Getty Images

Seil til København og få tidenes førjulstur

Reis fra Oslo til København med DFDS til en billig penge.

Hva med å kombinere en førjulstur i København med en herlig cruisetur? Stadig flere nordmenn velger å gjøre unna julehandelen og feire nyttårsaften i den danske hovedstaden.

København forvandles til en magisk juleby med uendelig mange shoppingmuligheter, som må oppleves i desember. Til nyttår kan du oppleve nyttårsgalla i Konserthallen, se fyrverkeri på rådhusplassen og dra på flere nyttårsfester i sentrum.

På toppen av det hele kan du få en haug av opplevelser på veien til København. DFDS er det eneste cruiseselskapet som seiler til København – til gunstige priser.


Minicruise: Fra 262,- per pers

Bestiller du et Minicruise til København, kan du nyte to fantastiske og avslappende kvelder til sjøs. I tillegg får du nesten syv timer til å utforske den danske hovedstaden. Du får altså en opplevelsesrik båttur, samtidig som du kan dra på shopping og sightseeing i København.

Bestill minicruise her.

Cruise + hotell: Fra 762,- per pers

Ønsker du en langhelg i København? Med DFDS kan du dra på cruise til København med muligheten til å forlenge oppholdet i storbyen på hotell. Da kan du velge å bo på hotell så lenge du ønsker. Slik får du det beste fra to verdener – både det maritime og storbyfølelsen! DFDS tilbyr et stort utvalg av ulike hotell i storbyen.

Bestill cruise med hotell her.

Underholdning om bord

Det skjer noe absolutt hele tiden om bord i Københavnbåten. Av aktiviteter kan du vrikke på dansefoten og nyte livemusikk, ta deg et boblebad eller slappe av på wellnessavdelingen. I tillegg er det gode shoppingmuligheter i tax free-butikken, Sea Shop. Her kan du handle alkohol, klær, kosmetikk, sko og ting til hjemmet.

Og blir du sulten, er det stort utvalg av restauranter å velge mellom i båten. DFDS har nylig lansert restaurant Sjø, en finere restaurant, som du kan lese mer om her.

Førjulstid i København

København er nordmenns storfavoritt, og det er ikke uten grunn. Ta turen til Strøget, til de mindre gatene i nærheten og ikke minst til Tivolis julemarked. Mellom 18. november og 31. desember kan du gjøre unna julehandelen, samt få tidenes julestemning i København.

Se åpningstider for jul 2018 her.


Les også:

Julemarked i København: Opplev julemarkedet på Tivoli

De 10 beste hotellene i København