60 hoteller som tar pusten fra deg

Det finnes luksushoteller og så finnes det luksushoteller. Laurelnights har plukket ut 60 av de aller beste stedene i verden, hvor du kan hvile fortjent i den absolutte luksus. Her er den virkelig lange sjekklisten for deg som liker et godt hotell. Hvor mange tror du at du kan krysse av?

Le Sirenuse

1. Le Sirenuse, Positano, Italia

Et virkelig vakkert klassisk sted med luksus fra ende til annen. Strålende, førsteklasses service med italiensk temperatur og gjennomført stolthet. Dette er en tidsmaskin tilbake til svunne tider hvor man kunne ta noen store pauser fra en omskiftende verden. Helt toppklasse.

Rambagh

2. Rambagh Palace, Jaipur, India

Et ord: perfeksjon. For et enestående sted…enestående på alle måter.

Mandarin Oriental

3. Mandarin Oriental, Bangkok, Thailand

Rom med tradisjonell eleganse eller i overdådig thailandsk stil? Valget er ditt. Det er 393 av dem på dette enestående hotellet.

Thailand

4. The Nam Hai, Dien Ban, Vietnam

Romantisk luksus med bad som er kåret til å være blant de ti beste i verden. Nå er det vel ikke bare badene her som er luksus, men alt fra A til Å. Et utrolig hotell med priser som vi nordmenn ville le av. Sjekk flypriser til Vietnam, book og kos deg så mye at du aldri har lyst til å våkne opp i egen seng igjen. Tror du oss ikke? Sjekk bildene selv. De er ikke for gode til å være sanne.

Ashford Castle

5. Ashford Castle, Cong, Irland

Å bo som en konge blir bokstavelig talt med dette hotellet. Det er et slott bygget i 1228 som ble omgjort til et hotell, men selvfølgelig nok ikke et slik hotell du vanligvis bor på. Overdådig luksus i utrolig naturomgivelser

Four Seasons

6. Four Seasons Hotel Firenze, Italia

Hotellperler finnes det mange av, men få som dette. Det er en grunn til at hotellet har absolutt topprating på alle stedene det har blitt vurdert av eksperter, vanlige dødelige eller journalister. Luksus for ganer og kropp. Hele hotellet får deg til å føle deg som en del av Medici-familien.

Namaskar

7. Palais Namaskar, Marrakech, Marokko

En oase av et luksushotell som åpnet i 2012. Regnet som ett av de beste, om ikke det beste luksushotellet i Afrika med utrolig design, utsøkt service og med absolutt alt du kan ønske deg av et topphotell. No Mad Bar er den kuleste takbaren i Marrakech, om ikke Afrika.

Serras

8. The Serras, Barcelona

Et nytt, lite hotell med kun 29 rom. Det betyr likevel ikke at hotellet har alt man kan forvente av et større hotell. Takterrassen har strålende utsikt, baren er super og servicen på den øverste hyllen. Marc Gascons, som driver restauranten på hotellet, er vant med å få Michelin-stjerner…

reids

9. Belmond Reid’s Palace, Madeira, Portugal

Dørene til Belmond Reid’s Palace åpnet for første gang i 1891, og lever den dag i dag i beste velgående. På Reid’s Palace kan du drikke ettermiddagste på samme sted hvor Winston Churchill engang satt.

Bristol

10. Le Bristol Paris, Paris

Dette er et slikt hotell du egentlig kunne bodd på hvor som helst, og latt være å gått ut av det på grunn av den strålende luksusen. Nå er hotellet i tillegg i Paris så klage på beliggenheten kan man heller ikke. Den absolutte toppklasse.

The Palms

11. The Palms, Zanzibar, Tanzania

Famileeid miniresort med 6 helt utrolige villaer som alle har sitt eget private basseng. 6 luksusvillaer som klarer å ha alle fasiliteter til et stort hotell med personlig service.

La bobadilla

12. Barceló La Bobadilla, Loja, Spania

Trolig en av de flotteste herregårdene i Spania!

Oberoi

13. The Oberoi Rajvilas, Jaipur, India

Dette er ett av verdens beste luksushotell hvor du kan få alt fra den 1 000 kvadratmeter store villaen Kohinoor til luksuriøse telt med air-condition som du knapt har sett lignende av. Vidunderlig vakkert og strålende på alle måter.

The Omnia

14. The Omnia, Zermatt, Sveits

Et verdensklasse-hotell med en beliggenhet som rett og slett er majestetisk, sommer og vinter.

Selman

15. Selman Marrakech, Marrakech, Marokko

Perfeksjon på alle flater! Tror det eller ei, araberhestene tilbys egen dusj og solarium her.

Rayavadee

16. Rayavadee, Krabi, Thailand

Luksus i vidunderland.

Tivoli Palacio

17. Tivoli Palácio de Seteais, Lisboa, Portugal

Du kan velge å tolke navnet som om at dette er et tivoli, men da fokuserer du på feil del av navnet. Dette er et palass omgjort til et hotell.

Finca

18. Finca Cortesin Golf & Spa, Casares, Spania

Enestående hotell og ett av de beste golfresortene i verden.

19. Chateau de Canisy, Canisy, Frankrike

En opplevelse i toppklasse. Her sitter tradisjonene i veggene.

Anantara

20. Anantara Qasr al Sarab Desert Resort, Abu Dhabi

En oase i ørkenen som lever virkelig opp til sitt omdømme. Hotellet er spektakulært, servicen og fasilitetene er fantastiske, men det som er mest imponerende er de vakre røde sanddynene under solnedgangen. Dette stedet er helt magisk.

gili

21. Gili Lankanfushi, Maldivene, Indonesia

Et skikkelig resort. Av den sorten det kanskje ikke lages nok av. For deg som liker privatliv på ferie…

Sunrise over the deluxe rooms with semi private pool at the ultra luxurious Udaivil‚s Oberoi Hotel. Udaipur. This hotel has been voted the 3rd best hotel in the world by Travel and Leisure Magazine. India.

22. The Oberoi Udaivilas, Udaipur

Dette er et hotell hvor ett bilde ikke er nok for å vise hvor fantastisk det er. Bildet er sykt nok i seg selv, men the Oberoi Udaivilas har enda mer å by på og er verdt en titt.

Kronenhof

23. Grand Hotel Kronenhof, Sveits

Kåret til verdens beste hotell i 2013, og et helt utrolig sted å besøke.

Taj1

24. Taj Lake Palace,Udaipur, India

Dette hotellet har du kanskje sett i filmen Octopussy, og har en ganske unik plassering – midt i en innsjø. Fra avstand er det ikke lett å skjønne at denne flotte visjonen i marmor er faktisk reell. Hotellet ble opprinnelig bygd mellom 1743 og 1746, og var opprinnelig et sommerpalass. Det ble et hotell rundt 1950.

Budapest Four Seasons

25. Four Seasons Hotel Gresham Palace, Budapest

Det å oppleve dette hotellet i denne vakre byen er absolutt et privilegium. Fra den flotte velkomsten til den endelige farvel- ren kvalitet.

Nayara

26. Nayara Hotel Spa & Gardens, Fortuna, Costa Rica

Luksusresort som ligger strålende til i naturen. Litt av en opplevelse.

Cocoa Island

27. Cocoa Island, Maldivene

Her er du vekk fra verden, vekk fra alt. Kun i den absolutte luksus.

Zazarenas

28. Belmond Palacio Nazarenas, Cusco, Peru

Byen var hovedstaden til Inka-imperiet, men dette hotellet er noe nyere enn det. Et relativt lite (55 rom) luksushotell med et utendørs oppvarmet svømmebasseng, en super restaurant og en strålende bar. Hotellperler finnes det mange av, men få som dette.

One&Only The Palm

29. One&Only The Palm, Dubai

Et enestående hotell med en super plassering på Palm. Har alt du kunne tenke deg et virkelig luksushotell burde ha, og mer.

brenners

30. Brenners Park-Hotel & Spa, Baden-Baden, Tyskland

Dette hotellet er et supert eksemplet på hvordan klassisk luksus kan være. Et luksushotell som har vært en institusjon i over 140 år.

Al Maha

31. Al Maha, Dubai

Her får du leve i ørkenen, bo som en konge og spise som en president. Luksus som man bare kan få det i Dubai, men veldig annerledes også. Suverent.

Bora Bora

32. Four Seasons Resort Bora Bora, Fransk Polynesia

Luksus i paradis. Det er ikke mange steder som dette i verden, om noen.

Castello

33. Castello Di Casole, Toscana

Kåret til Europas beste resort flere år, og det er det all grunn til å mene at det er. Et helt utrolig sted som tidligere var feriested for mange Hollywood-stjerner. Nå er det et luksusresort med virkelig deilige rom, utrolig mat og strålende service. Den absolutte toppklasse. Se flere bilder her.

santorini

34. Santorini Princess Luxury Spa Hotel, Imerovigli

Det er mange grunner til at dette hotellet har fått toppkarakter. Hotellets plassering gjør at du vil oppleve en av de beste solnedgangene i Hellas. Servicen er ut av en verden, og restauranten på hotellet er av absolutt toppklasse.

Les Pres

35. Les Prés d’Eugénie, Eugénie-les-Bains, Frankrike

Det var keiserinne Eugénie (Napoleon IIIs kone) som ville at denne byen skulle bygge spa for henne, og hun fikk som hun ville. Nå er det en luksusby med noen hundre innbyggere, og en restaurant som fant opp cuisine minceur. Den er på dette luksusstedet, og har tre stjerner hos Michelin. Luksus for ganer og kropp.

Kayakapi

36. Kayakapi Premium Caves, Kappadokia, Tyrkia

Finnes det noe slikt som luksushuler? Ja, det gjør det. Navnet har «premium» i seg – så absolutt velfortjent.

LionSand

37. Lion Sand Kruger National Park, Kruger Park, Sør-Afrika

Vidunderlig sted midt i Kruger National Park. Den ypperste luksus midt i safariland hvor absolutt alt du ønsker blir ordnet for deg. Elefanter og andre dyr går bokstavelig talt utenfor døra, og hele opplevelsen her er i topp, topp klasse.

Seychelles

38. Four Seasons Resort Seychelles, Mahe Island, Kenya

Det går gjeteord om sushien på Zez Sushi, men det er ikke det eneste som virkelig er bra her. En super, privat strand og luksuriøse rom med supre basseng og toppservice. Rett og slett et paradis på jord.

Leopard Hills

39. Leopard Hills, Kruger National Park, Sør-Afrika

Her er det bare deg, dine og noen få andre. En opplevelse for livet-

Constance

40. Constance Le Prince Maurice, Mauritius

Her møtes stil og luksus i perfekt harmoni med service, utsøkt plassering og strålende opplevelser.

Secret House

41. Sacred House, Kappadokia, Tyrkia

Glamorøst. Gotisk. Originalt. Et utrolig herskapshus full av antikviteter. Hvert rom er en overraskelse. Betjeningen er av aller høyeste klasse- her blir du behandlet som en konge. Dette er garantert et av de beste hotellene du noen gang har bodd på.

Ponta

42. Ponta dos Ganchos, Governador Celso Ramos, Brasil

Hver dag prøver dette resortet å optimalisere opplevelsen for sine gjester. Og lurer du på hva stengetidene er i baren eller restauranten? Vel, når du legger deg eller når du ønsker det. Perfekt service og alt du måtte ønske deg av et luksusresort. Slik skal det være.

https://www.continental-travels.com/wp-content/uploads/2015/10/Mara-Intrepids-Camp2.jpg

43. Mara Intrepids Tented Camp, Narok, Kenya

Du bor i telt, men for noen telt. Dette er luksus av ypperste klasse med virkelig gode muligheter og fasiliteter. En unik opplevelse.

Praslin

44. Raffles Praslin Seychelles, Praslin island, Seychelles

Luksus kan være så mangt, men mer enn her kan det nesten ikke være.

Chateau de la Messardiere

45. Chateau De La Messardiere, Saint Tropez, Frankrike

Chateau De La Messardiere er ikke bare et hotell, men et ekte eventyrslott med historisk sus.

Phulay

46. Phulay Bay, a Ritz-Carlton Reserve, Krabi, Thailand

Phulay Bay oser av stil og klasse på alle mulige måter. Her vil luksus få en helt ny betydning og du kan nyte late dager i praktfulle omgivelser.

http://www.theholidaydealers.com/wp-content/uploads/2015/01/Mara-Explorer-Camp7.jpg

47. Mara Explorer, Narok, Kenya

Kun 10 rom, eller luksustelt er vel mer riktig. En unik opplevelse med nærmest garanti for at du får sett afrikansk dyreliv.

48. Estalgem St. Hubertus, Gramado, Brasil

Staten Rio Grande do Sul har sterke europeiske tradisjoner, og dette luksushotellet er en gammel tysk herskapelig bolig. Rett ved den vidunderlige innsjøen Lago Negro finner du denne perlen. Atmosfære med stor A, vidunderlig mat og nydelig bassengområde innendørs.

Double pool

49. DoublePool Villas by Banyan Tree, Phuket, Thailand

Hele Banyan Tree-resorten er utrolig vakkert, men DoublePool Villas er virkelig kompleksets crème de la crème.

Jumeirah

50. Jumeirah Bodrum Palace, Bodrum, Tyrkia

Et utrolig feriested! Vi snakker et splitter nytt luksuriøst hotell med kun suiter og private villaer, samt 100 svømmebasseng, 8 restauranter, tyrkisk bad og mye mer. Her er kun fantasien som setter grenser.

Rosewood

51. Rosewood Mayakoba, Playa del Carmen, Mexico

Designet på dette hotellet er så gjennomført at du får lyst til flytte inn for alltid.

Banyan Tree Phuket

52. Banyan Tree Phuket, Phuket, Thailand

Banyan Tree Phuket ligner på en liten thailandsby. Stikkordene her er romantikk, strand, service og luksus.

Di Savoia

53. Hotel Principe Di Savoia, Milano

Dekadens er bare fornavnet på dette hotellet som byr på en svunnen luksus, eleganse og nytelse og hvor du finner alt du kan drømme om av service og fasiliteter. En av de beste italienske restaurantene du kan drømme om er på hotellet. Engangsopplevelse du sent vil glemme.

Punta Mita

54. The St. Regis Punta Mita Resort, Punta Mita, Mexico

Det beste hotellet ved Stillehavet? Ja, de sier så ekspertene. En så utrolig høy klasse at man knapt kan beskrive det.

Dhara Dhevi

55. Mandarin Oriental Dhara Dhevi, Chiang Mai, Thailand

Å komme hit er omtrent som å trå inn i et eventyr og med sine  54 suiter, 64 villaer og 5 hus designet som en historisk thailandsk luksusby, er dette hotellet regnet som et arkitektonisk mesterverk.

Las Ventanas

56. Las Ventanas al Paraiso, San Jose Del Cabo, Mexico

Kåret til det beste hotellet i Mexico, rangert som ett av de tre beste hotellene i Nord-Amerika og med mulighet for spill på fire golfbaner i nærheten i tillegg til vidunderlig mat, service og alt annet man kan forvente seg av et toppklasseresort.

Calabash

57. Calabash, Grenada Hotel Resort & Spa, Sankt George’s, Grenada

Luksushytter med opp til fem soverom, frokost servert på din egen balkong, to av de beste – om ikke de beste restaurantene på Grenada. En egen privat strand i en herlig bukt. Hva mer kan du egentlig be om? Åja, din egen stuepike når du måtte ønske hjelp? Ja. Dette er ikke langt unna himmelen.

IDW

58. IDW Esperanza Resort, Trakai, Litauen

Vakkert, gjennomført, nydelig. Noe virkelig for seg selv, strålende plassert deilige omgivelser. En stor opplevelse.

The Inn

59. The Inn at Palmetto Bluff, Bluffton, USA

Sjømatrestaurant som få andre steder. Luksus som nesten ingen. Golf du kan drømme om. Service slik det skal være. Alt er riktig med dette resortet. Skulle du havne i South Carolina finnes det ikke noe bedre sted. Faktisk er dette så bra at du bør havne i South Carolina bare for å oppleve det.

SixSense

60. Six Senses Zighy Bay, Zighy Bay, Oman

En skjult paradis i Omans spektakulære landskap. Her får du den ultimate avslappingen. Vi snakker flotte villaer med eget svømmebasseng og utendørs dusj, utekino, et prisbelønnet spa og upåklagelig service. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Høydepunktet er restauranten på toppen av berget med utsøkt mat og slående utsikt over bukten, og en romantisk middag i hotellets vinkjeller vil utvilsomt være prikken over i’en.Uforglemmelig.

Du kan finne dine drømmehoteller på Laurel Nights, guiden som gir deg kun det aller beste.