De beste hotellene for jule- og nyttårsferingen

Jul og nyttår på hotell: Sjekk inn, og la andre ta seg av forberedelsene

Ved å legge jul-og nyttårsfeiringen på hotell, unngår du mas, og kan heller nyte høytiden i en avslappende atmosfære med deilige måltider, komfortable rom og godt selskap. Her er noen hoteller for den perfekte juleferien.

Storfjord Hotell

Opplev høytiden på Storfjord Hotell. Nyt en fireretters middag, nyt hjemmelagde julekaker på ettermiddagen og utforsk juleferieprogrammet deres. Fra varmende gløgg til innbydende overraskelser fra julenissen på rommet ditt – sesongens magi blir  levende på Storfjord. Ferier midt i fantastisk fjordutsikt og rolige omgivelser. Les mer om hotellet her.

Britannia Hotell

Feir en magisk jul på Britannia Hotell i Trondheim. Deres tre-netters pakke inkluderer en varm velkomst med en varm toddy, festlige frokoster og to ekstraordinære julemiddager i Palmehaven. Nyt  filmvisninger, og gå ikke glipp av deres spesielle  julebuffé med både tradisjonelle retter, juleretter,  ostegodter og utsøkte desserter. Perfekt for familier,  venner og par som søker en hyggelig  ferieatmosfære. Book overnatting her.

Sorrisniva Arctic Wilderness Lodge

Midt i Nordens fengslende vinterunderverk kan du verne om en Sorrisniva-jul med dine kjære. Dykk inn i den pulserende villmarken i Arktis med aktiviteter som reinsdyrkjøring og nyt en natt på verdens nordligste iglohotell. Del latter, skap varige minner, og  nyt et herlig besøk fra julenissen for å legge det  ekstra drysset av magi til din festlige ferie. Les mer om hotellet her.

Clarion Hotel The Hub

Oppdag en sesong med fortryllelse på Clarion Hotel, hvor spektakulære jule- og nyttårsfeiringer utspiller seg i hjertet av Oslo. Enten du ønsker å utforske byens festlige magi som en besøkende, eller er lokal og på jakt etter spennende arrangementer, setter Clarion deg i sentrum av alle juleaktiviteter. Fra deres slående årlige julebelysning til en blendende helaftens for å ønske 2024 velkommen, gir de en høytid som vil varme både store og  små. Sjekk ut hotellet her.

Lily Country Club

Ring inn det nye året på Lily Country Club. Omfavn  en overnatting, etterfulgt av en forfriskende frokost på første nyttårsdag. Årets  høydepunkt venter med en overdådig 5-retters  festmiddag i Brasseriet. Velg å feire med din egen  fest eller bli med på Lily’s for en minneverdig kveld  sammen.  Les mer her.

Sola Strand Hotell

Sola Strand Hotel ønsker deg velkommen til en  fantastisk nyttårsfeiring ved stranden, med  fantastisk utsikt over Nordsjøen. Bli med dem for en  uforglemmelig overgang inn i det nye året. Deres  eksklusive pakke inkluderer overnatting,  frokostbuffé, 4-retters middag og et glass bobler i  Strandbaren for en midnattsskål. Bestill overnatting her.

I utlandet:

The Connaught

Med sin koselige eleganse og varme ser julen The  Connaught komme til sin rett. Når juledagen utfolder  seg, blir gjestene tatt på fortryllende hestevognturer  gjennom Mayfair i London, som tilbyr en minneverdig  festlig touch. Kulminer dagens festligheter med en  julelunsj i en av deres tre utsøkte restauranter som  sørger for en feiring full av varme og glede.

Claridge’s

Claridges i London innleder et tre-netters juleshow. Fordyp deg i sjarmen til deres  ikoniske juletre, håndlagde strømper og den innbydende duften av deres hemmelige julepudding. Selve juledagen utfolder seg med  besøk fra julenissen, Mayfair-vognturer og The Fumoirs berømte varme sjokolade. Avslutt dagen  med et tradisjonelt festmåltid som lover en høytid full  av fortryllelse og magiske øyeblikk.

Hotel Sacher

Denne julen kan du la deg fortrylle av den magiske atmosfæren i hjertet av Wien på Hotel Sacher. Mens den vinterlige sjarmen omfavner byen, kan du finne varme og luksus i de myke rommene og suitene. Feir julesesongen i deres ballsaler og restaurantene Rote Bar og Grüne Bar med deilige menyskapelser av deres kokk Anton Pozeg.

LES OGSÅ: Nyt julestemningen og gjør unna juleshoppingen i London