De 10 beste, nye hotellene fra 2015

2015 har vært et år med mange nyåpnede hoteller, og vi har funnet frem 10 hoteller som skiller seg ut i design, beliggenhet og service.

Her er vår liste over de 10 beste hotellene fra 2015:

Maison Souquet, Paris

Dette er muligens det mest sexy hotellet i Paris. Interiørdesigneren, Jacques Garciaer, har tydelig blitt inspirert av en av Frankrikes beste epoker, Belle Epoque; den «skjønne tiden» fra 1800-tallet. Her får du en god blanding av arabisk interiør blandet med noe av Frankrikes sjarmerende arkitektur og design. Gulldetaljer, fargerike tapeter på alle rom, myke senger, luksuriøst spa og innendørsbasseng.

Bestill hotellet her.

Alila Jabal Akhdar, Nizwa, Oman

Omans Alila jabal Akhdar ligger 2000 meter over havet og er det største hotellet i Midtøsten i skrivende stund. Alila jabal Akhdar ligger i den sentrale delen av al Hajarfjellene, med spektakulær utsikt over landskapet i Omani. Hotellet har 78 suiter, og er sjenerøst fordelt ut rundt toppen av en klippe, som gir mer privatliv og gir uforstyrret utsikt over fjellene og ned i juv.

Bestill hotellet her.

The Brando, Tetiaroa, Fransk Polynesia

Brando er et unikt hotell i Fransk Polynesia på den vakre private øya,Tetiaroa, også kjent som Marlon Brandos private øy. Den legendariske skuespilleren eide nemlig øya fra 1966–67 til 2004. Du kan bo her med god samvittighet, når hotellet er et av de mest luksuriøse og miljøvennlige i verden.

Brando tilbyr bekymringsløs luksus midt i uberørt natur. Du får tilgang til feriestedet gjennom et privatfly, og du kan velge å bo på én av de 35 villaene på hvite sandstrender som besøkes av havskilpadder, djevelrokker og eksotiske fugler. Anlegget er designet for å reflektere polynesiske livsstil og kultur.

Bestill hotellet her.

G-Rough, Roma, Italia

5-stjerners og stemningfull hotell full av sjarm og en uforglemmelig atmosfære du sjeldent finner på hoteller. Stilvalget er tydelig en hyllest til anerkjente designere som Ico Parisi, Gio Ponti, Silvio Cavatorta, Venini og Seguso. Hotellrommene er som kunstmuseer i seg selv, og her kan du bo så komfortabelt og chic som mulig. Beliggenheten er perfekt for deg som vil oppdage det beste av Roma, lokalisert i nærheten av Piazza Nova; en av Romas mest populære landemerker.

Bestill hotellet her.

Keemala Phuket, Thailand

Det er tydelig hvorfor dette hotellet er en favoritt fra 2015, bare se på dette bildet? Hele konseptet er unikt og er i ett med naturen, ikke minst er beliggenheten bare fantastisk. Dette er det mest omtalte hotellet fra Phuket, og vi spår at det vil fortsette fremover. Det er så vakkert at du aldri vil sjekke ut. Du kan velge mellom forskjellige villatyper, alt etter ditt ønske. Skal du bo på en villa på bakkenivå midt i jungelen, i «telt», i «trehus» med basseng, eller i et «fuglehus» ? Valgene er mange, men du får garantert en opplevelse du aldri vil glemme.

Bestill hotellet her.

Alila Seminyak, Bali

Bo midt i en uberørt strand på Balis sørvestkyst , bare kort vei unna det indiske hav. På sanskrit betyr Alila «overraskelse» og jammen lever hotellet opp til sitt rykte. 240 rom som vender mot havet eller hagen, 4 svømmebassenger, én 3-roms takleilighet med sin egne private soldekk og et basseng. Og for å ikke glemme restauranten som brer seg fra innendørs til utendørs, mellom baren og hovedbassenget, frontet av havutsikt. Her er det bare å nyte autentiske indonesiske smaker til fest og nyte kveldsdrinker foran en av verdens beste utsikter.

Bestill hotellet her.

 H10 Hotel, Lisboa

Nyåpnet i mars 2015, er H10-hotellet i Lisboa et eksklusivt og sjarmerende hotell som ligger idyllisk til i en av Lisboas mest sentrale bygninger. Innredet og restaurert av den prestisjetunge interiørarkitekten, Lázaro Rosa – Violán, har hotellet en fasade fra 1800-tallet med svært moderne og tradisjonell portugisisk design. 4-stjernershotellet har 89 rom, restaurant, bibliotek bar og møterom med kapasitet til 80 personer.

Bestill hotellet her.

Cotton House Hotel, Barcelona

Arkitektene bak The Cotton House har virkelig bevart bygningens sjarm. Dette pleide nemlig å være en gammel tekstilfabrikk, og gamle elementer slik som den imponerende marmortrappen, parketten og noen av veggene i rommene, er godt bevart. I dag huser hotellet 83 rom, hvor 5 av dem er store suiter. Som navnet tilsier, er mye av interiøret i hvitt bomull.

Bestill hotellet her.

The Baccarat Hotel, New York, USA

Baccarat var opprinnelig et krystallfirma som har solgt krystaller i over 250 år. Nå er det et luksushotell med tydelig spor av krystaller i alt fra hotellets yttervegg til lobbyen og til de 112 rommene. Perfekt beliggenhet i nærheten av Rockefeller Center og Radio City Hall.

Bestill hotellet her.

Six Senses Douro Valley, Lamego, Portugal

Six Senses Douro Valley presenterer en perfekt restaurert herregård fra det 19. århundre, som ligger høyt oppe på en høyde med utsikt over de bølgende åsene i Douro-dalen og elva nedenfor. Et spa , et utvalg av rom, suiter og villaer , restauranter, vin bibliotek , svømmebasseng og økologisk hage er bare noen av de mange funksjonene som tilbys .

Bestill hotellet her.

Les også:

Her er landene du skal besøke i 2016

De 20 mest populære hotellene i 2015

De beste lavbudsjettsferiene i 2016

Her kommer du til å sjekke inn i 2016

Hit vil vi reise i 2016