De 100 billigste charterreisene i oktober

Storby, sol og bad. Reiseaktørene slår på stortromma.

Nå som sommerferien blir fjernere og fjernere og det ennå er lenge til jul, ville det jo være deilig å kunne legge inn en aldri så liten pause fra høsten. Sørpå.

Da skal du vite at du fremdeles har gode muligheter for å komme avsted for en billig penge, til tross for skolens høstferie. I skrivende stund fins det minst 100 pakkereiser i oktober til under 2.000 kroner.

I vårt reisesøk finner du priser fra forskjellige charterselskaper, så du kan sammenligne dem på ett og samme sted og få oversikten. På listen under finner du de 100 billigste charterreisene i oktober. Listen oppdateres fortløpende. Du kan også søke etter sydenferier med dine egne kriterier i vår søkemotor for restplasser.

 

reise

 

 

Det er svært mange reiseaktører som tilbyr billige charterturer og hotellovernattingen i oktober.

Hotel.com – opptil 50 prosent rabatt på hotell

Expedia – gode tilbud på fly og hotellovernattinger i hele Europa

Apollo – her får du opptil 40 prosent rabatt til Kanariøyene, blant annet Gran Canaria fra 1998,-, Lanzarote fra 1998,- og Tenerife fra 1898,-

Nordicchoice – gode tilbud for høstferien

Lowcostholidays – gode høsttilbud fra 1837,- til ulike destinasjoner hvor været lover godt

 

De 10 beste reisedestinasjonene i Europa

 

10. Stockholm

Stockholm er en innbydende, banebrytende, og innovativ by, og kanskje den byen i Skandinavia som har mest å by på. Alt fra en rolig gåtur i Gamla Stan til virkelig partystemning med Nordens beste uteliv, strålende restauranter og en shopping som ingen andre byer her i nord. Stockholm er et sted hvor kreativitet vokser, og hvor drømmer og nye ideer blir realisert. Men mest av alt – en by åpent for alle.

Her kan du søke etter mange flotte hoteller i Stockholm

9. Milano

Milano har vært en spennende og livlig by helt siden det ble hovedstad i den vestlige halvdelen av Romerriket. Byen er kjent for å være en moderne metropol, og ikke minst kjernen i italiensk kultur og media. Milano vil gi deg en overveldende opplevelse, og vil sjarmere deg med din eleganse, energi og internasjonalt preg. Du vil bli henrykt av imponerende arkitektur og samtidskunst, utallelige kunstverk, verdensberømte La Scala, katedralen Duomo di Milano, og mange mange flere. Et utmerket sted for deg som også er på jakt etter sjeldne designerfunn.

Les vår shoppingguide til Milano her    

8. Nice

Den nydelige havnebyen ved den franske rivieraen er et virkelig sjarmerende feriemål, og her er det opplevelser for alle og enhver. Her finner du flotte sandstrender, lukseriøse hoteller, kasinoer og masse trivelige mennesker i pakt med en behagelig atmosfære. Kreativ, dynamisk, kosmopolitisk, fashionable Nice bobler av innovasjon, stadig vekst og utvikling, og byr på en ferie i lykke og tilfredshet.

Sjekk ut hotellutvalget i Nice her

7. Valletta

Valletta er kanskje en av Europas minste hovedsteder, men byen har en livlighet, mangfold og kulturliv som få andre på denne størrelsen kan måles seg med. Grunnlagt i 1566, har Valletta en overbevisende sjarm, er rik samling av overdådig kunst og arkitektur, samt en fascinerende historisk arv. Med sine 6000 innbyggere, hele 25 kirker og masse butikker og restauranter, er Valletta en liten perle absolutt verdt å besøke.

Søk etter rimelige flybilletter og hotellovernattinger her

6. Madrid

Spanjolenes hovedstad er majestetisk og gjestfri, og er uten tvil en av verdens livligste og mest underholdende storbyer. Flott arkitektur, storslagen kunst, hyggelige plazaer, tapas og riojavin, shopping og et heftig natteliv er det som venter deg som tar turen hit. Med over åtti museer og mer enn to tusen monumenter utgjør Madrids kulturarv en viktig del i europeisk og verdens historie.

Her kan du søke etter flotte hoteller i Madrid

5. Amsterdam

Visste du at Amsterdam er en av de tryggeste byene i Europa? Og ja, den har flere kanaler enn Venezia og huser omtrent like mange sykler som antallet innbyggere. I år har Amsterdam mye å feire, fra bysbarnet Van Gogh til sitt store orkester. Men den største jubilanten er kanalsystemet som i 400 år har gjort Amsterdam til verdens fremste kanalby. Vakre omgivelser, fantastisk stemning og alt annet enn en tradisjonell opplevelse.

Søk etter hotell i Amsterdam her – sjekk priser og tilgjengelighet

4. Barcelona

Katalonias hovedstad har så utrolig mye å by på, alt fra rik historie og arkitektoniske perler til utsøkt gastronomi og fantastiske shoppingmuligheter. Visste du at Eiffeltårnet faktisk kunne stått i Barcelona i stedet for Paris? Gustave Eiffel, som konstuerte det praktfulle verket, tilbød først Barcelona tårnet sitt, men spanjolene takket nei. Hvem trenger det når de har Antoni Gaudís praktfulle verker, Pablo Picasso, Salvador Dali og Servantes.

Sjekk de flotte hotelltilbudene her

3. Wien

Wien er en fortreffelig storby, mest kjent som en metropol av kunst og kultur. Med over 15 000 konserter, teater- og operaforestillinger i året, har Wien posisjonert seg som Europas musikkhovedstad. Her får du oppleve en fantastisk arkitektur, majestetiske palasser og slott, flotte museer og mye kultur, og ikke minst smake på verdenskjente Stelze og Sachertorte.

Her kan du søke etter mange flotte hoteller i Wien

2. Lisboa

Med kun 439 stemmer mindre enn vinneren, kommer Lisboa til en velfortjent andre plass. Denne sjarmerende havnebyen er en juvel som venter på å bli oppdaget. Med sin unike arkitektur, rik historie og sjeldent mangfold, har Lisboa vokst til å bli en fantastisk by, full av masse liv og spennende kontraster mellom gammelt og nytt. Uten tvil, en av de mest romantiske søreuropeiske storbyene.

Les vår guide til Lisboa her

 

1. Istanbul

Europas aller mest magiske by som ligger spredt over to kontinenter stakk av med seieren. Istanbul er uten tvil en smeltediger av kultur og historie. Tyrkias hovedstand er et historisk veikryss mellom Øst og Vest, en by med minareter og palasser som vil forbløffe deg. Enestående byggeverker, gamle festninger, verdenskjente basarer og moderne kunst er bare noen av de mange attraksjonene Istanbul har å by på.

I fjor ble det markert 90-år siden grunnleggelsen av Den Tyrkiske Republikken av Ataturk, og du kan oppleve blant annet åpningen av Marmaray-tunnelen under Bosporus som knytter Europa og Asia, den kjente Istanbul Biennial-utstillingen og en voksende rekke museer og konserter.

Les vår store guide om hva du bør oppleve og hvor du bør bo i Istanbul
Sjekk de flotte hotelltilbudene her