Hvorfor forlate hotellrommet? Her er guiden til de beste hotellene for voksne. Foto: Istock

De 10 beste stedene for voksenferien

Bor du på ett av disse hotellene er du garantert å slippe barnegråt, skrik og mas.

Det å reise på ferie kan faktisk noen ganger være så slitsomt at man trenger en ferie fra det å ha ferie, om enn bare for noen få dager. En ferie kun for voksne.

Eller så er hverdagen såpass stressende og slitsom at det er greit med en liten pause fra det hele.

Vi har samlet noen reiser kun for voksne.

 

Norge: The Thief, Oslo

Det viktigste for mange når de bor på hotell, er kvaliteten på rommene, og et bedre tilbud enn det The Thief tilbyr, skal du lete lenge etter. Alle hotellrommene er innredet med møbel og dekor fra anerkjente designere som blant annet Antonio Citterio, Tom Dixon og StokkeAustad. I tillegg har rommene detaljer som virkelig setter tonen for en annerledes hotellopplevelse; The Thief-designet ullpledd by L&J, badekåpe fra Maggie Wonka og eksklusive dundyner fra HØIE. Ved siden av visuelt flotte hotellrom, kan hotellkjeden Nordic Choice (som The Thief da er en del av) også skryte av å ha Norges mest fornøyde kunder når det gjelder sovekomfort.

Les mer og bestill hotellrom her

Alternativ: Farris Bad, Larvik

Hotellet, som er Nordens største Spa-hotell, har en idyllisk beliggenhet ved Larviksfjorden, og kan tilby 2500 kvadratmeter med spa-areal etablert på en ekte mineralholdig kilde. På behandlingsmenyen finner du blant annet kroppsinnpakninger, algebehandlinger, luksusskrubb og en rekke duobehandlinger for deg som ønsker en romantisk opplevelse.

Fra hotellets restaurant ser du ut mot fjorden og Svenner fyr, samtidig som du nyter retter laget på ferske og lokale råvarer. For varme sommerdager passer det utmerket å innta måltidet sammen med frisk sjøluft ute på strandterrassen.

Du bor i moderne innredede rom med god plass, eller oppgraderer til et rom med eget spabadekar og balkong. Velger du deluxerom får du i tillegg den beste utsikten på hotellet.

Sjekk ut Farris Bad og book et rom her.

 

Alternativ:  Solstrand Hotel & Bad

 

Grand Hotel, Oslo

Oslos største klassiker av et hotell er og forblir luksus. Hotellets suiter er regnet blant de aller beste i Europa. Grand Hotel er også kåret til Norges beste suite- og forretningshotell av World Traveler Awards.

Her finner du det

 

Spania: Barcelo Illetas Albatros på Palma – kun for voksne!

Barcelo-kjeden har flere voksenhoteller, altså hoteller hvor kun voksne kan sjekke inn. Ett av dem er dette i Palma på Mallorca. Et moderne hotell som kombinerer det beste fra et byhotell (Palma er virkelig en by som kan by på mye) med det beste fra det vi nordmenn tenker på som sydenhotell (sol, varme, bading). Gjennomført design, høy klasse på service og en bar med såkalt sky terrace som virkelig bør oppleves.

Du kan også sjekke ut kjedens hoteller Corralejo Bay (Gran Canaria) eller Estepona Thalasso Spa (ved Marbella, Spania)  som alle også kun er for voksne.

Hellas: Lindos Blu, Rhodos

Dette luksushotellet kun for voksne er nydelig plassert i den gamle bystaten Lindos på Rhodos. Her blandes moderne luksus med historiens romantikk i en av de virkelig store hotellopplevelsene i Europa.

Her kan du få alt fra luksuriøse dobbeltrom med boblebad til egne villaer med private basseng. Direkte adgang til en nydelig strand, eget basseng og spa/velvære i tillegg til flere virkelig gode spisemuligheter – dette er hotellet for paret som ønsker en virkelig luksuriøs romantisk opplevelse.

Les mer om hotellet her

Thailand: Kantary Beach, Thailand

Et perfekt voksenvalg med designrom av virkelig god størrelse og hyggelige priser. Hotellet er kun for voksne, med en minimums alder på 16. Hotellet er også nyoppusset.

På hotellet får du et strålende basseng som ligger direkte på den største private stranda i området. Bar finner du både her og der, og i bassenget. Suitene på hotellet er på 58 kvadratmeter, mens villaene er på 60 kvadratmeter.

Les mer om hotellet her

 

Mexico: Hidden Beach Resort Au Naturel Club Gourmet All Inclusive

Her får du alt du kan spise, og alt du kan drikke – helt uten klær og kun for voksne. Hotellet har en privat strand, 42 rom med boblebad for to og minibar som fylles opp daglig, 24 timers roomservice inkludert i prisen og svært mange aktiviteter.

Hotellet har forbud mot smarttelefoner og kameraer. En del av aktivitetene og spising kan man gjøre med klær.

Hotellet har også et spa som er inkludert i prisen samt aktiviteter som yoga. Et virkelig luksusresort for den som vil være fri fra både barn og klær.

Hotellet er viden kjent som nudismens paradis, og ligger rett sør for Cancún.

Les mer om hotellet her

London: Blakes London

Dette er et av verdens mest romantiske hotell, men også kanskje et av verdens mest sexy. Luksushotellet i Kensington har en bar med den beste martinien i London, og hotellet ble omtalt slik av Gwyneth Palthrow:

It’s a super-chic design hotel, but comfortable and sexy. It is perfect for a romantic trip.

Rommene har et utrolig design, loungen er vidunderlig og hele hotellet oser av mørk romantisk kjærlighet.

Her finner du hotellet

New York: The Greenwich Hotel

Dette hotellet i Soho har 88 rom, et luksuriøst spa, et svømmebasseng opplyst av lanterner i kjelleren som har et 250 år gammelt japansk tak samt noen helt utrolige rom.

Hotellet befinner seg i Soho/Tribeca i New York, med kort avstand til det aller meste. Eieren av hotellet heter Robert de Niro. Det britiske Cosmopolitan kalte hotellet for «Mer et hjem med klasse enn et hotell.»

Sjekk priser og tilgjengelighet her

Budapest: Buddha Bar Hotel

Her er hotellet for deg som liker litt mørk og mystisk romantikk. Buddha Bar Hotel er noe helt for seg selv, og vi kan love deg at du kunne dratt til Budapest bare for hotellets sin skyld.

Pass på å booke inn tid til en par-massasje. Og ikke minst dra nytte av det lille ekstra som hver suite kommer utstyrt med når du sjekker inn: En flaske Champagne, friske jordbær, massasjeoljer og en fjærkledt pisk.

Se flere bilder av hotellet her