Noen ganger trenger man et avbrekk fra hverdagen. Her har du oversikten over billige spahotell i Europa. Foto: Getty Images

Fantastiske og billige spahotell vi ønsker å reise til

Om du er på utkikk etter et billig spahotell bør du vende nesen mot Baltikum.

Det er med god grunn at nordmenn har blitt hekta på spa, og det kan være en perfekt avkobling i en ellers stressende hverdag. Følelsen av luksus kan derimot være tappende for lommeboken, så derfor har vi funnet billige spahotell, hvor vi får mye for pengene.

De balitske landene, Estland, Latvia og Litauen, tilbyr spahotell og behandlinger for en mye billigere penge enn her i Norge, og det er bare en kjapp flytur unna. Baltikum har lange spatradisjoner, og de har derfor blitt kjent for sitt førsteklasses spatilbud, hvor du vil føle deg som et nytt menneske etterpå, men fremdeles med et budsjett som rekker til god mat og vin, og kanskje et deilig spahotell?

Vi har funnet frem fantastiske og billige spahotell, som vil gi deg og reisefølget ditt en avslappende og velfortjent weekend!

Her finner du flotte spahoteller i alle prisklasser


Start reisen og finn billige flybilletter hos Momondo

 

 

Billig spahotell i Estland

Ønsker du å kombinere spa med storbyweekend, kan du sjekke inn på et av de mange spahotellene i hovedstaden Tallinn. Byen byr på et stort utvalg av butikker, barer og restauranter, men også en sjarmerende arkitektur av middelalderbebyggelse. Det er verdt å merke seg at serverdighetene ligger i eller ved Gamlebyen, men om du bare skal kose deg inne med morgenkåpe og spabehandlinger, kan vel hotellet ligge hvor som helst.

Hotel Telegraf

5-stjerners Hotel Telegraf har flott beliggenhet midt i gamlebyen, et steinkast fra de viktigste severdighetene. Bygården fra 1800-tallet har en luksuriøs atmosfære og på Elemis spa kan gjestene nyte en rekke prisbelønte behandlinger. Spahotellet er billig i den forstand at du får vanvittig mye luksus for pengene, og det vil koste deg rundt 1200 kroner natten.

Hotel Telegraaf, Tallinn, Innendørsbasseng

Les mer om hotellet her

Swissotel Tallinn

Dette er et utrolig flott hotell, med kun 10 minutters gåavstand til gamlebyen. Gjester skryter også av byens beste utsikt, og spahotellet byr på alt fra yogatimer til et spa med full service. Hotellet har blitt vurdert til enestående, men er likevel ganske billig med tanke på hvor mye du får for prisen.

Les mer om spahotellet her

Radisson Blu Sky Hotel

Det er ikke verst å bo på et billig spahotell med fire stjerner og gåavstand til det meste i Tallinn. Hotellet har i tillegg til et spa med full service et døgnåpent treningssenter, og for golfentusiaster er det en golfbane like i nærheten.

Les mer om spahotellet her

Billig spahotell i Lativa

Hovedstaden Riga er godt kjent for både spa, shopping og uteliv, og er også et mekka for billige spahotell. Takket være den kompakte størrelsen på sentrum, er den beste måten å oppdage byen på til fots. Så får du se hvor mye du orker å bevege deg etter salige og billige spabehandlinger!

Radisson Blu Hotel Latvija

Et spa-anlegg av ypperste klasse. ESPA har blitt kåret til et av de beste spa-ene i verden. En unik atmosfære kombinert med behandlinger utført av de dyktigste ekspertene garanterer en uforglemmelig opplevelse. Drinker og panorama-utsikten fra skybaren i 26. etasje gjør oppholdet komplett.

Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel, Riga, Riga, Innendørsbasseng

Se flere bilder av hotellet her

Hotel Jurmala Spa & Conference Center

25 kilometer utenfor Riga, i badebyen Jurmala, finnes det også mange gode spa-hoteller å velge mellom. Firestjerners Hotel Jurmala Spa & Conference Center tilbyr over 100 ulike behandlinger i et moderne spa-anlegg med flere bassenger og badstuer.

Se den billige prisen for det lekre spahotellet her

Baltic Beach Hotel & Spa

Et hotell med 5 stjerner, full spaservice og rett på stranden. Billigere spaluksus skal du lete lenge etter, og spahotellet har også innendørs basseng for de kjøligere årstidene. Det er i tillegg et stort tilbud for barn, så her kan mor kose seg på spa, mens de små leker i barneklubben.

Finn ut mer om det fantastiske og billige spahotellet her

Billig spahotell i Litauen

Litauens hovedstad, Vilnius, har blitt en populær weekenddestinasjon takket være sine vennlige innbyggere og fantastiske arkitektur. Byen lokker til seg både kunstelskere og de som er på utskikk etter bra nattesliv, men det beste av alt er at det meste er svært billig for nordmenn. Dette inkluderer selvsagt deilig spabehandlinger og hotell!

Urbihop Hotel

For under 400 kroner natten får du et flott hotell med spatjenester og gratis frokostbuffé. Når hotellet er så billig, kan du virkelig fråtse i alle slags mulige spabehandlinger i løpet av oppholdet ditt i Vilnius.

Finn ut mer om hotellet her

Radisson Blu Royal Astroija Hotel

Dette er et 5-stjerners hotell i luksuriøs stil, men likevel et billig spahotell! Både beliggenhet, service og mat får skryt av gjester, så her kan du nyte alt Vilnius har å by på i kort gåavstand.

Se flere bilder av det billige spahotellet her

Amberton Cathedral Square Hotel Vilnius

Både spabehandlinger og hotellet får gode anmeldelser av gjester som bor på dette 4-stjerners hotellet i hjertet av Vilnius.

– Hotellet ligger midt i smørøyet, i nærhet til både gamlebyen og shopping, sier en norsk gjest, som også skryter av bra renhold og plass.

Hotellet tilbyr også spatjenester og for den nette sum av 623 kroner natten, kaller vi dette et billig spahotell.

Les mer om hotellet i Vilnius her

 

Les også:

De beste spa-hotellene i Norge

 

8 lekre spahotell i Norden