Dagens beste tilbud: Luksushotell i New York

I dag har vi funnet frem det beste hotellet i New York , med et fantastisk tilbud! Spar 30 % på luksushotellet Loews Regency Hotel.

5-stjerners hotellet ligger midt i sentrum i nærheten av Rockefeller Center i New Yorks rike gate, Upper East Side. Loews Regency passer alle, enten om du skal på ferie med familien, kjæresten, alene eller vennegjengen. Eller, kanskje du skal på forretningsreise? Her får du alle fasiliteter du trenger for en vellykket ferie i The Big Apple!

Se på hotellet her ( Husk å velge dato for å se prisavslag).

Sjekk også høsttilbud på hoteller her.

Dette ikoniske hotellet åpnet sine dører i 1963,  men har fortsatt høy status i dag. Her er det ren luksus i alle rom, og dét er kanskje ikke så rart med oppussing som har kostet hotellet flere 100 millioner dollar.

De 379 luksusrommene (inkludert de 58 suitene) er utstyrt med nydelig interiør og kunst. Alle suitene har ulike teamer for at du skal kunne velge det teamet som passer deg og dine. Velg alt fra Pop Art Suite som har selveste Andy Warhols kunst på veggene, til Classic 70s apartment suite som skriker 70-tallet. Se bilder her.

Med gratis Wi-fi får du høyhastighets internett som lar deg lett holde kontakt med de hjemme eller med jobben. Du får flatskjerm-TV på rommet, og på selveste badet er en flatskjerm bygget inn i speilene.

Etter de hektiske gatene i New York er det fint med et avbrekk hos Julien Farel Salon Spa.  8 behandlingsrom med tjenester som inkluderer dypvevsmassasje, massasje med varme steiner, idrettsmassasje og svensk massasje.

Les også: Topp 10 skyskrapere i New York

Les også: 37 ting du må gjøre i New York

Om du er interessert i et mer enkelt rom, får du det også – med fin utsikt over Park Avenue! Fra hotellet er det å bare gå 5-10 minutter bort til Central Park og Times Square.

Hotellet har vunnet mange prestisjetunge priser og har fått 4,7 poeng av 5 fra Tripadvisors lesere med «Certaficicate of excellence».

Andre fasiliteter på Loews er eget treningssenter, 2 restauranter og 2 barer;

Sant Ambroeus – kafeen spesialiserer seg på amerikanske retter, og serverer kun lette måltider.
The Regency Bar and Grill: restauranten som spesialiserer seg på amerikanske retter og serverer frokost, lunsj og middag. Gjestene kan nyte drinker i baren.
Lobby Lounge – lobbylounge spesialiserer seg på amerikanske retter og serverer kun lette måltider.

Bestill hotellet her og få 30 % avslag!

Sjekk også flere høsttilbud på hoteller her.

Sjekk flybilletter til New York her.

Trenger du nytt kredittkort? Sjekk sammenligningen under: