Familiehotell: Her er topp 10 hotell for hele familien

Basseng, lekeplass og bamseklubber står høyt på lista for familier når de skal velge hotell. Her er noen favoritter.

Klar for å reise med familien? Her er de hotellene og reisemålene som vil gjøre ferien ekstra minneverdig.
Klar for å reise med familien? Her er de hotellene som vil gjøre ferien ekstra minneverdig. Foto: Getty Images

For barnefamilier er det viktig at hotellene er tilrettelagt for nettopp barna. Her er noen perfekte valg for deg som skal reise med de minste.

Topp 10 familiehotell du bør velge til neste ferie:


1. Sunwing Alcudia Beach, Mallorca

Sunwing Alcudia Beach ligger, som navnet tilsier, rett ved stranda i Alcudia på Mallorca. Her har du alt en småbarnsfamilie trenger. Lollo & Bernie-klubb, barnebassenger, lekeplass ved frokostbuffeten og rom med det du trenger av faciliteter. Du kan også dra inn til gamlebyen i Alcudia, en sjarmerende liten gamleby med gode restauranter og sjarmerende småbutikker.

Les mer om hotellet her


2.Novotel London Blackfairs, London

Er det storbyen som kaller? Det er absolutt mulig å gjøre byferien familievennlig. Ikke langt unna Southwark t-bane stasjon finner du nemlig dette supre og familievennlige hotellet, som kan by på både treningsrom, svømmebasseng og klesvask. Ikke langt unna finner du både Tate Modern, St. Pauls Cathedral og Southbank Centre. Et alternativ som gir deg mye for pengene.

Les mer om hotellet her

3. Dyreparken hotell, Kristiansand, Norge

Bo midt i eventyret i dyreparken i Kristiansand! På Dyreparken Hotell bor dere rett ved inngangen til parken, og med balkongrom kan dere sikre dere utsikt til «Den Sorte Dame» og sjørøverdelen av parken. Hotellet er selvsagt barnevennlig, med god mat og har interiør barna vil elske. Her vil både de voksne og barna trives ekstremt godt.

Les mer om hotellet her


4. Lalandia Resort, Billund, Danmark

Når vi er inne på parker, er Legoland i Billund et yndet reisemål for familier, av naturlige årsaker. Skal du til Legoland, er det aller beste tipset å bo på barnevennlige Lalandia Resort Billund. Her har du tilgang til et fantastisk badeland, og resorten ligger bare 8 minutter gange unna Legoland.

Les mer om hotellet her

Sjekk også magiske Legoland Castle Hotel, hvor dere kan bo i rom med tema som drageridder og prinsesse.


5.Sani Club, Kassandra, Hellas

Få en idyllisk familieferie på dette hotellet som ligger på en privat strand i Hellas. Det er gratis wi-fi på alle rom, samt inkludert frokostbuffé. På hotellet er det hele tre restauranter, tre forskjellige barneklubber for tre forskjellige aldersgrupper, spa, treningssenter, utendørsbasseng og barnepass på rommet. 

Les mer om hotellet her

En annen gresk hotellperle vi må få tipse om, er luksuriøse og familievennlige Domes Zeen i Chania. 


6.Magic Natura Resort, Waterpark Polynesian Lodge Resort, Benidorm, Spania

Kystbyen Benidorm ligger i Alicante-provinsen og er en av Costa Blancas turistbyer. Dette familiehotellet ligger i Magic Natura Animal and Water Park, hvor familien kan nyte safariturer eller ha det moro med de mange vannskliene. Stranda ligger kun 10 minutters biltur unna, og Villaitana golfbane er kun 5 minutters kjøretur unna.

Les mer om hotellet her


7.Hotel Liseberg Heden, Gøteborg

Liseberg Tivoli.
Hotell Liseberg Heden ligger i gangavstand til herlige Liseberg Tivoli. Foto: Liseberg AB

Skal hele familien til Liseberg, anbefaler vi at dere bor i dette sentrumsnære hotellet i Gøteborg. Det tar kun 12 minutter å gå til Liseberg, i tillegg er Nordens største science center, Universeum, kun 11 minutters gåtur unna. Frokost og wi-fi er inkludert i hotellprisen.

Les mer om hotellet her


8.Hotel Nimb, København

København er midt i blinken for familier, med tivoli som et soleklart høydepunkt. Vi anbefaler Nimb hotel, som ligger rett ved Tivoli og er luksus av beste sort. Det er selvsagt også særdeles barnevennlig, med basseng og selvsagt nærheten til nærmeste nabo Tivoli.

Les mer om hotellet her


9.Lopesan Baobab Resort, Gran Canaria

På det populære familiehotellet Lopesan Baobab på Gran Canaria, bor dere i en tropisk hage med tilgang til barneklubb og barnepass. Hotellet har utendørsbasseng, i tillegg er det kun 600 meter å gå til stranden. Hit vil du garantert drømme deg tilbake, igjen og igjen.

Les mer om hotellet her


10. Melia Cala Galdana, Menorca, Spania

Melia Cala Galdana ligger på stranden i Ferreries, med mulighet for sammenkoblede familierom, barnebasseng, barneklubb og massevis av aktiviteter å velge mellom. Med «infinity pool» og en ideell beliggenhet vil også de voksne storkose seg her. Den gylne sanda og de mektige klippene er en fryd for øyet, og butikker og restauranter kommer du til ved å gå bortover strandpromenaden.

Her kan du lese mer og booke hotellet