Foto: iStock

De 200 beste hotellene i Norge

Her er den store listen over de aller beste stedene å overnatte i Norge.

I listen over de 200 beste hotellene i Norge har vi valgt ut 10 hoteller fra hvert fylke i Norge, med unntak av Oslo og Akershus hvor vi har valgt ut 15 hoteller fra hvert fylke. I tillegg har vi inkludert hoteller fra Svalbard sammen med Finnmark.

Les også: Slik får du billigst og best leiebil

På listen finner du alt fra de beste luksushotellene i Norge til de beste gårdsovernattingene og vertshusene, samt gode forretningshoteller og romantiske perler. Listen under begynner aller nordligst i landet vårt, og beveger seg så sørover. Den er ikke rangert.

Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen, Longyearbyen

Svalbard

De to hotellene Spitsbergen Hotel og Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen er begge veldig gode valg. Førstnevnte har utsikten, mens Radisson-hotellet har sentral plassering. Uansett er begge fine valg.

Scandic Alta, Alta, Gjesterom

Alta

Thon Hotel Alta er sentralt hotell i Alta med alt du kunne ønske deg av fasiliteter. Frokosten er veldig god, og servicen likeså. Et annet godt hotell er Svandic Alta, med et stort svømmebasseng og fin plassering.

Scandic Hammerfest, Hammerfest, Hotellets front

Hammerfest

I Hammerfest er det beste valget Rica Hotel Hammerfest, et fint hotell med en fin plassering og god mat.

Scandic Bryggen, Nordkapp, Superior-rom, 1 kingsize-seng, Gjesterom

Honningsvåg

Nok en gang bør valget være et Rica-hotell, denne gangen Scandic Bryggen – som har både beliggenhet og service i tillegg til gode fasiliteter.

Gjesvær

Northcape Seapark er stedet for deg som vil oppleve det nordligste i Norge på en unik måte. En stor opplevelse.

Scandic Kirkenes, Kirkenes

Kirkenes

I Kirkenes kan du bo på det flotte Thon Hotel Kirkenes med super beliggenhet og veldig fine rom, ett annet godt valg er Scandic Kirkenes.

Vardø

Det er først og fremst beliggenheten som gjør Vardø Hotel til et godt valg, men fin service og god frokost trekker også opp.

Tromsø

Det er mange gode hoteller i Nordens Paris, men skulle vi velge ett ville det nok være Hotel With. Et supert hotell med en veldig god plassering, og fin utsikt over Tromsdalstinden. Andre gode valg i Tromsø er det nye, hypermoderne Clarion Hotel The Edge og det enkle og fine praktiske Enter City Hotel. Sjekk også Scandic Grand Tromsø i byen, også et godt valg med sentral plassering.

Harstad

Clarion Collection Hotel Arcticus er et fint hotell med veldig god utsikt fra de aller fleste rommene, og blir ofte kalt kulturhushotellet – det er nemlig her man bor hvis man er kjendis i Harstad. Et annet godt valg i Harstad er Thon Hotel Harstad, som har både veldig god beliggenhet og god service.

Malangen Resort, Balsfjord

Malangen

Malangen Resort er et av de overnattingsstedene du sjelden oppdager, men aldri glemmer. Utrolig plassering, virkelig fin utsikt, god mat, svært god service og en full pakke med alt du kan ønske deg av et sted å overnatte. Sjekk ut rorbuene eller luksushyttene.

Arctic Panorama Lodge, Skjervoy

Skjervøy

Arctic Panorama Lodge er vel det man kaller et lite boutique-sted å overnatte med sine 6 rom, uansett en opplevelse om du får sjansen.

Nord-Lenangen

Her kan du oppleve Lyngen havfiske og tursenter, om du er heldig. Det er ikke lett å forklare hvor vidunderlig dette stedet er, men for fiske eller ski – eller natur.

Bodø

Her kan du bo på Clarion Collection Hotel Grand Bodø, sentralt og rett ved shoppingen på Glasshuset. Sjekk ut deluxe dobbeltrom for en super opplevelse. Her bør du også vurdere Oppsahl Gjestegård, et sjarmerende lite hotell(gjestegård) med 11 rom.

Scandic Meyergården, Rana, Presidentsuite, Gjesterom

Mo i Rana

Scandic Meyergården er under renovering, og det nye hotellet står ferdig i 2015. Likevel inkluderer vi hotellet på listen, ikke minst på grunn av den gamle klassiske bygningen (Gammelbygget) og en utrolig frokost.

Scandic Narvik, Narvik, Superior-rom, 1 kingsize-seng, Gjesterom

Narvik

Her kan du bo på Scandic Narvik, et rett og slett fantastisk fint hotell med en veldig klar tilstedeværelse. Ett av de aller beste hotellene du kan finne i Norge, og da også selvfølgelig i Nordland.

Mosjøen

Svært så klassiske Fru Haugans Hotell er det veldig gode valget her. Et 200 år gammelt hotell med en veldig stor porsjon med sjarm.

Sandnessjøen

Moderne rom, svært god mat og veldig god service får du på Clarion Collection Hotel Kysten. En veldig fin beliggenhet med god skue til Hurtigrute og andre båter.

Brønnøysund

Thon Hotel Brønnøysund er et fint hotell med gode, romslige rom og en fin plassering i byen.

Nyvågar Rorbuhotell, Kabelvag

Kabelvåg

Nyvågar Rorbuhotell ligger i Kabelvåg med en utrolig plassering og en ganske så unik opplevelse. En stor anbefaling for deg som vil ha noe litt annet.

Lofoten SuiteHotel, Svolvaer

Svolvær

Lofoten SuiteHotel lever opp til sitt navn, og er et ganske unikt overnattingssted i norsk målestokk. Her leier man en leilighet i et ganske ubemannet hotell, men får en utsikt du knapt kan tenke deg… I Svolvær finner du også det tradisjonstunge Anker Bygge.

Scandic Rock City, Namsos, Superior-rom, 1 kingsize-seng (Extra), Gjesterom

Namsos

Scandic Rock City er et av våre favoritthotell, ikke bare i Nord-Trøndelag. Morsomt designet og gjennomført. En opplevelse. Ta en pizza på Viva Napoli.

Scandic Partner Stiklestad Hotell, Verdal

Verdal

Om det blir et slag eller ei så er det Scandic Partner Stiklestad som er et godt valg her.

Levanger

Her kan du bo på det finfine Thon Hotel Backlund.  Bryggestua Tapas er stedet for mat.

Snåsa

Om du har det på følelsen på forhånd skal vi ikke si noe om, men dette hotellet – Snaasa Hotell – er et fint hotell med en god beliggenhet. Her kan du også bo på Gran Stabbur, virkelig noe utenom det vanlige.

Grong

Grong Gård gjestehus er stedet du velger for en virkelig tradisjonsrik opplevelse. Supert plassert, og ganske unikt. Her finner du også det virkelig supre Namsentunet.

Straumen

Her kan du bo på Jegtvolden Fjordhotell. Et hotell med en utrolig vakker beliggenhet og en stor, innbydende vinkjeller. Restauranten med lokalt øl er også en opplevelse.

Steinkjer

Et fint valg her er Best Western Tingvold Park Hotel, et fint og klassisk hotell. Badstue, god service og en super stemning. Du kan også vurdere Quality Hotel Grand i byen. Sjekk ut kortreist mat på Hatlingsetra hvis du er i området.

Trondheim

Den beste hotellfrokosten i Norge, og det beste hotellet i Trondheim er nok Scandic Nidelven. Super beliggenhet og alle fasiliteter du kan ønske deg. Det andre Rica-hotellet, Scandic Bakklandet, er nesten like bra – og har det for seg den strålende plasseringen i Bakklandet. Det nye Scandic Lerkendal ser spennende ut. Clarion Collection Hotel Bakeriet er også en anbefaling. Vi bør også nevne at det store kongresshotellet Clarion Hotel & Congress Trondheim var nummer fem på listen, men altså da utenfor listen – akkurat som Scandic Lerkendal.

Røros

I historiske Røros kan du på bo historiske Hotel Erzscheidergaarden. Et annet godt valg er Vertshuset Røros. Begge hotellene er to lokale perler i en perle av en by.

Quality Hotel Skifer, Oppdal

Oppdal

Skifer Hotel i Oppdal er av høy klasse og har en fin beliggenhet i forhold til naturen og ski.

Orkanger

Her kan du bo på det nydelige Bårdsgård Herregård. Herregården er fra 1902, og den oser av sjarme.

Scandic Hell, Stjordal, Innendørsbasseng

Hell

Vil du bo litt nærmere Værnes og på et godt hotell er det Rica som gjelder der også. Scandic Hell er et fint og godt hotell.

Værnes

Flyplasshotellet Radisson Blu på Værnes er et av de bedre flyplasshotellene i Skandinavia, og er en god anbefaling for deg som vil ha det effektivt og raskt.

Ålesund

Her finner du blant annet det virkelig gode Hotel Brosundet med en super restaurant og en veldig god beliggenhet, i samme by finner du også Hotel Brosundet og Quality Hotel Waterfront. Den vakre byen har virkelig gode hoteller. Er du byen bør du sterkt vurdere bacalao på XL Diner, eller spise på nydelige Maki.

Hotell Molde Fjordstuer, Molde, Dobbeltrom, Gjesterom

Molde

I og du kan bo på Hotell Molde Fjordstuer for en virkelig fin opplevelse, med en super plassering rett ved sjøen (og Aker stadion). Rett ved andre siden av Aker Stadion finner du byens andre gode valg: Scandic Seilet.

Kristiansund

Her er Thon Hotel Kristiansund et meget godt valg, ikke minst på grunn av sin gode plassering på øya Innlandet. Bryggekanten Brasserie er et fint valg her.

Den ikoniske trefasaden til Quality Hotel Ulstein i Ulsteinvik

Ulsteinvik

Quality Hotel Ulstein er et moderne og veldig fint hotell. Sjekk ut Den Gamle Nabo hvis du er der.

Åndalsnes

Her kan du bo med en super plassering på Grand Hotel Bellevue, et klassisk hotell med fin sjarm.

Geiranger

Bare det å være i Geiranger vil nesten kvalifisere til å være på listen, men Hotel Union vil uansett være med på listen for sin service og kvalitet. Et fint spa og en god restaurant er noe av det hotellet kan lokke med. Ett annet meget godt valg er Grande Fjord Hotel.

Bilderesultat for Balsnes Gard Nordfjordeid

Balsnes

Her i Nordfjordeid finner du Balsnes Gard. Et utrolig gårdshotell med utsikt over både fjell og fjord. En virkelig urnorsk luksusopplevelse. Klart anbefalt. Kjøkkensjefen der har tidligere jobbet på slottet og Kongeskipet Norge, så da får vi bli tilgitt for å si at maten er kongelig.

Hjelle

I Stryn kommune finner du dette supre og sjarmerende hotellet: Hjelle hotel. Et klassisk norsk hotell med utrolig plassering mellom fjord og fjell. Nydelig mat og super service. Sterkt anbefalt.

Scandic Sunnfjord Hotel & Spa, Forde, Superior tomannsrom, Gjesterom

Førde

Skal du til Førde så er dette hotellet du bør velge: Scandic Sunnfjord Hotel & Spa. Et spahotell med gode fasiliteter og noen virkelig fine rom.

Sogndal

Quality Hotel Sogndal er et stort hotell med de fleste fasiliteter man kan ønske seg av et moderne hotell, og et fint sted å bo. Det samme kan sies om det fine Best Western Lægreid Hotel. Er du ute etter mer klassisk sjarm velger du Hofslund Fjord Hotel. Er du i Sogndal må du reise til Kaupanger og Knaken Kafe, sånn apropos.

Dragsvik Fjordhotel, Balestrand, Restaurant

Balestrand

Her finner du også supre Balestrand Hotel og det virkelig nydelige Midtnes Hotel. Ett supert fjordhotell er Kviknes Hotel. Ett av de fineste hotellene i Norge finner du her i Dragsvik Fjordhotel. En virkelig perle.

Lillehammer

På vakre Lillehammer har du to veldig gode hotellvalg: Top Molla Hotel og Clarion Collection Hotel Hammer. Mølla er et koselig hotell i en gammel mølle (ergo navnet), mens Hotel Hammer er et sentralt og koselig hotell.

Gjøvik

Quality Hotel Strand har en fin spaavdeling og er sentralt plassert i Mjøsas hvite svane (av by), og kan ellers tilby alt du kan ønske deg av et hotell.

Kvitfjell

Langt oppi bakken på Kvitfjell finner du fine Gudbrandsgard Hotell, alt du kan ønske deg enten det er sommer eller vinter av et hotell midt i naturen. Med mange fine fasiliteter, basseng og boblebad.

Toten

Skal du ha en opplevelse utenom det vanlige på Toten kan du bade og spille golf, samt spise ekte innlandsmat på Sillongen Toten Hotel.

Beitostølen

Beitostølen Gjestegaard er stedet å bo her, med super plassering og veldig fin plassering.

Vinstra

Fefor høyfjellshotell er et virkelig fint valg for deg som vil oppleve høyfjellet. Tradisjonsrikt ved Jotunheimen.

Skeikampen

Thon Skeikampen Resort er et fint hotell for deg som vil bo her. Rett ved skibakken med gode fasiliteter.

Røn

Furulund Pensjonat er et seksroms boutique-b&b-hotell med veldig fin utsikt og svært hyggelig atmosfære.

Heggenes

Her finner du en stor perle: Herrangtunet Boutiqe Hotel. Et virkelig fantastisk sted med koselig restaurant, supre rom og mye mer.

Scandic Hamar, Hamar

Hamar

Scandic Hamar er et fint, rolig og gjennomført valg. Et stort hotell med gode fasiliteter, deriblant en fin treningssal og god frokost. Er du ute sent på natten i Hamar bør du sjekke ut Baguetten. Litt utenfor Hamar finner du Hedmarktoppen, et ganske enkelt sted å bo med veldig fin utsikt.

Scandic Elgstua, Elverum, Lobby

Elverum

På Elverum kan du spise gode bakevarer på Fattigmann og bo veldig godt på Rica Elgstua.

Radisson Blu Resort Trysil, Trysil

Trysil

På Trysil bor du veldig bra på Radisson Blu Resort Trysil, et av de aller beste skiresortene i Norge men også et veldig fint resort de gangene man ikke kan stå på ski blant annet med et supert spa.  Et annet godt valg er Radisson Blu Mountain Resort, men kanskje spesielt i skisesongen. For den ganske så ekte opplevelsen kan man vurdere Trysil Motel & Vandrerhjem.

Kirkenær

Her kan du bo på det meget koselige Skaslien Hotel & Guesthouse. For deg som liker fiske (Glomma) eller bare noe ekte norsk er dette stedet. Hotellet har bar og restaurant.

Magnor

Magnor Bad er et sjarmerende sted med selvbetjente leiligheter som er vel verdt å vurdere hvis du skal til området.

Folldal

For en virkelig fin gårdsferie bør du vurdere Kvebergsøya GardFolldal fjellstue er også et godt valg for tradisjonsrik ferie.

Bergen

Det er flere gode hoteller i Bergen, men av favorittene er Clarion Collection Havnekontoret. Hotellet ligger midt på bryggen og er et svært fint hotell med god service, og en god frokost. Et annet veldig godt valg i Bergen er tradisjonstunge Det hanseatiske hotell. Det lille boutiqehotellet No.13 er også en klar anbefaling. Det nye, store hotellet Scandic Ørnen er også anbefalt. Om ikke det er nok i Bergen har du også det utrolig sjarmerende Klosterhagen Hotel.

Er du i Bergen anbefaler vi en tur på Escalon, som nå også har fått en avdeling på Tjuvholmen i Oslo.

Bømlo

Du trenger ikke å reise helt til nord i Norge for å bo i en rorbu. På Aasheim rorbuer får du en utrolig overnattingsopplevelse. Fem minutter unna sentrum, men rett i noe av det nydeligste Norge kan tilby.

Lofthus

Våre lesere kåret Hotel Ullesvang til det tredje  beste hotellet i Norge i 2017, og ikke overraskende er det derfor også på listen over de beste hotellene i Hordaland. Et familiedrevent hotell med ypperlig service, nydelig beliggenhet og svært gode fasiliteter.

Les ogsåDen perfekte turen for å oppleve Norge

Osøyro

På samme liste over de aller beste hotellene i Norge fant du også Solstrand Hotel & Bad. Hotellet ligger med en super utsikt over Bjørnefjorden med en avslappet, svært god stemning. En liten perle ikke langt fra Bergen.

Uggdal

En av de største perlene når det gjelder overnatting i Norge er Haaheim Gaard i Uggdal, Tysnes. Kun fire rom, men for et sted å sove! Maten er også veldig god på dette stedet. Sjøhuset Mandelhuset er også en anbefaling i området med sin fine plassering ved sjøen.

Rosendal

Dette er ett av de hotellene som du faktisk bare får i Norge ettersom vi er fjordenes land. Rosendal Fjordhotell er en liten perle, og mye på grunn av den utrolige plasseringen. Baroniet Rosendal var et baroni i nåværende Kvinnherad kommune i Hordaland. Baroniet var Norges eneste og ble opprettet i 1678 av kong Christian V av Danmark-Norge. I dag kan man også bo der, men fjordhotellet er en anbefaling med sin gode restaurant (maten er også god på baroniets slott).

Sola

Sola Strand Hotel er noe av det nærmeste du kan komme det å bo i danske sanddyner i Norge. Veldig god atmosfære, en super spaavdeling og en svært vakker beliggenhet. Selv om hotellet ligger rett ved flyplassen Sola er det ikke sjenerende, snarere deilig hvis man skal ta flyet hjem. Det er nesten så du faktisk kan kalle det gangavstand. Solastranden golfklubb er også rett ved hotellet.

1710854_17_z

Byrkjedal

Godt inne i landet finner du Byrkjedal og det utrolige overnattingsstedet Byrkjedalstunet. Et nytt overnattingssted som klarer kunststykket å være moderne og tradisjonsrikt på samme tid. En super restaurant (restaurasjon) og nydelige naturområder rundt.

Haugesund

Amandabyen har Amandahotellet, eller nærmere bestemt Clarion Collection Hotel Amanda. Her sitter filmhistorien i veggene, men hotellet har mer å by på enn det. En sentral plassering (indre kai) gjør at du lett kan nå alt det Haugesund har å by på. Mens du er i Haugesund spiser du på Lothes Mat & Vinhus, som er rett ved. Scandic Haugesund er også et fint valg.

Verkshotellet, Strand

Jørpeland

Det familiedrevne hotellet Verkshotellet er en liten perle. Et fint uteområde, god frokost, hyggelig betjening og mer til i sjarmerende Jørpeland. Et typisk hotell du ikke finner i storbyen. Et fint utgangspunkt for å komme seg til Preikestolen.

Sauda

Her er det Sauda Fjordhotell som er valget. Et tradisjonsrikt og velholdt hotell med svært god beliggenhet. Restauranten har tradisjonell norsk mat og det hele oser norsk historie.

Bilderesultat for Utstein Kloster Hotell

Mosterøy

Her kan du på bo Utstein Kloster Hotel. Et hotell med en veldig fin beliggenhet, en sjarm ulik mange hoteller og kanskje ett av de fineste morgenbadene i Norge. Nesten uansett vær. Museet Utstein Kloster er også verdt å få med seg.

Stavanger

Ikke overraskende er det veldig mange gode hoteller i oljebyen Stavanger. Clarion Hotel Stavanger er et konferansehotell som klarer å ha nok sjarme til at det er verdt å bo på, Comfort Hotel Square med sin Food Story er kult og tøft og Hotel Energy. Scandic Stavanger Park er og blir en favoritt i byen, ikke minst fordi hotellet alltid klarer å ha utmerket service. Skulle du komme deg til Stavanger bør du for øvrig spise på Tango Bar & Kjøkken eller Renaa: Matbaren.

Flekkefjord

Det skal vel egentlig litt til for å kalle et hotell Grand Hotel, men Grand Hotel Flekkefjord kommer unna med det. Et hotell i gammel stil som er fint pusset opp, og har en veldig god service i tillegg til en fin restaurant. Du kan også vurdere Maritim Fjordhotell i Flekkefjord. Er du i den lille småbyen på sommeren bør du sjekke ut Rixen kabelbane.

Kristiansand

Siden du her har den største byen i Agderfylkene i tillegg til ting som Dyreparken er det flere gode valg her. Scandic Bystranda er perfekt for deg som vil bade. Et hotell rett ved nevnte strand og Aquarama. Inne i byen finner du også Clarion Hotel Ernst, som fortsatt er et meget godt valg for deg som liker sentral byplassering med tradisjonelle hotellfasiliteter. Skal du til Dyreparken er Rica Dyreparken et veldig godt valg. Hotellet er kun noen få meter fra inngangen og har alt et hotell skal ha. Er du innom Sørlandets hovedstad bør du oppsøke bakeriet Drømmeplassen. Det lever opp til sitt navn.

Kjøbmandsgaarden Hotel, Mandal, Familierom, Gjesterom

Mandal

Kjøbmandsgaarden Hotell i Mandal er ett av de hotellene du nesten bare finner på sørlandet, et fint og sjarmerende hotell med en fin stemning. Noen rom kan være litt små, men selve stemningen på hotellet veier godt opp for det. Spis på Provianten i Mandal.

Paulsens Hotell, Lyngdal

Lyngdal

I Lyngdal finner du veldig sjarmerende og fine Paulsens Hotell. Et hotell som er ett av de mest klassiske du kan bo, nesten uansett hvor du er i Norge. En meget fin opplevelse som virkelig er som å ta et skritt tilbake til 1800-tallet. Klart anbefalt.

Lindesnes Havhotell, Lindesnes

Lindesnes

Du skal virkelig lete lenge etter et hotell lengre sør enn Lindesnes Havhotell, et nytt hotell fra 2010 som har alt man kan ønske seg av moderne fasiliteter. Et leilighetshotell med store rom og mye å by på.

The Bølgen & Moi Hotel Utsikten, Kvinesdal, Standard dobbeltrom, utsikt, Gjesterom

Kvinesdal

Her finner du et hotell som lever godt opp til sitt navn: Utsikten hotell. Et hotell rett ved golfpark og med fint kjøkken, og mange muligheter. Presenterer seg selv som et kurs-og konferansehotell, men fungerer også for deg som «bare» vil på ferie.

Tingvatn

Heddan gård – midt i villmarken kan dette kanskje beskrives som. Uansett litt av en opplevelse.

Arendal

I den største byen i Aust-Agder er det flere hotellvalg, men vi faller for Clarion Collection Hotel Tyholmen. Hotellets beliggenhet på bryggekanten i Arendal gir tilgang til det meste selv om det er lenge siden den klassiske rutebilen ble borte. Hotellet har fine rom, og kan anbefales for de aller fleste reisende. Fra hotellet er det veldig kort til Madam Reiersen, og da er vel det meste i orden. Dessuten, så det er sagt, så er Arendalspilsen mye bedre enn CB.

Scandic Grimstad, Grimstad

Grimstad

Det beste hotellet i Grimstad er ikke alt for vanskelig å velge siden det ikke er alt for mange valg. Heldigvis er det uansett et veldig godt hotell uavhengig om man kun ser på byen eller ikke. Scandic Grimstad ligger midt i byen med gangavstand til alt byen har å by på og er et sjarmerende sørlandshotell med gode fasiliteter. Det er noen få meter til Ibsenmuseet, til Apotekergaarden, den legendariske pølsebuen Nottos, havna eller Smag og Behag. Et supert hotell.

hot_nor_24

Lillesand

Skal du til Lillesand så bor du på Lillesand Hotel Norge, det er det absolutt ingen tvil om. En klassiker av et hotell, av mange gode grunner.

18225257

Risør

I den supersjarmerende byen Risør så er hotellets navn Risør Hotel. En utrolig sentral plassering og ekstremt hyggelig betjening i tillegg til alt du kan ønske deg fra et sørlandshotell er en uslåelig kombinasjon i en av sørlandets hyggeligste byer.

Tvedestrand

Du finner et fint tradisjonsbasert hotell i Tvedestrand med  det enkle navnet Tvedestrand Fjordhotell. Hotellet kan tilby det du trenger og har en god plassering. Meget god service og god mat.

Strand Hotel Fevik, Grimstad, Dobbeltrom, utsikt mot sjø, Gjesterom

Fevik

Strand Hotel Fevik – har kanskje den beste sandstranden et hotell kan drømme om å ha i Norge i tillegg til en lang og god historie. En stor anbefaling i hyggelige og lille Fevik (mellom Arendal og Grimstad).

Vegårshei

Færsnes Gjestegård – muligens det fineste stedet å bo i Aust-Agder, men det ligger ikke ved havet. Vegårshei ved innsjøen Vegår er stedet.

Setesdal

Revsnes Hotel – dette hotellet ligger i Setesdal har først og fremst en utrolig beliggenhet, men er altså i innlandet i Aust-Agder

Tvedestrand

Sjøverstø Holiday – liten overnattingsmulighet ikke langt fra Tvedestrand med nydelig beliggenhet

Gjerstad

Heimat Brokelandsheia– utrolig sjarmerende med god mat og veldig hyggelig vertskap i Gjerstad kommune

Lillestrøm

Thon Hotel Arena er et godt hotell ved siden av Norges Varemesse med svømmebasseng, god frokost og fine rom.

Losby Gods, Lorenskog

Lørenskog

Losby Gods er en opplevelse hvis du ikke har hatt den. Naturskjønt, hyggelig og med god mat. En anbefaling.

Scandic Fornebu, Baerum, Tomannsrom, Gjesterom

Fornebu

Scandic Fornebu er et fint hotell med en god plassering på Fornebu, god utsikt og et eget lekeland i bygget: Child Planet Atlantis.

Ski

Thon Hotel Ski er et fint hotell i Ski med gode fasiliteter, fin service og et godt totaltilbud.

Nes

Holmen Fjordhotell har god plassering, fine fasiliteter og er et godt valg for deg som vil bo i nærheten av by samtidig som man har muligheten til å slappe av.

Drøbak

Oscarsborg Hotel er en veldig annerledes overnattingsopplevelse på Oscarsborg festning, med god mat og fine uteområder. Det er ikke like gode rom, men alt det andre er veldig bra. I sentrum finner du hyggelige og gode, tradisjonelle Reenskaug Hotel.

Hurdal

Hurdalsjøen Hotel er et konferansehotell, men også et hotell for den som bare vil komme seg litt vekk. Svømmebasseng og fin restaurant.

Skjetten

Quality Hotel Olavsgaard er et fint konferansehotell  med gode fasiliteter og en fin plassering mellom Gardermoen og Oslo.

Son

Son Spa er et veldig fint spahotell med god mat, en fin bar og veldig gode svømmebasseng. En anbefaling.

Gardemoen

Det er flere gode flyplasshoteller på Gardermoen, men våre favoritter er Radisson Blu Resort og Scandic Oslo AirportPark Inn by Radisson Stavanger er også et fint valg. Sjekk også ut Quality Airport Hotel. Det enkle og fine Comfort Hotel Runway kan også være et godt valg.

Drammen

Hotel Tollboden er enda et bevis på at Drammen ikke lenger er hva det en gang var. Sentralt på havnen finner man dette supre hotellet med god mat, gode rom og fin service. Comfort Hotel Union Brygge er et perfekt hotell for den som vil oppleve det levende Drammen. Veldig god beliggenhet og toppmoderne rom.

Hønefoss

Klækken hotell er et fint hotel for familien, med et godt basseng og gode rom. Fin frokost er det også. Hotellet er også et godt konferansehotell

Rødberg

En skikkelig tradisjonell gårdsferie får du på Sevletunet. Dette er så tradisjonelt, koselig og nydelig som du kan håpe å få det.

Vestlia Resort, Hol, Inngangsparti

Geilo

Dr. Holms er et fint valg på Geilo med alt man ønsker av fasiliteter og fin standard. Er du av typen som ønsker å fikse ting selv bør du vurdere Havdalsgrenda – et leilighetshotell med god kvalitet (eller hytter/leiligheter, som vi oftest sier).

Vestlia Resort er for deg som ønsker litt mer luksus.

Hemsedal

Får du muligheten er det Skarsnuten du bør velge i Hemsedal. Flotte leiligheter og veldig god beliggenhet.

Eggedal

Familiedrevet og nydelig, koselig og intimt er stikkordene for Hotell Eggedal – en super opplevelse for deg som liker å komme deg litt vekk.

Norefjell

Norefjell Ski & Spa er et fint sted for deg som liker ski, spa  eller natur. To år på rad har hotellet blitt kåret til årets sparesort.

Porsgrunn

Hotel Vic midt i Porsgrunn er egentlig en gammel herregård og har en fin sjarm i tillegg til gode rom og fin frokost.

Seng og utsikt på et standard dobbeltrom hos Clarion Collection Hotel Bryggeparken

Skien

I Skien finner du ett av de beste hotellene du kan lete etter, Clarion Collection Hotel Bryggeparken.  Midt på bryggen finner du dette veldig fine hotellet med fine rom og veldig god service. Du finner også det fine Thon Hotel Høyers i byen.

Notodden

Brattrein Hotel er litt av en opplevelse, et hotell som blir kalt Galtvort. Et landlig og enkelt, fint og sjarmerende hotell.

Kragerø

Her finner du fine Kragerø Resort med en veldig fin utsikt og god spa-avdeling. Du kan også sjekke ut Victoria Hotel fra 1880 med veldig god plassering.

Dalen Hotel, Dalen

Dalen

Det er en del perler få har hørt om, og en i Norge er Dalen Hotel. Hotellet er en slik opplevelse du sjeldent får her i Norge. Veldig god stil, supre rom og fellesarealer – og service av ypperste klasse. Litt mindre i størrelse, men veldig koselig er Dalen Bed & Breakfast.

Nutheim Gjestgiveri, Seljord

Seljord

Nutheim Gjestgiveri er en hjemmekoselig opplevelse med god mat og service, og muligheten til å oppleve noe som kan føles fra en annen tid.

Hjartdal

Like hjemmekoselig, om ikke mer, er Nordbø Pensjonat. I hvert fall om du liker godt design og god mat.

Tønsberg

Quality Hotel Tønsberg er et fint hotell med gode fasiliteter blant annet et utendørsbasseng, relaxavdeling og gode spisemuligheter. Et annet godt valg er Thon Hotel Tønsberg med sin veldig gode plassering på bryggen.

Sandefjord

I Sandefjord kan du bo veldig godt på Clarion Collection Hotel Atlantic, et moderne hotell med klassisk særpreg.

Lys fra Farris Bad på natten

Larvik

Farris Bad har først og fremst et meget fint spa, men også veldig gode fasiliteter utover det. Bor du der bør du sjekke ut fiskesuppen, for øvrig. Her finner du også den nydelige Toldgaarden Gjestegaard, koselige rom og leiligheter.

Holmestrand

Holmestrand Fjordhotel har en veldig fin plassering og er et godt hotell med alt man kan ønske seg av et hotell. God frokost og store uteområder.

Stavern

Veldig fine rom og utrolig god beliggenhet er de to store fordelene med Hotel Wassilioff i tillegg en fin restaurant.

Scandic Havna Tjøme, Tjome

Tjøme

På Tjøme kan du bo på gode Scandic Havna Hotel, med fine rom og gode avslapningsmuligheter. Sjekk også ut utrolige Engø Gård Hotel & Restaurant, en del av Historical Hotels. Gammeldags sjarm blandet med moderne løsninger.

Duken

Gårdsferie av aller beste sort finner du på Bjerkø Gård. Et meget sjarmerende sted med en svært fin plassering for naturopplevelser.

Fredrikstad

Quality Hotel Fredrikstad er et fint hotell i Fredrikstad med god plassering, god mat og god service.

Moss

Lukten er borte fra byen, men Refsnes Gods består. Et herskapshus med super beliggenhet og en litt annerledes opplevelse. Du kan også oppleve svært naturskjønne Hotel Radio Jeløy, rett ved Hesteberg strand. Du kan også vurdere Moss Hotel med sine fine rom og gode plassering. Rygge Vest Airport Hotel er også helt fint, og er godt plassert i forhold til flyplassen.

Bilderesultat for grand hotel halden

Halden

Grand Hotel lever kanskje ikke opp til det store navnet, men dette lille eldre hotellet har utrolig mye sjarm i en by veldig få vurderer som sted å reise til – flere burde!

 Rygge

Helt ved Oslofjordens vann finner du Støtvig Hotel med store lekre rom, spa og god mat. En opplevelse.

Scandic Sarpsborg, Sarpsborg

Sarpsborg

Her kan du bo på det relativt fine og gode Scandic Sarpsborg.


Oslo

Luksus: The Thief

Dette er kanskje det aller fremste luksushotellet i Norge, i hvert fall av den moderne typen. Nydelig plassert på Tjuvholmen, med et strålende spa og en god restaurant. The Thief er hotellet du tar med deg den spesielle i ditt liv på for å oppleve en spesiell kveld eller natt i Oslo.

Se nærmere på hotellet her

First Hotel Grims Grenka, Oslo, Suite, ikke-røyk (Autumn), Gjesterom

For deg som vil ha design: Grims Grenka

Det originale designhotellet i Oslo er fortsatt en opplevelse, og har en god restaurant i tillegg til sine kule rom. Takterassen er også en opplevelse du bør få med deg.

Se nærmere på hotellet her

Saga Hotel Oslo, Oslo

For deg som vil bo godt på vestkanten: Saga Hotel

Et hotell med meget god standard supert plassert bak slottet opp mot Majorstuen. En anbefaling for deg som liker det litt bedre her i livet.

Se nærmere på hotellet her

Kult og design: Hotel Folketeateret 

Dette hotellet er plassert rett ved Youngstorvet, noen få hundre meter fra Oslo City og sentralbanestasjonen i den gamle operapassasjen. I passasjen kan du også spise veldig godt på Grilleriet og med mange kule utesteder rett ved. En anbefaling for deg som vil oppleve det levende Oslo, eller skal til byen for shopping.

Se nærmere på hotellet her

Scandic Holmenkollen Park, Oslo, Standard tomannsrom, Gjesterom

For deg som vil ha klassisk norsk: Holmenkollen Park Hotel

Dette hotellet på toppen av Oslo er klassisk norsk på alle måter. Alt fra innredning til mat og den selvfølgelig strålende plasseringen ved siden av Holmenkollen-anlegget.

Se nærmere på hotellet her

Scandic Vulkan, Oslo, Gjesterom

For deg som vil oppleve Mathallen og Grünerløkka: Scandic Vulkan 

Dette hotellet er for deg som liker det kule, annerledes og moderne ved Oslo by. Supert plassert med gode fasiliteter.

Se nærmere på hotellet her

Grand Hotel Oslo, Oslo, Lobby

For deg som vil ha klassisk førsteklasses luksus: Grand Hotel

Grand Hotel er Oslos grand old dame på hotellfronten. Det er her kjendisene, politikerne og de aller rikeste bor. Midt på Karl Johan.

Se nærmere på hotellet her

Raskt, enkelt og rimelig: Comfort Xpress

Vil du bo billig og urbant, med moderne innsjekking og moderne løsninger på det meste. Supert hotell for deg som vil ha et greit sted å sove som har god standard og moderne løsninger.

Se nærmere på hotellet her

Thon Hotel Bristol Oslo, Oslo

Klassiker i sentrum: Hotel Bristol 

Hotel Bristol er en klassiker med fine rom og fasiliteter. Et sikkert, og fint valg.

Se nærmere på hotellet her

Carlton Oslo Hotel Guldsmeden

Dette boutiquehotellet er en liten perle i Oslo som flere bør oppdage. Godt plasser i Parkveien på vestkanten, med tyrkisk bad og designerrom med iMac-maskiner. Dette hotellet er litt annerledes, og er klart anbefalt.

Se nærmere på hotellet her.

PS: Hotell

Dette designhotellet ligger rett ved Mathallen i Oslo på østkanten. Et morsomt og sjarmerende hotell med virkelig sjel. En hyggelig anbefaling. Ett flott konsept.

Se nærmere på hotellet her.

Thon Hotel Gyldenløve

Hotellet ligger midt i handlegaten Bogstadveien og har et klassiskmoderne design. Et supert valg for deg som vil nyte vestkanten.

Se nærmere på hotellet her.

Comfort Hotels Grand Central  – sentralfavoritten

Et meget populært hotell grunnet den utrolig sentrale plasseringen på sentralstasjonen. Tre minutter til Flytoget og like langt til Karl Johan eller Oslo City. Hotellet har god standard og er nytt (åpnet i 2012). Rangeres ofte svært høyt på Tripadvisor for både familier og forretningsreisende.

Se nærmere på hotellet her.

First Hotel Millennium, Oslo, Superior dobbeltrom, 1 dobbeltseng, ikke-røyk, utsikt mot byen, Gjesterom

First Hotel Millenium

Et godt hotell sentralt i Oslo rett ved Stortinget som ble pusset opp i 2011 som også har blitt kåret til det beste forretningshotellet i Oslo på World Travel Awards. Den gode plassering gjør også hotellet til et fint hotell for den som vil shoppe eller nyte Oslo sentrum.

Se nærmere på hotellet her.


Les også:

Norges beste hotell 2017

De beste bydelene i London