres afternoon tea. Og ikke minst, maten på hotellet er enestående.

Se nærmere på hotellet her


Bo på hotellet med beste bar i London

Du har sikkert stått utenfor Topshop ved Oxford Circus i London. Neste gang, gå fem minutter motsatt vei av Piccadilly Circus langs Regent Street, og du kommer til det legendariske hotellet The Langham.

The Langham var det første store hotellet i London, grunnlagt i 1865. I dag er det et nyrenoverte luksushotell som er uovertruffent både historisk og serviceorientert. En opplevelse uten sidestykke.

Sjekk priser og se flere bilder av hotellet her


En liten luksusperle i London: Melia London Kensington

Dette flotte hotellet tilbyr moderne rom, en koselig bar og en god restaurant. Det ligger i nærheten av mange gode restauranter.

Gloucester Road undergrunnsstasjon er bare noen få meter unna. Det er en kort spasertur til Harrods og shoppingdistriktet i Chelsea.

Se mer av hotellet her


Det beste hotellet i London for shopping: W London Leicester Square

For shopping på Oxford Street, Regent Street, Piccadilly, New Bond Street og omkringliggende områder, anbefaler vi W London Leicester Square. Dette luksuriøse hotellet i West End, nær Leicester Square, har erfarne W Insiders som kan gi deg eksklusive shoppingtips. Hotellets butikk er også en opplevelse i seg selv. Med fasiliteter som spa, treningsstudio og en trendy bar, kombinerer dette hotellet design og luksus.

Se flere bilder og les mer om hotellet her


Det beste hotellet for severdighetene: Park Plaza Westminster Bridge London

For sightseeing i London, anbefales det å starte nær London Eye, med kort avstand til Buckingham Palace, Westminster, London Aquarium og Big Ben.

Dette sentralt plasserte hotellet, bare noen hundre meter fra London Eye, tilbyr et luksuriøst spa, Mandara Spa, perfekt for avslapning etter en travel dag med opplevelser. Her finner du også en strålende sushi-restaurant, et fransk brasseri, en koselig kafé og den livlige Primo Bar. Rommene har moderne og tiltalende design, og hotellet har også et innendørs svømmebasseng verdt å utforske.

Les mer om hotellet og se flere bilder her


Det beste hotellet for design: Eccleston Square Hotel

London har mange designperler, og Eccleston Hotel er virkelig en unik opplevelse. Dette luksuriøse voksenhotellet nær Buckingham Palace skiller seg ut med sitt gjennomførte design og avanserte teknologi. Med en privat hage, en strålende bistro og innovative detaljer som iPad for roomservice, flatskjerm-TV på badet og gratis 3D-filmer på rommet, tilbyr Eccleston en eksepsjonell opplevelse.

Les mer om hotellet her


Det beste hotellet for luksus i London: Hotel 41

Hotellet, 41 Buckingham Palace Road, har en førsteklasses beliggenhet like ved Buckingham Palace. Med kun 30 rom går plassene raskt, spesielt i populære helger. Det er kåret til det beste hotellet i Storbritannia av Conde Nast og Tripadvisor og er anerkjent som et av de beste i Europa og verden. Hvert av de 30 unike rommene tilbyr enestående service, og gjestene elsker opplevelsen. Dette er virkelig et hotell i London som skiller seg ut.

Les mer om hotellet her


Det beste hotellet for en billig tur til London: ibis London Blackfriars

Et sentralt hotell i London med god valuta for pengene og høy standard er ibis London Blackfriars. Beliggende nær Southwark t-banestasjon, tilbyr dette hotellet enestående fasiliteter og service. I gangavstand finner du attraksjoner som London Eye, London Aquarium og National Gallery. Hotellet har fått gode anmeldelser på Tripadvisor og serverer en deilig frokost. Rommene er moderne med store flatskjerm-TV-er, gratis Wi-Fi og alt du trenger for et komfortabelt opphold i London.

Les mer om hotellet her


Det beste hotellet for romantikken: The Halkin

Dette hotellperlen i Belgravia-distriktet er en ekte opplevelse, spesielt for par, men også for alle andre. Med all den luksusen du kan ønske deg, vil de 41 rommene ta deg med på en reise til en annen verden. Området rundt tilbyr fantastiske restauranter, barer og shoppingmuligheter. Alt på hotellet er gjennomført på en måte som gjør at du kan nyte oppholdet både inne og utenfor rommets fire vegger. Hvis budsjettet tillater det, bør du vurdere å oppgradere til COMO-suitene, men alle rommene er av ypperste kvalitet. Dette er virkelig et hotell for spesielle anledninger.

Les mer om hotellet her


Det beste hotellet for forretningsreisende i London: Millennium & Copthorne Hotels at Chelsea Football Club

For forretningsreisende, spesielt de som lander på Heathrow, er transporten til og fra hotellet avgjørende. Et godt forretningshotell må ha utskriftsfasiliteter, datamaskiner, pålitelig Wi-Fi og effektive arbeidsområder på rommene, samt møtelokaler til leie.

Vi anbefaler Millennium & Copthorne Hotels ved Chelsea Football Club, som ligger på Stamford Bridge. Uansett fotballinteresse, tilbyr hotellet utmerket transport, et godt utstyrt business-senter og romslige Club-rom for ekstra komfort.

Les mer om hotellet her


Det beste lille hotellet i London: The Soho Hotel

The Soho Hotel er et sjeldent funn blant boutique-hoteller med nesten feilfrie vurderinger på Tripadvisor og en fantastisk beliggenhet midt i London. Alle rommene har unikt design og ligger i en rolig sidegate i Soho, kun få meter unna uteliv, shopping og restauranter. Baren og restauranten Refuel er populære blant kjendiser.

Les mer om hotellet her


Det kuleste hotellet i London: St Martins Lane

Dette Philip Starck-designede hotellet er alt annet enn rolig og enkelt, med en overflod av design og energi. Det er ikke det rette valget for en stille og romantisk ferie.

Men hvis du søker moro og action, bør du seriøst vurdere dette stedet. Med spennende tilbud som Asia De Cuba, Bungalow 8 og Light Bar, og rom som er designperler (men kanskje ikke for de som ikke liker hvitt), er dette hotellet et mekka for kjendiser og festglade mennesker.

Les mer om hotellet her


Det beste hotellet i London: Bulgari Hotel & Residences London

Bvlgari (som vi liker å kalle det basert på deres logo) er et flunkende nytt hotell i London som virkelig definerer luksus på alle måter. Med store rom, en sjeldenhet i London, og en beliggenhet rett rundt hjørnet fra Harrods, tilbyr dette hotellet luksus fra A til Å.

Men luksusen har sin pris.

Se flere bilder og les mer om hotellet her


Det beste rimelige hotellet for shopping i London: ibis London Shepard’s Bush

Dette hotellet i London ligger ved det enorme shoppingsenteret Westfield Shopping Centre, som huser alle butikkene du finner på Oxford Street.

Hotellet er enkelt, men har alle nødvendige fasiliteter. T-banen rett ved hotellet tar deg til Oxford Street og Shoreditch for uteliv. Perfekt beliggenhet for shopping, og Westfield er et must for enhver shoppeentusiast. Deretter kan du utforske resten av London, som byr på fantastiske muligheter for mat, drikke og underholdning.

Les mer om hotellet her


Det beste rimelige hotellet for luksus-shopping i London: Seraphine Kensington Olympia Hotel

Selv om det kan virke som en selvmotsigelse, jo mindre du bruker på hotell, desto mer kan du bruke på luksusartikler som designervesker eller dyre whiskymerker – avhengig av dine preferanser. Dette hotell fra en større kjede har en flott beliggenhet på High Kensington, rett ved siden av nærmeste t-banestasjon.

Les mer om hotellet her


Det beste rimelige hotellet i Paddington i London: Caring Hotel

Blant de mange hotellene i Paddington, er dette et rimelig alternativ med en akseptabel standard. Det er ingenting å klage på, spesielt med en god frokost inkludert. Det beste med hotellet er imidlertid beliggenheten.

Les mer om hotellet her


Det beste rimelige hotellet for deg som kjører Ryanair: Point A Hotel London Liverpool Street

Hvis du reiser med Ryanair og lander på Stansted, er det sannsynlig at du tar ekspresstoget til Liverpool Street Station. Dette hotellet ligger i en grei gangavstand fra stasjonen, som er et viktig knutepunkt for t-banen. Hotellet tilbyr moderne fasiliteter og selv om rommene ikke er enorme, er de tilstrekkelig store med moderne innredning og løsninger.

Sjekk mer om hotellet her.

Hvis du ikke har noe i mot å dele rom bør du sjekke det utrolig sjarmerende Palmers Lodge Swiss Cottage.


Det beste hotellet for deg som skal til Wembley: ibis London Wembley

Wembley-området gjennomgår en betydelig oppgradering, med et økende antall restauranter og selvfølgelig den ikoniske stadionen. Dette nye ibis-hotellet opprettholder den kjente standarden for komfort og kvalitet. Med flere kjøpesentre i nærheten tilbyr området gode shoppingmuligheter, men det er en betydelig avstand til sentrum.

Her finner du hotellet


Vårt favoritthotell for turer hvor øl er viktigere enn shopping: Point A Hotel

Selv om dette hotellet selvfølgelig nok kan brukes som utgangspunkt for å shoppe, t-banemulighetene er strålende, så er det øldrikking og de lokale pubene rundt dette hotellet vi liker mest. Fint hotell med gode fasiliteter, og rimelig pris. En god anbefaling.

Her finner du hotellet


The Royal Horseguards

The Royal Horseguards har en flott beliggenhet bare 10 minutters gange unna Trafalgar Square og London Eye. Her legger et treningssenter til rette for fysisk aktivitet, og blir du sulten, kan du ta turen til One Twenty One Two, som byr på moderne europeiske retter og serverer frokost, lunsj og middag. 

Her finner du hotellet