De beste familiehotellene på Mallorca

Det er ingen grunn til å ta til takke med noe annet enn det beste når du endelig skal ha ferie.

Derfor kan det lønne seg å gjøre litt research og lytte til hva de som har vært der sier, for bildene forteller ikke alt.

Vi har gjort jobben for deg, denne gangen på Mallorca.

Her er de åtte best rangerte hotellene som fortsatt har ledig rom i sommer (Gjelder for 2 voksne+ 2 barn, 6. juli – 13. juli):

 

 Nr. 1  Aparthotel Ferrera Blanca, Cala d`Or


Aparthotel Ferrera Blanca har 4 utendørs svømmebasseng, treningsstudio og barnebasseng samt restaurant, kaffebar/kafé og bassengbar. Det er gratis tilgang til trådløst Internett i fellesområdene.

Andre fasiliteter er barneklubb, bestilling av billetter og guidede turer og snackbar/delikatesseforretning. Mot en avgift får gjester tilgang til buss til og fra flyplassen (tilgjengelig på forespørsel). Du velger selv om du vil gå for en all Inclusive variant eller kun booke rom.


Klikk her for mer info, bilder etc. + for å booke rom
 

 

 

Nr. 2 Jumeirah Port Soller Hotel & Spa 

Jumeirah Port Soller Hotel & Spa er et luksushotell som kan by på spa, 3 utendørs svømmebasseng, boblebad, steamrom, treningstudio og badstue.

Andre fasiliteter er to bassengbarer, restaurant og kaffebar/kafé. Gratis frokost serveres hver morgen og personalet kan ordne med resepsjonstjenester, bestilling av billetter og guidede turer og bryllupstjenester.

Gratis høyhastighets trådløs og kabelbasert Internett-tilgang er tilgjengelig i fellesområdene, og et Internett-punkt finnes også på området.

Gjester har ellers tilgang på gratis buss til nærliggende områder innenfor 1 km, men parkering på stedet fås mot en avgift.

Klikk her for mer info, bilder etc. + for å booke rom 

 

Nr. 3 Iberostar Ciudad Blanca

Mange roser dette fantastiske familiehotellet opp i skyene, hvor du får alt hva du trenger til den perfekte familieferien.

Strandfasiliteter som parasoller og solsenger tilbys den som vil sole seg, enten ved den flotte stranden eller ved bassengområdet hotellet har som også inkluderer et eget barnebasseng for de minste.

Andre fasiliteter på dette 4-stjerners leilighetshotellet er barneklubb, takterrasse og hage.

Alle rom har kjøkken med kjøleskap, parabol, safe og vinduer som kan åpnes. Sengeoppredning og rengjøring tilbys daglig. Høyhastighets trådløs Internett-tilgang  er tilgjengelig mot en avgift.

Klikk her for mer info, bilder etc. + for å booke rom

 

 Nr. 4 Pollentia Club Resort, Alcudia

Pollentia Club Resort ligger nær stranden i Alcudia, men allikevel litt utenom allfarvei, slik at dette er det perfekte stedet for deg som ønsker en rolig og avslappet ferie med barna.

Eller aktiv for den sakens skyld – her mangler det nemlig ikke på aktivitetstilbud. I tillegg til svømmebasseng, helsestudio og tennisbane kan man bedrive alt fra pilates, aerobic, golf og minigolf til windsurfing, dykking og vannski. Andre fasiliteter er barnebasseng, takterasse og barneklubb.

Spisealternativene på dette hotellet består av 3 restauranter i tillegg til bassengbar og en bar/salong. Gjestene blir servert gratis frokost hver morgen og det er gratis trådløst Internett  tilgjengelig i fellesområdene.

Personalet kan ellers ordne med bestilling av billetter og guidede turer, catering ved arrangementer og forretningstjenester. Skal du inn til nærmeste by er du avhengig av bil , taxi eller sykkel. Det er gratis parkering på området.

Klikk her for mer info, bilder etc. + for å booke rom

 

Nr. 5 Aparthotel Isla de Cabrera

Dette 4-stjerners familievennlige apartmenthotellet ligger i Colonia Sant Jordi i Ses Salines, i nærheten av Es Trenc strand.
Men her finner du også både utendørsbasseng, barnebasseng, helsestudio, spa med full service og bassengbar.
Gjesterommene har balkong, air condition, klimaanlegg og safe, TV-ene har parabol og høyhastighets internett-tilgang er tilgjengelig i fellesområdene mot en avgift.

Av spisealternativer på stedet finner man en restaurant, en kaffebar/kafé og en bassengbar. Personalet kan ellers ordne med forretningstjenester og valutaveksling.

Andre fasiliteter er lekeplass, nattklubb og takterasse, men i nærheten finner man også aktiviteter av alle slag. Hotellet er ellers røykfritt.

Klikk her for mer info, bilder etc. + for å booke rom

 Nr. 6 Iberostar Albufera park

Et annet supert familiehotell for deg som vil ha en rolig ferie, dog med innslag av spennende aktiviteter ved behov er Iberostar Albufera park.  

Hotellet tilbyr spa, utendørsbasseng, barnebasseng og innendørsbasseng samt helsestudio, og alt annet av aktiviteter i nærområdet.

Spisealternativene på dette leilighetshotellet består av 2 restauranter i tillegg til en bar/salong. Her velger du selv om du vil ha alt inkludert eller ikke, men merk at dersom du skal spise andre steder er du avhengig av taxi eller egen bil.

Personalet kan ordne med hjelp med utflukter, valutaveksling og PC-utleie. Trådløs og kabelbasert høyhastighets Internett-tilgang er tilgjengelig i fellesområdene (tilleggsavgifter tilkommer)

Klikk her for mer info, bilder etc. + for å booke rom

 

Nr. 7 Las Gaviotas Suites Hotel

Er du ute etter noe nytt og fresht bør du vurdere dette hotellet, som de besøkende omtaler som «ikke noe standard charterhotell». Her er det eleganse, stilfullhet og minimalisme som råder.

Las Gaviotas Suites Hotel ligger nær Natural Park S’Albufera de Mallorca, Albufera naturpark og Alcudia-havnen. Andre severdigheter i regionen er Pollensa-havnen og Campanet-hulene.

Hotellet har innendørsbasseng, utendørsbasseng og døgnåpent treningsstudio. Gratis frokost, en restaurant samt gratis trådløs Internettilgang er tilgjengelig på stedet.

Klikk her for mer info, bilder etc. + for å booke rom 

 

Nr. 8 Prinsotel La Pineda

Du kommer heller ikke til å angre om du velger dette hyggelige leilighetshotellet Prinsotel La Pineda som ligger i den historiske bydelen i Cala Ratjada. Hotellet er familievennlig og nær Cala Agulla strand. Andre severdigheter i regionen er Cala Millor-stranden og Punta de N’Amer utsiktstårn.

På stedet finner du både utendørsbasseng, innendørsbasseng, barnebasseng, takterrasse og helsestudio, samt  kaffebar/kafé, bassengbar og en bar/salong. Høyhastighets (kabelbasert) Internett-tilgang er tilgjengelig i fellesområdene (tilleggsavgifter tilkommer).

Personalet kan ellers ordne med bestilling av billetter og guidede turer, bryllupstjenester og catering ved arrangementer. Mot en avgift får gjester tilgang til buss til og fra flyplassen (tilgjengelig på forespørsel).

Klikk her for mer info, bilder etc. + for å booke rom