Billige reiser til Syden i januar

En reise til Syden i januar vil gi deg frisk energi i vintermånedene. Slik kupper du ferien!

Nordmenn er vant med lange og mørke vintermåneder, hvor vi kler oss i ull lag på lag, skraper bil, hutrer og fryser. Vi drar til jobb når det er mørkt, og når det er på tide å dra hjemover har solen allerede gått ned. Solen er blant annet kjent for å være vår viktigste kilde til D-vitamin, og om sommeren hamstrer kroppen de gode UVB-strålene. Selv om lageret med D-vitamin kommer godt med, vil det ikke holde for hele vinterhalvåret uten sol, og for at huden skal kunne produsere D-vitamin fra november til april, må man reise vekk fra de nordlige breddegradene.

Januar er en fin tid på året for å reise til Syden, og i denne guiden får du våre beste tips for å få en billig reise, som likevel vil gi deg ferien du fortjener. Start året friskt med en kald øl i den ene hånden og føttene godt plantet i varm sand, og du vil være klar for hva året fremfor deg vil bringe. Under har vi funnet gode hoteller, hvor du får mye for pengene.


Et godt tips er i tillegg å følge med på hotels.com for de beste dagstilbudene – og du kan ende opp med en svært billig ferie til Syden!


Start med en billig flytur

Det første skrittet for å finne en billig reise til Syden, er å finne og sammenligne billige flybilletter. Reisetjenesten Momondo er perfekt for det formålet, hvor du kan finne billige flybilletter til populære Syden-destinasjoner, som Gran Canaria, Lanzarote, Tenerife og Fuerteventura. Når du søker etter flybilletter med Momondo, får du en full prisoversikt fra de kjente flyselskapene, og du kan enkelt finne det billigste alternativet.

Når vi søker etter billige flybilletter til ulike destinasjoner i Syden, finner vi flybilletter til under 1300 NOK tur retur, som er en super start på din billige reise til Syden i januar.

Her kan du finne billige flybilletter til Syden i januar

 

Om du ønsker en mer spontan og billig ferie til Syden i januar, kan du sjekke ut restplass.no, hvor du får billige flybilletter i siste liten. På restplass.no finner du billetter til alle Syden-favorittene, og du kan velge mellom 7 Kanariøyer: Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote, Fuerteventura, La Palma, La Gomera og El Hierro.

 

Hotellkupp på Gran Canaria

Gran Canaria er den nest sørligste av kanariøyene og den mest kjente i turismen. Reiseglade nordmenn reiser hit for sol og strand, og i løpet av de siste årene har også golfturer til øya blitt svært populært. Øya byr på festglade områder, som Playa del Inglés og Puerto Rico, og familievennlige områder som Argeniguín og Maspalomas. Sistnevnte sted har en nydelig strandpromenade som ender i sanddynene.

Her kan du lese om de 10 beste hotellene på Gran Canaria

 

Apartamentos The Koala Garden i Maspalomas

Et familievennlig leilighetshotell, som har topp plassering og frokost, og med fasiliteter som 4 utendørs svømmebasseng, hage og kjøkkenutstyr. Her får du mye for pengene, og serverdigheter i Maspalomas er i gåavstand.

Her kan du booke ferien din på Apartamentos The Koala Garden i Maspalomas

 


Hotel Apartamentos Bajamar i Las Palmas

Bo sentralt i Las Palmas i nærheten av både shopping og strand! Hotellet passer for både unge og familier, med veldig gode anmeldelser på både atmosfære, service, internett og plassering.

 

Her kan du booke ferien din på Hotel Apartamentos Bajamar i Las Palmas

 


Hotellkupp på Tenerife

Tenerife er den største og mest befolkningsrike av de syv kanariøyene, og rundt 100 000 nordmenn drar på ferie dit hvert år. Én av årsakene er at det regner svært sjeldent på Tenerife, og det er stort sett varmt gjennom hele året. Her er det nærmest garantert en god solferie, og du vil kunne lade opp vinterbatteriene raskt!

Her kan du lese våre beste reisetips til Tenerife

 

La Quinta Park Suites & Spa i Santa Ursula

Dette flotte hotellet har et tilbud nå, hvor du får nesten 4000 kroner i avslag på ferien din! Ved å følge med på gode dagstilbud kan din Sydenferie i januar bli både luksuriøs og billig. Hotellets fasiliteter innebærer spa med full service, utendørs basseng, helsestudio og gratis buss til kjøpesenteret.

Her kan du bestille ferien din på La Quinta Park Suites & Spa

 


Occidental Santa Cruz Contemporáneo i Rambla de Santa Cruz

Dette hotellet befinner seg sentralt i Rambla de Santa Cruz,  med gåavstand til Garcia Sanabria-parken, flere museum og shopping. Tidligere gjester skryter av frokosten, servicen og plasseringen.

Her kan du booke et rom i januar på Occidental Santa Cruz Contemporáneo for en billig penge

 


Hotellkupp på Lanzarote

Lanzarote er den østligste og nordligste av Kanariøyene og ligger kun 100 km fra Afrikakysten. Øyas behagelige klima og vulkanske natur har gjort den til et svært populært turistmål. Lanzarote er et god vinterdestinasjon om du ønsker en billig ferie i januar, hvor du får både sandstrender, eksklusive båthavner og nattklubber.

Dette bør du vite om Kanariøyene

 

Hotel Puerto Carmen

Dette hotellet har noe for de fleste. For barna er det en lekeplass på stedet, for de unge er det en nattklubb, og for alle andre er det utendørs basseng, restaurant, terrasse og hage.

Her booker du ferien til Lanzarote og Hotel Puerto Carmen

 


Hotel Diamar & Business Center

Et flott hotell ved stranden i Arrecife, med egen restaurant, bar og lounge. I tillegg til en nydelig strand i gåavstand, er det også i nærheten av San Gabriel slott og Sports City.

 

Her bestiller du oppholdet ditt på Hotel Diamar & Business Center

 


Hotellkupp på Fuerteventura

Fuerteventura har mer enn 150 sandstrender og kysten egner seg godt for kiting, surfing, snorkling, dykking og windsurfing. I januar kan du finne både billige billetter og hotell, slik at du kan få akkurat den ferien du ønsker.

Les også: Topp 10 All Inclusive i Syden

 

Atlantic Garden Beach Mate i La Oliva

Dette hotellet har en veldig god plassering og ligger i gåavstand til Acua vannpark, shoppingsenteret og stranden. I tillegg er det et flott utendørs basseng, tennisbane og hage.

Her bestiller du Atlantic Garden Beach Mate

 


Alameda de Jandía i Morro del Jable

Dette hotellet ligger rett ved stranden, kjøpesenteret og Punta Jandía fyr. I tillegg er det familievennlig med eget barnebasseng og kjøkken med utstyr.

 

 

 

Her kan du booke Alameda de Jandía

 

Les videre:

 

Hit drar du på skiferie i Alpene

London er den mest populære storbyen i vinter