The St.Regis på Maldivene. Foto: iStock

20 nye hotellperler i verden

Disse hotellene har høy wow-faktor!

Hvis du vil oppleve noen virkelige hotellperler har vi sjekket verdens nye hoteller for deg.

Det åpnes svært mange nye hoteller hvert eneste år, og vi har plukket ut de aller beste av de nye. Enten du skal bestille en virkelig god ferie, eller er sulten på inspirasjon, bør du få med deg denne listen:


1 Hotel Brooklyn Bridge, New York

Dette øko-vennlige hotellet er designet av lokale kunstnere og scorer høyt på design. Fra takterrassen kan du beundre New Yorks glitrende bysilhuett.

Se mer av og bestill hotellet her.


Sir Adam, Amsterdam

Sir Adam Hotel, Amsterdam, Standard rom (Sir Boutique), Gjesterom

Sir Adam er et boutique hotell fordelt på 108 hotellrom, restaurant, bar og egen nattklubb. Scorer høyt på valg av interiørstil. Er du glad i kunst og vil bo midt i gryta, velger du dette hotellet.

Les mer om hotellet her.


Brown Beach House Design Hotel, Trogir, Kroatia

Brown Beach House Design Hotel, Trogir, Presidentsuite, utsikt mot sjø, Gjesterom

Hotellet ligger 1 minutt unna stranden, med eget basseng og solterrasse. Bassenget har utsikt mot havet, og har en sofistikert atmosfære som tilbyr en stilig og laid-back interiørstil.

Se mer av hotellet her.


Hotel Eden, Roma

Hotel Eden, Rome, Junior-suite, Bad

Dette hotellet har en klassisk italiensk stil som er nyrenovert helt siden november 2015. Det elegante hotellet ligger ved berømte gaten, Via Veneto, og de spanske trappene.

Les mer om hotellet her.


Soho House, Barcelona

Bilderesultat for soho house barcelona

Bygget i en bygning fra 1800-tallet og er nå byens nye «it»-hotell. Dette hotellet må ses – enten du skal bo her eller ei.

Klikk her for å se mer av hotellet.


The Ritz, Paris

Et av Europas fineste og eldste hoteller som er nylig renovert. Her bodde selveste Coco Chanel på sin tid, og det er til og med ny «Chanel»-spa dedikert til merkevaren og kvinnen som oppfant den lille sorte.

Les mer om hotellet her.


Riad L’Hôtel, Marrakech

En lekker riad i Marrakech, som ligger to kilometer fra Bahia-palasset. Også kåret til et av de beste riadene i Marrakech av britiske Telegraph. Designstilen er absolutt vakker og unik, med en personlig touch i hvert rom.

Les mer om hotellet her.


Six Senses Zil Pasyon, Felicité, Seychellene

Opplev førsteklasses service på den private paradisøya Félcité. Hotellet er best for de som er på utkikk etter en romantisk ferie eller vil oppleve noe av de beste snorkling mulighetene.

Les mer om hotellet her.


Il Sereno Lago di Como, Torno, Italia

Hotellet åpnet sine dører i 2016 og har fort tatt seg opp som et av Europas beste luksushoteller. Det ligger ut på kanten på et klippe i den rolige byen Torno. Il Serano skiller seg ut på den måten at det er designet for den nye og fremtidige generasjonen. Her er det altså ingen gamle antikker, men heller moderne møbler og interiør.

Bestill hotellet her.


Four Seasons Hotel, London

Four Seasons Hotel London at Ten Trinity Square, London

Four Seasons er et av de mest populære hotellene i London av mange grunner. Fantastisk design, perfekt beliggenhet, flott utsikt og en uforglemmelig utsikt. På takterrassen finner du et luksusspa med herlig utsikt over Hyde Park.

Se mer av hotellet her.


The Whitby Hotel, New York

Midt i upper midtown Mathattan finner du dette kunstverket av et hotell. The Whitby Hotel ligger kun to blokker fra Central Park. Du har Museum of Modern Art rett utenfor hotelldøra, samt flere prestisjetunge restauranter.

Klikk her og bli helt forelsket.


Le Roch Hotel & Spa, Paris

Paris har kanskje mange luksushoteller, men dette nye hotellet skiller seg ut. Le Roch Hotel & Spa er et 5-stjerners boutique hotell, hvor hovedhensikten er at du skal føle deg hjemme. Overnatt her med en herlig ung atmosfære midt i Paris.

Les mer om hotellet her.


The St.Regis, Maldivene

The St. Regis Maldives Vommuli Resort, Vommuli, Villa, privat basseng, over vannet, Gjesterom

Bo midt i en grønn jungel med hvite strender og svaiende palmer rett utenfor døren. Dette er det første St.Regis-hotellet som virkelig imponerer. Hotellet har hele seks restauranter å velge mellom og eget spa som ligger over vannet.

Les mer om hotellet her.


Bill & Coo Coast Suites, Mykonos

Bill & Coo Coast Suites - Adults Only, Mykonos, Honeymoon Coast Suite with outdoor Jacuzzi, Balkong

Bill & Coo Coast Suites ligger kun 3 kilometer fra Mykonos by, og en aldersgrense på 18+. Du har stranden rett utenfor hotelldøren, samt et utendørsbasseng og en restaurant som serverer tradisjonell gresk mat.

Les mer om hotellet her.


Hoshinoya, Tokyo

Every floor, a ryokan

Bo midt i Tokyo på byens første 5-stjerners tradisjonelle ryokan inn. Hotellet ligger i en 18-etasjers skyskraper og har en god blanding av det tradisjonelle og moderne Japan.

Les mer om hotellet her.


Soneva Jani, Maldivene

Soneva Jani, Medhufaru

Se på stjernene fra hotellrommet, nyt din private lille strand, og bare nyt. Soneva Jani består av private villaer med eget basseng, uttrekkbare tak, og noen av villaene har sklier som går fra toppetasjen direkte til lagunen utenfor.

Se flere bilder og bestill hotellet her.


The Henrietta Hotel, London

The Henrietta Hotel, London, Rom (Henrietta), Gjesterom

Dette må være Londons fineste boutique hotell, kun 5 minutters gåtur til Covent Garden. Inspirert av gatene i Covent Garden med et lite stykke Italiensk design.

Se flere bilder og bestill hotellet her.


The Surfjack Hotel & Swim Club, Honolulu, Hawaii

The Surfjack Hotel & Swim Club, Honolulu, Svømmebasseng

Dette boutique hotellet er inspirert av 60-tallets Hawai’i med en laid back atmosfære. Her kjeder du deg neppe.

Se flere fine bilder av hotellet og bestill her.


At Six, Stockholm

At Six er Stordalens nye satsning i Stockholm, og skuffer ikke. Allerede har det vunnet tittelen «Nord-Europas beste hotell» og er på årets prestisjetunge Conde Nast Travellers hot liste.

Se mer av hotellet her!


Four Seasons Hotel at The Surf Club, Miami

Four Seasons Hotel at The Surf Club, Surfside, Svømmebasseng

På Four Seasons Hotel at The Surf Club kan du overnatte som en ekte Hollywood-kjendis. Hotellet åpnet allerede i 1930, med stjerner som Elizabeth Taylor, Frank Sinatra og Grace Kelly på gjestelisten. Gjenåpnet i mars 2017, og har allerede fått stor oppmerksomhet i Miami.

Les mer om hotellet her.


Les også:

Midtøstens vakreste hoteller

Billige pakkereiser du bestiller nå