De beste norske hotellene for å senke skuldrene

Hva med en god, avslappende miniferie etter ferien? Enten du trenger alenetid eller vil ha med deg din venn eller kjære. Dette er de beste hotellene.


Eksklusiv golfhelg: Losby GodsFinstadjordet, Lørenskog

Dette idylliske og landlige stedet ligger bare 30 minutter utenfor Oslo og er perfekt om du vil nyte frisk luft, grønne sletter og ikke minst golf. Ikke fortvil om ikke golf er favorittaktiviteten din! Det er likevel mye å ta seg til – for eksempel ligger det flere museer i nærheten. Dagen kan rundes av med en avslappende badstue etterfulgt av middag og drinker i restauranten og baren.

Losby Gods, Lorenskog


Energitilskudd i storbyen: Magic Hotel Xhibition, Bergen

Som en kontrast til Bergens historiske omgivelser, er Magic Hotel Xhibition et moderne hotell for de ekstra kresne. Det ligger sentralt, i gangavstand til både museer og kjøpesentre, og passer perfekt for deg som er impulsiv og ønsker å oppleve mye på kort tid. Og skulle du trenge en pust i bakken, har hotellet sitt eget spa.

Magic Hotel Xhibition, Bergen


Aktivitetsferie i byen: Comfort Hotel Trondheim, Trondheim

Comfort Hotel Trondheim er perfekt for deg som vil ha en aktiv pause i byen. Her kan du nemlig benytte deg både av hotellets sykkelutleie og private treningssenter. Hotellet ligger sentralt til i Trondheim sentrum, med de fleste attraksjoner i 4–10 minutters gangavstand.


Sanselig avbrekk: Hotel Union, Stranda

Dette er stedet for deg som drømmer om å oppleve Geirangers spektakulære natur. Med Norsk Fjordsenter som nærmeste nabo kan du også kombinere avslapping og naturinntrykk med mye ny kunnskap. Hotellet ligger også like i nærheten av Flydalsjuvet – et av de mest fotograferte stedene i Norge, med en fantastisk utsikt over Geiranger og Geirangerfjorden.


Sjekk også disse lekre spahotellene i Norge:

The Thief, Oslo

The Thief er utvilsomt ett av Oslos mest populære hoteller – og det er ikke en tilfeldighet. Verdenskjente artister som Rihanna og Ed Sheeran har valgt å overnatte her. Dette er et av Oslos mest eksklusive hoteller, og som om det ikke var nok – så har hotellet også et av Norges mest eksklusive spa. Nydelig plassert på Tjuvholmen, med et strålende spa og en god restaurant. The Thief er hotellet du tar med deg din utkårede på for å oppleve en spesiell kveld i Oslo.


Farris Bad, Larvik

Når det kommer til spahotell i Norge kan en ikke unngå å trekke fram Farris Bad. De kan skilte med Nordens største spa-avdeling på over 2500 kvm, samt å være det eneste spahotellet i Norge som har etablert sitt spa på en ekte, mineralholdig kilde. Friskt kildevann fra 55 meters dyp strømmer opp i hotellets egne kildevannsgrotte. Det unike og innholdsrike spaet har i tillegg en fantastisk utsikt mot strand og hav, og kan friste med lokale råvarene og dagsfersk sjømat på menyen. Av behandlinger finner man blant annet algebehandlinger, luksusskrubb samt en rekke duobehandlinger.

Lys fra Farris Bad på natten


Norefjell Ski & Spa, Norefjell

Utsikten på Norefjell Ski & Spa er spektakulær, enten det er fra hotellrommet, boblebadet eller restauranten. På en skyfri dag ser man faktisk helt til Gaustatoppen. Spahotellet har vunnet flere priser og utmerkelser, og sikter på å gi gjestene sine et minne for livet. Den vakre naturen er et passende bakteppe for en spa-opplevelse utenom det vanlige. Mange av behandlingene er inspirert av ren nordisk natur, og her finner man en rekke spa-elementer som event-dusjer, fotbad, forskjellige badstuer og boblebad. Sjekk for all del også ut utendørsspaet, med varme boblebad hvor man kan nyte et glass sprudlende med utsikt over fjellene.


Holmsbu Hotel & Spa, Holmsbu

Under en time fra Oslo finner du det som var det aller første spa-og livsstilshotellet i Oslo. Her kan du i tillegg til å skjemme deg bort på hotellet med mat og spa, ta turer i idylliske skjærgårdomgivelser hele året(!), nyte en latte på en hyggelig kafe i Holmbu og besøke Holmsbu billedgalleri 10 minutter unna hotellet. Spaavdelingen kan i tillegg til behandlinger by på både innendørs- og utendørsbasseng, boblebad, dampbadstue, tørrbadstue, treningsrom og 12 kabinett.