De 8 tingene du aldri må si til hotellansatte

Det er enkelte situasjoner hvor enkelte ting ikke bør sies. Hvor det å prøve å oppnå noe ved å si det man selv tror er magiske ord rett og slett har motsatt effekt. Dette er tingene du aldri må si til hotellansatte.

Få hver 11. overnatting får du en gratis natt på hotell 

1.  Det andre hotellet jeg bodde på her sist var mye bedre

De hotellansatte bryr seg rett og slett ikke, de jobber på det hotellet du bor på. De kan ikke på magisk vis forvandle hotellet du bor på til et annet hotell.

2.  Nei, det var ikke jeg som knuste bordet

Det er mye bedre å innrømme at du har ødelagt noe, for da kan du ofte slippe å betale. Hvis du nekter vil du etter all sannsynlighet måtte betale. Ja, de vet at du gjorde det.

3. Nei, jeg røkte ikke på hotellrommet

Jo, du gjorde det. Hvis noen røyker på et hotellrom hvor det ikke er lov til å røyke må tepper renses, hele rommet vaskes fra gulv til tak og – på hotellrom med brannalarm kan også alarmen gå så hele hotellet må evakueres. Neste gang bør du ta turen ut.

4. Hvorfor har ikke du ordnet airconditionen på rommet mitt?

Som oftest snakker du ikke med den som skal ordne noe, og du kan vedde på at det vil ta lengre tid hvis du klager på de personene som faktisk har prøvd å få noen til å komme til rommet ditt for å hjelpe deg.

5. Jeg vet at dere har et ledig rom, sånn egentlig.

Et hotell kan faktisk bli utsolgt, og har ikke et magisk ekstralager av hotellrom. Selv om du har gullkort, har bodd på hotellet flere ganger eller har mange penger et eller annet sted så er hotellet like utsolgt. Spør heller om hotellet kan hjelpe deg å finne et rom på et annet hotell. Hotellansatte har ofte god kontroll på hvilke andre hoteller som faktisk er bra.

Bestill heller hotell i god nok tid

6. Har du egentlig vasket rommet?

Å konfrontere vaskehjelpen på hotellet i gangen for å klage på vaskingen av rommet ditt kan føles som den riktige tingen å gjøre, men det er ikke smart. Spesielt ikke hvis du har tenkt å bo der flere netter…

7. Jeg bor her hele tiden

Javel, fint. Enten så ser hotellet at du bor der ofte, eller så har du ikke gjort det.

8. Hva skal du etter at du er ferdig?

Det er ingen lov mot å date hotellansatte, men det kan hende det burde være en regel om å flørte med ansatte mens de jobber. Møter du en av de ansatte etter at de er ferdig er det greit, men på jobb er det kleint. Veldig kleint.

Få hver 11. overnatting får du en gratis natt på hotell