Foto: Getty Images

Bo billig og bra i New York

Har du heller lyst til å bruke penger på opplevelser, mat, drikke og shopping? Velg et billig hotell i New York, så får du bruke pengene på morsomme ting i stedet.

Mye av moroa med å dra til New York er å leke «big spender» i de utallige butikkene og kjøpesentrene, som Barney’s, Bloomingdales og Macy’s. Men rikmannslivet koster, og de fleste hotell i New York vet å ta seg godt betalt.

Vi har derfor funnet flere gode alternativer til deg som ønsker et billig hotell i New York, slik at du kan flotte deg med shoppingposer og nyte drinker på fancy takterrasser i stedet. Vil du derimot heller se New Yorks beste luksushoteller, bør du sjekke ut Laurel Nights!

Soho Garden Hotel

Dette er et billig hotell svært sentralt i New York, og til prisen av 996 kroner per natt får du alt du trenger til å ha en herlig weekend i storbyen. I tillegg kan du spare penger på taxi, siden mye er i gåavstand til hotellet.

Bestill det billige hotellet sentralt i New York her

Heritage Hotel

Med et døgnåpent treningssenter og rett i nærheten av Empire State Building er dette et billig hotell i New York, hvor du får mye for pengene.

Sjekk prisen og bestill her

Belnord Hotel

Hva med å bo på et billig hotell i New York, som i tillegg ligger rett ved Central Park? Hotellet har alle fasiliteter du ønsker, for en pris til under 1000 kroner natten.

Les mer om det billige hotellet i New York her

Cachet Boutique New York

Bo midt i New York på denne hotellperlen som ligger kun 10 minutter unna Times Square og Theater District. Alle rommene har moderne interiør og møbler, i tillegg får du servert amerikansk middag og brunsj på hotellets restaurant, KTCHN. Spa-anlegget ligger i et glassdekket atrium, som er en opplevelse i seg selv. Central Park er kun 5 minutter unna med t-banen.

«Et hotell som så absolutt gir deg alt av service, kvalitet og verdi for pengene. God restaurant, hyggelige ansatte, veldig bra renhold, en fantastisk minibar og god beliggenhet i rolig område med nærhet til Hudson elven. Kan anbefales.» – Hotellanmeldelse fra Hotels.com

Bestill det kule hotellet her for kun kr 1000,- per natt

Comfort Inn Midtown West

Midt i Manhattan i nærheten av Times Square, Broadway og Empire State Building. Gratis trådløst nett er tilgjengelig i alle rom, og gratis frokost er inkludert. Dette er et billig hotell i New York, som får nærmest toppscore av besøkende!

Bestill hotellet her for kun 891 NOK

 

Paramount Times Square

Dette boutiquehotellet ligger i Theater District i New York. Hotellet er ganske stort og alle de 597 rommene har moderne fasiliteter. Paramount Hotel har nylig fått renovering, men har beholdt sin historiske sjarm.

Les mer om hotellet her

 

Nyma The New York Manhattan Hotel

Du kan spasere til Empire State Building på 2 minutter, mens Times Square ligger 1 t-banestopp unna, Rockefeller center 2 stopp unna og Central Park 3 stopp unna.

Et ganske flott 3-stjernershotell som ligger i et perfekt område for shopping. Du får garantert valuta for pengene på dette hotellet.

Les mer om hotellet her og sjekk den gode prisen

 

Wellington Hotel

Med Broadway og Rockefeller center bor du ganske sentralt i New York. Wellington Hotel har en flott beliggenhet, fordelt på 700 hotellrom, restaurant og du får selvfølgelig gratis wi-fi i lobbyen.

«Det er 5te gang vi bruker dette hotellet, og har alltid vært fornøyd, denne gang var vi heldig å få en av de nyopppussete suitene. Fantastisk valuta for pengene.» – gjesteanmeldelse fra Hotels.com.

Les mer om hotellet her

 

Søk flybilletter til New York her.

Les også:

New Yorks 5 spennende bydeler

Våre luksusfavoritter i New York

De 10 beste hotellene i New York

Langhelg i New York