De beste nye hotellene i Spania

Vurderer du å reise til Spania? Sjekk ut disse 5 hotellene.

Vi har sjekket 5 helt nye hoteller i Spania med det lille ekstra:

Hotel Brummel, Barcelona

Kun 15-minutters spasertur til Ra Rambla ligger dette nye boutiquehotellet i en rolig område på Sants-Montjuïc-distriktet.  Inspirert av Sri Lanka, beskrives hotellets interiør som «Tropisk modernisme». Dette lille hotellet er fordelt på 20 hotellrom, fylt med minimalistisk og skreddersydd interiør. Med en fargepalett på lysegrått, blått og hvitt får du en avslappende atmosfære som er perfekt etter en hektisk dag i sentrum. Ta deg en dykkert på utendørsbassenget med nydelig utsikt over byen, eller spis deilig, spansk middag på hotellets restaurant, The Box Social. Er du interessert i kultur, arkitektur og kunst? Da er dette hotellet og beliggenheten et godt valg.

Bestill hotellet her. 

Les også: Trendy, Chic sommer i Barcelona!

Hostal Empuries, Girona

Hostal Empuries er et miljøvennlig hotell like ved en bortgjemt strand med utsikt over Middelhavet. Gammelt møter nytt på dette hotellet. For det første er hotellet bygget ved siden av restene av en gresk-romersk by fra 1907, for det andre er hotellet oppdatert for den moderne turist med fokus på miljøvennlighet og et kjempeelegant spa.

Fordelt på 53 hotellrom, 2, restauranter, innendørs basseng og et treningssenter.Her får du en perfekt ferie ved stranden og med alt du trenger i nærheten.

Bestill hotellet her.

Les også: De beste storbyene for kjæresteturen

Sant Francesc Hotel Singular, Mallorca

Sant Francesc er er et lite luksushotell i nærheten av Mallorca katedral. Tidligere var hotellet en herregård fra 1880-tallet, men dette elegante hotellet er langt i fra gammeldags. Stig inn og oppdag morderne interiør som frisker opp hele stemningen. Originale kunstverk på veggene og elegante møbler gjør at hotellet fortsatt bevarer sin sjarm. 42 gjesterom fordelt på 3 etasjer, restaurant/bar, spa med full service, utendørsbasseng og takterrasse er noen av godbitene som venter på deg på Sant Francesc!

Bestill hotellet her.

Les også: Derfor elsker vi Mallroca

Cotton House, Barcelona

Cotton House Hotel er et 5-stjerners hotell designet for deg som bo luksuriøst i Barcelona. Interiøret i  alle rom er inspirert av ingenting annet enn som navnet tilsier; bomull. Hotellet ligger nemlig i det tidligere hovedkvarteret til bomullsprodusentenes forening og har en vakker vestibyle, en vinterhage, flere salonger og et bibliotek. Nyt spansk tapas eller ta en svømmetur på hotellets takterrasse.  Du finner hotellet i hjertet av Barcelona, bare noen få meter unna den hektiske shoppinggaten.

Bestill hotellet her.

Les også: 20 grunner til å reise til Barcelona

The Pirincipal, Madrid

The Principal er lokalisert i den beste delen av byen; på Gran Via. Dette er ikke bare et kjedelig boutique-hotell. Her får du en fantastisk takterrasse i 7.etasje, Terraza, med kanskje en av de beste utsiktene over Madrid, og Aticó; en takleilighet hvor du får servert deilig mat fra Michelin-restauranten Ramón Freixa og forfriskende cocktails. I tillegg til 76 elegante hotellrom, har hotellet også en avslappende sauna og spa du kan unne deg med for ro i sjelen.

Bestill hotellet her.

Les også:  Dette må du oppleve i Madrid

 

Sjekk ut Laurel Nights!

Liker du å unne deg det lille ekstra på ferie, og er glad i hoteller i verdensklassen? Ta en titt innom Laurel Nights. Her finner du verdens beste hoteller. Enten du velger å booke din neste ferie eller om du bare vil drømme deg litt bort- kan vi garantere at reiselysten vil stige!

Søk og sammenlign flypriser fra mer enn 800 nettsider her.