De 20 mest populære hotellene i 2015

Dette er hotellene Nettavisens lesere har bestilt mest.

Snart er året omme, og vi har sett på hvilke hoteller som Nettavisens lesere har bestilt mest i 2015, gjennom Hotels.com. Det er hoteller i London , Oslo og Gøteborg som topper listen med flest bestilte hoteller. Ikke overraskende har disse hotellene veldig bra beliggenhet, bra standard og rimelige priser per natt.

Se hele topp 20-listen her:

 

1.ibis London Blackfriars, London

Det mest bestilte hotellet i 2015 er Ibis London Blackfairs, som ligger i sentrum. I gåavstand finner du London Eye, Big Ben, National Gallery og flere andre severdigheter. I tillegg er stasjonen Waterloo 5 minutter unna og herifra kan du ta Jubilee-linjen fra Waterloo og til Bond Street på 10 minutter. Dette er ganske bra hotell for deg som er opptatt av beliggenhet og vil bo bra og rimelig. Hotellet har svært gode anmeldelser på Tripadvisor, og god frokost samt rom som gir deg alt du trenger på en tur til London. Hotellet har moderne fasiliteter som gigantisk flatskjerm-tv på rommene, gratis nett og alt du trenger. Les vår guide til London her.

Les mer om hotellet her.

2.Radisson Blu Airport Hotel, Gardermoen

På andreplass ligger Radisson Blu på Oslo Lufthavn. Dette hotellet er like ved terminalen og er knyttet til hotellet gjennom en gangbro. Du har andre kollektivmuligheter like utenfor hotelldøra, og flytoget tar kun 19 minutter til Oslo sentrum. Velg mellom 500 rom med 3 ulike temaer: ny skandinavisk, chili og naturally cool. I tillegg er vinduene i rommene lydtette, som gjør at du slipper all støy fra flyplassen utenfor.  Hotellets restaurant serverer norske og internasjonale retter som du kan nyte foran peisen. Ellers kan du nyte en cocktail på hotellets bar, Toot’s bar.

Les mer om hotellet her.

3.Gothia Towers Hotel, Gøteborg

Det er ingen overraskelse at våre lesere elsker å reise til Gøteborg! Det mest bestilte hotellet i 2015 er Gothia Towers Hotel, som ligger ved Liseberg. Dette er et ganske stort hotell fordelt på 1150 rom og 4 restauranter og 4 barer/lounger, samt har det spa med full service og treningssenter.

Les mer om hotellet her.

4.Park Plaza Westminster Bridge, London

Enda et hotell i London som er mest bestilt, er dette flotte hotellet som ligger i South Bank. Park Plaza Westminster ligger i nærheten av mange attraksjoner, inkludert Houses of Parliment, London Aquarium og London Eye.

Hotellet har også et glitrende spa, Mandara Spa, om kroppen skulle trenge litt pause etter de mange opplevelsene som London har å by på. En strålende sushi-restaurant, et fransk brasseri og en god kafé finner du også. Samt strålende Primo Bar der du kan nyte en forfriskende drink.

Rommene har et moderne og svært tiltalende design, og det innendørs svømmebassenget er også noe som er vel verdt å sjekke ut. Westminster t-banestasjon ligger kun en kort gåtur unna.

Les mer om hotellet her.

5.Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Du finner ikke et mer sentralt hotell enn dette Radisson-hotellet i Oslo. Her bor du i nærheten av Oslo sentralstasjon, bussterminalen, t-banestasjonen og det beste av Oslo ligger kort gåtur unna.

På toppen av Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo finner du 34 Restaurant & bar. Her får du servert panorama utsikt og et spennende kjøkken basert på norske råvarer, kreative kokker og en meny som endrer seg etter sesong og råvaretilgang. Perfekt hotell for deg som skal feire nyttår i hovedstaden – du får nemlig en av Oslos beste utsikter herifra!

Les mer om hotellet her.

6.Hotell Bondeheimen, Oslo

Dette hotellet er en favoritt hos svært mange i Oslo. Ikke bare fordi man har Kaffistova, men også fordi hotellet har god standard, egenart og gode priser. Muligens det hyggeligste hotellet i Oslo. De fleste rommene på Hotell Bondeheimen er dobbeltrom, alle inspirert av norske tradisjoner og materiale. Prisene er ikke så verste de heller.

Les mer om hotellet her.

7.Avalon Hotel, New York

The Avalon er et boutiquehotell i Midtown Manhattan med bra beliggenhet og prisene er ikke så verst heller. Empire State Building, Macy’s og Madison Square Garden er i nærheten. Selv om dette er et boutiquehotell, får du ganske romslige rom med stilig interiør. Les vår guide til New York her.

Les mer om hotellet her.

8.Scandic Victoria, Oslo

Velger du å bo på Scandic Victoria, bor du i nærheten av det beste Oslo har å by på. Vi skjønner at frokost og tilgang til internett er viktig, og dette får du nemlig alt inkludert på Scandic Victoria! Alt dette for rimelige priser til å være Oslo sentrum.

Les mer om hotellet her.

9.Novotel Berlin Am Tiergarten, Berlin

Hotellet har bra beliggenhet i Mitte, med kort spasertur til Berlin Zoo. Gode fasiliteter og relativt høy standard, samt med svømmebasseng. Rommene har moderne interiør med gratis wi-fi. Her kan du avslutte kvelden på baren eller ta tid til å slappe av på treningssenteret eller spa-området.

Les mer om hotellet her.

10.Anker Apartment – Hostel, Oslo

Vil du bo billigst mulig og ganske sentralt i Oslo sentrum? Da er dette det rette hotell(eller hostellet) for deg. Enkelt og greit –  ikke for den kresne.

Les mer om hotellet her.

11.Hotel Neptun, København

Bo midt i København i et rolig område ved Nyhavn, kun 500 meter fra t-banestasjonen, kongens nytorv. Mange koselige barer og restauranter finner du i nærheten, og de har ofte utsikt over den nydelige havnen. Amalienborg slott , Det Kongelige Danske Teater, Citadel av Frederikshavn , handlegaten og byens berømte havfrue er like ved.

Les mer om hotellet her.

12.Grand Hotel, Oslo

Oslos mest elegante og historiske hotell som huser kjendiser, verdens ledere og Nobels fredspris vinnere. Hotellet åpnet sine dører for første gang i 1874, og har i over 140 år vært en favoritt for både nasjonale og internasjonale gjester. Grand Hotel har blitt oppgradert opp gjennom årene og er en god blanding av det moderne og historiske. Her får du gratis wi-fi og frokost, samt kan du benytte deg av innendørsbassenget, treningsstudioet og takterrassen.

Les mer om hotellet her.

13.First Hotel G, Gøteborg

First Hotel G & Suites er et leilighetshotell sentralt i København. Hotellet ligger nært shopping, kafeer, restauranter og berømte Tivoli. G & Suites tilbyr 75 leiligheter og fem penthouse leiligheter med privat balkong og panoramautsikt over København. Leilighetene er romslige og perfekt for lengre opphold. På rommene finner du tekjøkken, separat bad, soverom og stue. Setter du pris på privatliv er dette ditt rette valg.

Les mer om hotellet her.

14.Scandic Strand, Bergen

Scandic Strand er midt i Bergen sentrum, kun 200 meter fra verdenskjente bryggen. Alle rommene har utsikt over det kjente fiskemarkedet eller de kjente trehusene ved havnen. Frokost og wi-fi er inkludert. Fløybanen og kunstmuseet er under 10 minutter unna i gåavstand.

Les mer om hotellet her.

15.Scandic Stavanger City, Stavanger

Bo sentralt i Stavanger med kort gåavstand til det meste som byen har å tilby. Om du skal se Preikestolen, men vil samtidig bo sentralt, er dette hotellet ideelt for deg. Du bor nemlig kun kort gåtur unna fergen som tar deg til Preikestolen. Ellers flott hotell med gratis wi-fi og gratis frokostbuffé (som de fleste Scandic-hoteller har).

Les mer om hotellet her.

16.Scandic Palace Hotel, København

Utmerket beliggenhet i bysentrum i nærheten av Københavns viktigste attraksjoner, og bare 15 minutter unna flyplassen! Det berømte tivoliet og Københavns kjente handlegate, Strøget, er i nærheten.

Les mer om hotellet her.

17.Scandic Nidelven, Trondheim

Som vinnerne av Norges beste hotellfrokost for 10. år på rad,  er det kanskje ikke rart at Scandic Nidelven kommer på 2. plass. Utenom hotellfrokosten, er andre suksessfaktorer en flott beliggenhet med kort gåavstand til mange av byens viktigste severdigheter.

Vil du oppleve Norges beste hotellfrokost? Bestill hotellet her.

18.Scandic Kristiansand Bystranda, Kristiansand

Byens og Sørlandets største hotell med en sentral beliggenhet midt i den idylliske «bystranda». Hotellet ligger vegg-i-vegg til nyåpnede Aquarama, som blant annet tilbyr badeland, treningssenter og et spa.

Les mer om hotellet her.

19.Scandic Europa, Gøteborg

Midt i sentrum av Gøteborg finner du dette flotte hotellet som fikk en omfattende renovering i 2014. Nyt et herlig måltid på hotellets nye restaurant, HAK, som ligger i første etasje. Det er bare gå til Sveriges største kjøpesenter, Nordstan, eller besøk den populære fornøyelsesparken, Liseberg, som er kun 2,5 kilometer fra hotellet.

Les mer om hotellet her.

20.ibis London Shepherds Bush, London

Det mest ideelle hotellet i London for deg som vil bo sentralt, bra og billig. Her bor du kun 5 minutter unna kjøpesenteret Westfields, og med enkel tilgang til t-bane. Hotellet er preget av enkelt design og rommene har fokus på komfort.

Les mer om hotellet her.

Les også:

De 10 mest delte hotellbildene fra Instagram 2015

De 25 beste hotellene i Spania

De 10 mest populære hotellene fra Laurel Nights