Foto: iStock

Billig sydentur: Reis til varmen i januar og februar

Hit reiser du om du vil sikre deg sol til en billig penge.

Mange reiseaktører tilbyr nå billige reiser til varme reisemål, slik at det er nå du bør sikre deg en solferie. Vi har tatt en titt på solrike destinasjoner til rimelige priser.

Her finner du restplasser.


Gode priser til Kanariøyene i januar og februar + starten av mars

Hos Restplass.no er det mange billige pakkereiser til Gran Canaria, Fuerteventura og Tenerife. Et herlig klima, mange sportslige aktiviteter og fine hoteller gjør Kanariøyene kjempepopulært blant nordmenn. Gjennomsnittstemperaturen på Kanariøyene ligger på 19 grader i både i janu-

Her er noen eksempler på pakkereiser du kan gjøre kupp på nå. Klikk på bildet for å se flere alternativer. Foto: Restplass.no

ar og februar. Usikker på hvilken øy du skal velge? Det er på Gran Canaria du har mer å velge mellom – shopping, uteliv, restauranter og aktiviteter for både store og små.

De mest solrike reisemålet på Gran Canaria er Puerto de Mogán, Puerto Rico og Playa del Inglés. Storbyen Las Palmas har stort utvalg av opplevelser og shopping.

Ellers er Tenerife og Fuerteventura også noe for alle. En ting er sikkert: solen er noen få timer unna!

Se alle pakkereiser her.


Mallorca: Svært billig i vinterferien

Restplass.no har svært gode pakkepriser til Mallorca i vinterferien.

Mens andre har vinterferie i begynnelsen av februar, starter vinterferien 19.-23.-februar for mange (bortsett fra deler av Hordaland og hele Rogaland). I januar og februar kan du oppleve vår på Mallorca, med en gjennomsnittstemperatur på 14 grader. Nå kan du få én uke på Mallorca på et firestjerners hotell til rett under 2000(!) kroner i februar.

Bestill vinterferien din på restplass.no!

Kapp Verde blir ett av de hotteste reisemålene i 2018. Foto: istock


Reise litt lengre bort?

Frister det med et eksotisk reisemål, er det mange gode tilbud på pakkereiser til for eksempel Aruba, Bali, Thailand og Miami. Sjekk tilbudet her.

Hva med en tur til Kapp Verde? Nå har nemlig TUI direktefly til det herlige ferieparadiset. Du kan for eksempel få en pakketur til omtrent 6000 kroner tur/retur til hovedstaden Boa Vista i januar.

Sjekk stort tilbud over restplasser på restplass.no


Les også:

Mallorcas lekreste hoteller

Hit vil vi reise i 2018